Copiluti de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost de dimineata la Carrefour dupa cumparaturile saptamanale plus ceva dulciuri de Craciun. Printr-un noroc am nimerit imedit loc de parcare, dar era absolut plina ochi toata parcarea. Care cum ajungea incepea vanatoarea de carucioare, deci nu mai era nici un carucior. Inauntru nebunie, se calcau pe bombeuri. La intrare ma minunam cand vedeam cosuri pline si ziceam ce-i cu lumea asta de cumpara ata. Ca in final sa ma trezesc si eu la casa cu un cos la fel de plin Cred ca baga aia ceva in aer prin magazin, sa te faca sa cumperi

Flori, am fost si eu la serbare cu Andrei, ca eu am fost pozarul Mi l-a adus Dora la birou la 11, ca n-ar fi avut stare sa-l iau de dimineata cu mine de la 8. Desi lui i-ar fi placut, cred Ca erau o multime de chestii de explorat si butonat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Eu am culcat-o pe Maya si cred ca s-a dat cu praf de mers pe la mine prin casa ca asa am un dor de ducaaa!!!
Ma gandeam sa ma duc in Cora dar m-am lasat pagubasa cand am citit ce a zis Gabitza, plus ca e mai bine sa-l am si pe Dan cu mine ca daca plateste el nu i se mai pare ca am cheltuit asha mult ! Pana la urma cred ca mergem la noapte la Metro.. Chestia e ca nici nu stiu ce sa cumpar exact ca avem in casa tot ce trebuie pt Craciun, ar mai fi de luat de baut si poate niste mezeluri pt masa din 26, ca e ziua lui Patrick si o sa am musafiri.

Gabitza, te-am zarit si pe tine in pozele de la petrecerea de la tine de la serviciu, eu ma refeream la o petrecere de copii de care ai pomenit tu si ziceai ca merge Andrei cu Dora.

Tina, mami de Patrick si Maya

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Monu, Beatrice, sa petreceti un Craciun minunat impreuna!

Craciun fericit tuturor, zile linistite si de neuitat, cadouri multe la pitici!

Chris, Ruxel, daca imi amintesc bine voi doreati sa cumparatri scaunel Ikea, asa ca m-am gandit sa va spun ca am ajuns intr-un final la Ikea si dupa ce am stat mult pe ganduri am ales scaunelul de plastic mamut. Mare greseala pt ca nu este stabil...Acum o pazesc sa nu se urce cu picioarele pe el. Mai sunt si scaunele de lemn (rosu, alb, natur), dar cand l-am vazut pe cel rosu cat este de ciobit si de zgariat si de greu, am zis ca-l iau pe cel de plastic, mai ales ca erau la acelasi pret. Mult mai frumusele sunt cele de lemn, dar in capul meu era doar fii-mea care avea sa-l care prin toata casa si sa dea cu el de pereti in viteza ei, iar peretii si scaunelul aveau sa se zgarie. Acum imi pare rau ca n-am luat unul de lemn, mai ales ca mamutul este cam inalt pt ea si nu-i ajung piciorusele jos inca. Da, va creste, dar tot nu rezolvam problema cu stabilitatea. Aluneca de numa' pe parchet. Partea buna este ca ne tine si pe noi. S-a asezat si sotul meu, deci dezista si la 80 kg.

I-am cumparat puzzle in ultima vreme. Un trenulet cu animale si cifre, iar azi a primit 4 mai mititele de la clementoni. Am lasat-o cu sotul sa faca puzzle si in 15 min ma striga amandoi entuziasmati. Ce credeti ca a invat-o Mihai sa faca? Sa le asambleze pe dos. Le-a sortat pe culori, fiind 4 imagini si se amuza asamblandu-le pe dos. Asa ca in loc de tabloul cu Bambi a iesti tabloul rosu, in loc de tabloul cu Pinocchio a iesti tabloul albastru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu m-am hotarit sa nu fac nimic special pentru acest Craciun! In fiecare an m-am agitat, macar o zi aveam musafiri la masa sau eram noi invitati unde era musai sa duc ceva bun chiar daca nu-mi cerea nimeni si, desi stiam ca voi arunca din mincarea facuta, faceam mult, ca sa fie... In Romania era altceva, ca nu stiai cine poate veni la tine in afara de invitatii oficiali, si trebuia sa fie masa plina ca la romani, dar aici, daca nu chemi nu-ti intra in casa nici veverita din copacul de afara. Am sarbatorit in mod traditional Craciunul in fiecare an, dar traditionalismul costa si munca, si bani si timp, asa ca m-a apucat asa o dorinta sa nu fac nimic macar anul acesta, ca am o scuza, am bebelus si... am mai fost si bolnava (era un banc odata...)

Am luat bradutul ieri, astazi fac un pic de ordine prin casa si diseara il vom impodobi cu totii pe fond muzical de colinde si voi pune o parte din cadouri sub el. In afara de cadourile mari - papusi cu accesorii - le-am luat la fete cite un puzzle si sotului mai multe lucruri de imbracat, superbe, ca am gasit niste reduceri fabuloase la pulovere de lina, la camasi din alea placute la atingere... De obicei, eu nu am noroc sa gasesc nimic frumos si de calitate la reducere in aceasta perioada, dar ieri am avut noroc, sau sotul a avut de fapt. Miine voi face ceva bun ca ducem luni la petrecere si mai fac si o ciorba si un felul doi, ca sa fie ceva de mincare... Si atit! In rest, vreau sa stam, sa ne uitam la filme, sa iesim sa ne plimbam, sa dormim... La Revelion nici nu ne-am gindit, de invitat nu invitam, inca nu am fost invitati nicaieri... Paradoxal insa, desi inainte faceam n pregatiri pentru Craciun nu stiu daca ii simteam spiritul ca in acest an, chiar simt ca e Craciunul, cred ca datorita copiilor, ca sint mai multi si il simt prin fiecare in parte.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

www.dropshots.com/emadina#date/2007-12-18/13:03:30" target="_blank">Aici dorm pana vine Mosul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Adina merci ca mi-ai spus de scaunelele de la Ikea....nu mai cumpar. Dar trebuie sa-l conving si pe barbatu-meu. Sper ca vorbim despre aceleasi scaunele...cele la care se gaseste si masa, nu? Rosie, albastra...., iar scaunelele sunt cu spatar.
Azi am fost iar pe-acolo, ca le tot achizitionez la fete jucarii de lemn de care sunt foarte incantate si era cat pe ce sa luam scaunele Mamuth.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetele, poze de ieri si azi de prin plimbari, aici:

POZE COPENHAGA, Mall, Tivoli, ziua lui Seb

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, mai scriu si eu 2 randuri si ma culc. e super aici. fetele se simt excelent. alexia aici papa si chiar face nani si in carucior (asta nu a mai facut-o de vreun an si ceva). bb e si ea ok. maine avem intalnire cu mica sirena. abia astept.
pup si la nani

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Intr si eu pe fuga sa urez la toata lumea sarbatori fericite si :La multi ani!" , deoarece nu stiu cand voi mai scrie . Eu am avut groaznic de multa treaba , dar am mai citit pe ici pe colo , iar despre Elian nu prea am noutati , decat ca totul e relativ OK , mai putin cu olita pe care nu o vrea absolut deloc.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu si Beatrice, am vazut poze cu voi, foarte frumos. Ma bucur pentru voi. Iar Alex pare incantat de musafira lui
Monu, tu te-ai tuns-vopsit, asa-i? Imi place.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput