* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (87) *
Raspunsuri - Pagina 4
nemary spune:
Tinna si Grati, felicitari pt.inca o saptamana incheiata.
Babee, si nastere usoara.
noi aseara am jucat Europolis si iar m-a batut sotul, praf m-a facut. dar o sa ne luam noi revansa intr-o zi.
Mari 33+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
huhurezu de serviciu raporteaza:
neata fetelor!
la multi ani, babee! sa ai parte de o zi superba, de poveste, cu zapada si ganduri bune!
ven, grozav de sexi burtica ta! lasa babele sa zice "ce vrea" e numai babe!
breaz, welcome back, place burtica ta de 35 de saptamani, e impresionanta cu atat mai mult cu cat tu esti asa de slabuta.
kalosalina, e superba camera bebelinei, va doresc sa se joace cu drag in ea.
lala20, mult a fost, putin a ramas. curaj, si ai incredere ca ajungi la termen!
irinouka, vad ca tu ai dat startul la "tampoane" pe ziua de ieri:) dar spuneti-mi si mie, de ce nu sunt bune always, sau nana sau mai stiu eu care, cu masura "extralarge"? ca iod e alea am folosit, am pus cate doua daca era cazul, unul in prelungirea celuilalt.
fetelor, s-a trezit bruno cu diaree de toata frumusetea.
spun repede ca fu o seara sexuala pe cinste! cu vibratoare futuriste, creme comestibile, uleiuri d emasaj , lenjerii pe probatelea, delir in toata regula. o s apun poze la albumul meu ca sa aveti idee de decor. fetele nuc red ca ar fi de acord sa se vada in albumul meu:)))
si acu, beau cafea ca-mi pica ochii in gura:)))
miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Ven spune:
'neata!
Gatta, pompa eu am din www.cauti.ro/compara_preturi/copii_si_familie/accesorii_alaptare/pompe_san/Chicco_Pompa_de_san_Fiziologica_Sure_Safe_69804--pid-326723--compara_preturi--filtru-Chicco-0_729--pagina-0.html" target="_blank">asta si mi se par foarte asemanatoare. Una e cu pompita, alta cu manerul ala de apesi pe el. Si am mai zis, cred, si-a facut treaba ok.
Revin cu raspunsuri pe masura ce citesc, ca iar ati avut logoree :))
Venera , mama lui Markus
AMR 12 zile
Markus e mare!
kalosalina spune:
Buna fetele!
Va multumesc pt aprecieri!!! Ma bucur ca va place camera bebelinei. Acum nu ramane decat sa fie sanatoasa si sa bucure de ea! La mobila mai avem si birou, dar inca nu l-am montat, ca nu este nevoie de el...Daca va intereseaza niste modele dragute de camere de tineret intrati pe slava . ro la "camere tineret". Si nici nu sunt scumpe, in jur de 2200-2500 ron.
Lala nu mai fii suparici si stai linistita la pat. Si dc ar vrea bebe neaparat sa iasa, nu-i o tragedie, deoarece este deja maricel. Cumnata mea a nascut la fix 34 de sapt. un bebe de 2 kg si dupa o saptamana le-a si dat drumul acasa. Acum (la 2 sapt. de la nastere) este f bine...
Gatta braul de pe pereti l-am cumparat de la babyexpo cu 37 ron/ rola de 5 metri. Am vazut ca au bagat si in Carrefour tot felul de decoratiuni, dar nu stiu sigur daca au si brau. Deasemenea se mai gaseste si pe net (este putin mai scump), dar nu mai stiu exact site-ul. Cred ca era bebelusultau . ro. Am incercat sa verific acum, ca sa-ti zic sigur, dar au probleme cu site-ul si nu pot sa intru.
Ven ce mamica sexoasa!! Stai linistita ca nu ai burta prea mica...
Pe mine m-a innebunit soacra-mea si diverse persoane din familia ei ca am burta prea mare...si ca am sigur gemeni iar " idiotii" de dr. care mi-au facut ecografii nu au vazut ca sunt doi Spuneti si voi - sunt sanatosi la cap oamenii astia???
Hai ca m-am intins...
toate zuzicile!
Poze
A venit Bebica!!!
33+
AMR maxim 7 saptamani!
miri_mik spune:
Ginger... eu, mai la urma, ca cu preocupari sexuale... nah! dar...
Bine ati vneit pe lume clopotei de ginger! sa fie sub o stea norocoasa si sa va bucurati de tot ce e mai bun pe lumea asta! felicitari, mami si sa te refaci repede!si despre dana vio? ce stim<?
miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Ven spune:
Buuuun. Deci am o burta normala. Cam asa ma gandeam si io, numai ca, intr-adevar cu Markus am fost o mare balenuta, si poate de aici (prin comparatie) toate 'aprecierile' binevoitoare.....
Cu Garmastanul. Am inceput si eu sa ma dau. In afara ca e albastru, nu mi s-a parut ca e scarbos sau ca miroase urat. Doamne ajuta sa aiba macar efect! Asa ca Mitsu-bishu, keep on going! Dar nu le masa pana te apuca alte senzatii sexy , da un pic pe mameloane/sfarcuri si gata! Ca sa nu dai idei doamnelor contractii!
Aloooo, Miri! Pozele! Hai sa le savurez la cafea, pana nu ma cheama copilu' la joaca! Nu mai mai face sa tot dau 'refresh' la pagina ta de webshots!
Raportez ca facut si eu torsoane aseara, vorba cuiva, sunt de toate marimile . Da m-am gandit eu cu mintiuca mea ca asta e un lucru bun. Adica in primele zile le folosesc pe alea babane, apoi cand se mai reduce secretia pe cele mai slabute. Si daca nu e de ajuns, o sa pun dedesubt niste Always de alea mari de tot si gata.
Btw, cum zicea si TinnaS, acum 4 ani am mers la spital cu 2 pachete de vata. Punct. Pe care am folosit-o ca atare. Fara tifon, fara nimic. Ce-i drept ca eu eram cu cezariana, deci la 'dansa' nu era nush ce pericol de infectie. Ah, si stiti cat au durat lohiile mele: 4 zile Dr. la inceput a intrat la idei, dar apoi a concluzionat ca ma curatase bine pe dinauntru la operatie, asa ca m-am intors acasa cu 1 pachet jumate de vata neatinse
Venera , mama lui Markus
AMR 11 zile
Markus e mare!
kalosalina spune:
Fetele, am si eu o problema: de cateva zile, in special cand stau intinsa ma doare in partea dreapta sus, intre burta si san (exact in fundul uterului unde sta fata cu capul de obicei). Este o durere ciudata...ma doare cand pun mana, ma doare carnea...Oare trebuie sa ma ingrijorez? Aaaa, si stati putin ca de fapt mai am o durere , de vreo 2 zile am inceput sa simt o presiune si o durere la fund si parca ma doare si burta in acelasi timp...or fii contractii de nascare?
Poze
A venit Bebica!!!
33+
AMR maxim 7 saptamani!
kalosalina spune:
BabeeSa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!!
Poze
A venit Bebica!!!
33+
AMR maxim 7 saptamani!
ceska777 spune:
Neata!
la noi nu e chiar asa buna. Dupa ce a trecut raceala mea l-a apucat pe sot iar acuma a revenit la mine. Tusesc ca un magar. Si cu siropul meu l-am doftoricit pe sot asa ca nu a mai ramas nimic. Daca e cu reteta am pus-o trebuie sa astept pana luni la medic. Azi noapte m-am trezit de 3 ori si am visat in reprize tot numai visuri ciudate. Acum cred ca o sa intru inapoi in pat, dupa ce beau un ceai. Am vrut numai sa vad daca mai sunt vesti noi despre clopotei in dimineata asta.....Si afara e un frig........ Poate ninge si la noi.....
Chiar asa capitolul asta parca e dedicat "tampoanelor"..... Ce au alea de gata xtra largi cum zicea miri_mik??? Daca ati vedea lista mea pt spital ati zice ca sunt total nepregatita:
- sutiene pt alaptat 2x
- tampoane pt sani de la nuc 1cutiex32buc
- chiloti unica folosinta 8x
- tampoane extra large de la always
- cosmeticalele mele obisnuite,periuta dinti+pasta, gel dus,sapun,deo
- crema de maini si crema de fata
- strugurel pt buze
si ar trebui sa ma uit in geanta daca mai e ceva de adaugat.
Daca o sa am nevoie de calmante cred ca le primesc acolo iar la externare prescrise de medic....si vine moasa a doua zi dupa externare acasa si vedem cum se prezinta situatia si ce e de facut (conditii speciale etc).....
Cand vad listutele voastre parca mi se pare ca sponzorizati cu produse spitalul, serios!
O sa mai verific lista mea dar cam atat era pe ea....
Si acuma fug in pat......
Ceska, 36 sapt+ cu Benji
AMR 4 Saptamani
"http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" Astia suntem noi!