* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (87) *
Raspunsuri - Pagina 16
Adryana_4u spune:
Felicitari Lalei, si multa sanatate fetitei ei si din partea noastra...
chiar, s-a dat peste cap lista, acuma ramane doar sa dam cu zarul sa vedem cine e urmatoarea...
pupici tuturor fetelor
Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Tinna S. spune:
Alina, am vazut si eu pozele cu camera bebelinei! E tare frumoasa!! Felicitari si sa se bucure bebelusha de ea!!!
Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
kalosalina spune:
Tinna Si eu ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa fetitza si sa se bucure de camera, ca am amenajat-o cu muuulta dragoste!
Poze
A venit Bebica!!!
33+
AMR maxim 7 saptamani!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Fetelor, care va pricepeti, scoateti-o pe Lala de pe lista din decembrie, ca acum a nascut.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 19 zile !!!
Irlandeza, in listuta din decembrie a ramas Lala_D, care nu a nascut inca...
Zuza care a nascut e Lala_20, care avea DPN-ul 5 februarie... si a nascut prematur...
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
nemary spune:
Lala, curaj mami. felicitari pt.bebelina, chiar daca s-a nascut mai repede o sa fie bine si o sa recupereze ea rapid.
sa creasca mare si sa fie sanatoasa iar tu sa te recuperezi rapid.
Mari 33+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Tinna S. spune:
Fetelor cu arsuri la stomac, si mie imi trec tot cu lapte... cu altceva nu prea....
Bb2 e tot baietel!
AMR 9 saptamani !!!
AngeliquedeS spune:
Ufff, si stiu si de la ce am arsurile astea, am mancat ca haplea o budinca de macaroane cu branza de la cuptor. Si acum trag ponoasele... Mi-m luat sa beau laptic.
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 12 zile!
miri_mik spune:
draga Lala20, s-a intamplat mai repede decat era prevazut, dar cu siguranta sub un soare norocos! bine-ai venit pe lume clopotsica gingasha! sa cresti mare si voinica si mancacioasa! felicitari mami!
alina si ginette, welcome back! ce bine ca sunteti bine si c aincet incet v intrati in ritm! pupici multi de incurajare:)
nemary, alea sunt bonurile de comanda pt jucaricile sexoase.
angi, evident ca mai sunt si poze (ne)cenzurate...
stoisor... tratament si cu curaj inainte!
irlandeza, macar in toata afacerea asta ai facut un control la mana sis tii sigur ca colul e inchis. cu durerile... e de investigat.
copilul meu... diaree... grozav:(
eu... sper sa nu nasc acu, cel putin pana joi, ca ma dau io rotunda si tseapana dar... uite d eunde sare iepuroiul...
miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
nemary spune:
Adriana, mare dreptate ai. chiar ma gandeam in timp ce-ti citeam postarea sa-ti spun sa mergi la primul doc, sa auzi si parerea lui. fii tare, bb o sa mai stea la tine in burtica destul.
Mari 33+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.