* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (87) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ven, incarca taaaaaaaaaare greu! si intre timp sunt cu ochii pe bruno, la capitolul: aia nu, aialalta nu...

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ginger, felicitari! Sa fiti fericiti!
Babee, multi ani fericiti alaturi de puiutii tai!

Venera , mama lui Markus
AMR 11 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

neatza!

doamne, ce bine e sa zici neatza, fara pic de rusine, la ora 11! :-)))
miri, aproape ca mi-a lasat gura apa cand am citit de creme, lenjerii si vibraciuni, astept cu mare interes pozele...asta e, recunosc, sunt un mic voyeur...

despre minunile alea din vata, mi s-a parut o barbarie sa folosesc asa ceva la spital cand exista atatea firme si feluri de tampoane. doar ca mi-a zis doctoru' ca ele ajuta personalul medical sa isi dea seama mai la concret de cum decurge eliminarea lohiilor (cantitate, soi de sange, miros etc) si daca exista probleme. mama lor. am si cateva tamp pregatite, o sa vad la fata locului cum o sa fie.

gina, fetele, ati dat in mine ca-ntr-un caine cu gogosile. :-) dau fuga acum sa imi cumpar, sper ca presteaza si azi aia de la chioscul cu gogo.

natalia, curat huhurez ai fost. mama-mama, cum rezisti?

ceska, baga ceiuturi si miere, imi pare rau ca v-ati racit amandoi, sper sa nu dureze...

acum imi beau cafeaua cu lapte, de fapt, laptele cu cafea, si-ncerc sa fac un plan pt azi. cat am amanat eu momentul cumparaturiloe si cat m-au enervat...dar acum, ca le-am terminat, aproape, parca mi-a disparut o ratiune de-a fi. hihihi!

va pupez, s-aveti o zi de mare exceptie!

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata!! Eu ma pregates de... plimbare, of course!! In timp ce tot familionul urla in urma mea: o sa nasi pe strazI!!!! De parca eu ma tarai de pe o strada pe alta pt a o gasi pe cea mai potrivita de nascare

Miri si Ceska, inca o varianta de ce sunt mai bune tamp din vata: cica la nasterea naturala cu epiziotomie sunt mai bune alea ca lasa sa circule aerul prin ele in vreme ce tamp. Always nu si fiind din plastic exista riscul sa te infectezi la taietura. Si mi se pare logic pt ca eu de fel nu suport tamp Always, ma irit, sunt prea plasticoase pt budunica mea sensibila

Natalia, asa, asa, noi ne inclinam cu gratie si o lasam pe Gina sa treaca inaintea noastra!!! Nu ne suparam!!

Miri, eu o sa intru pe pozele cu pricina cand ma intorc ca sa le pot savura cum trebuie, nu acum, pe fuga.

Kalosalina, deci asa, gemeni!!!! Inseamna ca pe unul dintre ei o sa il faci spion ca lucreaza sub acoperire!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 13 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Fetele, am si eu o problema: de cateva zile, in special cand stau intinsa ma doare in partea dreapta sus, intre burta si san (exact in fundul uterului unde sta fata cu capul de obicei). Este o durere ciudata...ma doare cand pun mana, ma doare carnea...Oare trebuie sa ma ingrijorez? Aaaa, si stati putin ca de fapt mai am o durere , de vreo 2 zile am inceput sa simt o presiune si o durere la fund si parca ma doare si burta in acelasi timp...or fii contractii de nascare?

Buna dimineata.
Durerile astea intre burta si sani le am si eu de cand lumea.Intai au fost in stanga, pe la 4 luni cred ,si ma deranja orice haina luam pe mine, apoi acum de prin luna a opta, ma doare in dreapta, la mine bebelina sta cu picioarele aolo. Se impinge cat poate de tare. Dr. a zis ca sta pe nervi. Asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi ca ar fi ceva in neregula. Poate, daca vorbesti frumos cu ea, o sa se mute in alta parte.
Cat despre durerea de la fund...nu prea stiu nici eu ce-i cu ea. Le mai am si eu din cand in cand.

In alta ordine de idei, nu prea am inchis un ochi azinoapte.Durerea de picioare nu ma lasa, e nasol de tot. Nici nu-mi vine sa ma gandesc ce ma asteapta pe la 70 de ani, daca oi mai apuca. Nici cum nu e bine, nici in picioare, nici pe scaun, nici intinsa. Cred ca dau in depresie pana nasc.
Si pe deasupra, sotul meu s-a apucat de dezintoxicarea colonului. A baut saracul aseara niste lichide si azinoapte facea naveta la buda. Si acum tot pe acolo isi petrece timpul. Si are niste crampe nasoale. Asa ca suntem 2 bolnavi. Frumos week-end ne asteapta.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Irlandeza multumesc muuult de raspuns. Hai ca m-ai mai linistit cu durerea... Cat despre durerile tale, imi pare fff rau ca suferi asa mult...dar gandeste pozitiv, mai ai putin si o sa-ti tii fetitza in brate! Multa sanatate tie si sotului tau!

Poze
A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Irlandeza, stai linistita ca la 70 de ani o sa fii mai fresh decat acum ca atunci nu o sa ai bebe in burtica! Toate astea sunt temporare si o sa le uiti de indata ce vei da cohii cu motanica! Pup fata sa treaca!

Eu acum am plecat! Paaaaa

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 13 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina si Ange, asa ma amagesc si eu , ca merita sa suport toata durerea pt. a putea sa-mi vad motanica sanatoasa in brate, dar efectiv nu mai pot. Sunt terminata.Iar dr. astia in afara de panadol nu-mi dau nimic. Poate mai pe seara dau o fuga la spital, dar nu cred ca o sa-mi faca mare lucru. Nici macar masajul nu ma ajuta. OFFFFF.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Neata!! Eu ma pregates de... plimbare, of course!! In timp ce tot familionul urla in urma mea: o sa nasi pe strazI!!!! De parca eu ma tarai de pe o strada pe alta pt a o gasi pe cea mai potrivita de nascareesti mortala Angisa mor de ras nu alta,super tare

30+Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

irlandeza, ce fel de durere de picioare ai? sunt umflate, grele, sau simti ca niste cutite prin ele? sau e o durere difuza si cumva generalizata, din zona oaselor pana la cel mai mic muschiulet?

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput