* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (87) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Asa e, era inreg. emisiunea cu Andrea Marin...Sa-i traiasca fetitza si sa fie sanatoase!

Poze
A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

salut acum am ajuns de la medic .....bebita este bine ,s-a intors cu capul in jos....nu am date despre greutate ....mami are anemie pt care va lua fier si centrum materna....infectie urinara si pt ca abia am gatat trat cu Augmentin(10 zile) acum o sa facem injectii de gentamicina ,20 buc, una la 12 ore, deci.....asta este
A mai facut cineva Gentamicina??
nu pot sa citesc din urma poate maine ,ma doare burta pt asta iua incontinuare no-spa si supozit de scobutil 2 pe zi
va pup

30+Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

shose, pup-o pe ereena si spune-i sa se tina tare si viteaza, ca si pana acum. si ca tre' sa isi revina repede-repede si sa dea fuga la bulgari. :-) m-am gandit la ea uitandu-ma la stiri, aratau aia acolo ca multi romani se duc sa isi faca aprovizionarea de sarbatori la vecinii de la sud de dunare, pt ca e mai ieftin si, cel mai important, NU E AGLOMERAT!

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Angi stai linistita! Si eu cand am arsuri tusesc. Mi se pare ciudat, dar asta este...

Poze
A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

stoisor, inca putin, mama, inca putin...fa-ti tratamentul si fii cuminte. ma bucur de vestile bune despre bebe, ai toate motivele sa te ambitionezi sa duci injectiile astea la bun sfarsit. pupam si tinem pumnii!

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor care aveti arsuri, spuneti-mi si mie, voi tusiti de cand patiti asa? Ca eu am niste arsuri de imi vine sa mor, nu am mai patit asa ceva pana acum si am inceput sa tusesc. Si acum sunt ingrijorata, oare tusesc de la arsuri sau ma apuca iar problemele mele??

Irlandeza, Irinouka, mltumesc ca mi-ati potolit curiozitatea de pisic cu privire la Andreea M.!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 12 zile!

Ange si eu am arsuri din pacate, dar nu tusesc... Ai grija de tine, sa nu fie tot de la blestematul ala de astm!

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Angi stai linistita! Si eu cand am arsuri tusesc. Mi se pare ciudat, dar asta este...

Poze
A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

O explicatie ar fi ca ni se irita esofagul de la acid, dar voiam sa fiu sigura. vai dar ce rau imi e, numai la gatta ma gandesc care se chinuie de ceva vreme cu arsurile astea! Si apropo, pe unde umbla gatta?????

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 12 zile!

Mergi la inceput

Angi am auzit de la unele fete ca arsurile trec cu lapte, iar la altele cu mere...incearca sa mananci ceva, poate iti trec. Eu beau si multa apa cand am arsuri si parca ma ajuta...

Poze
A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, care va pricepeti, scoateti-o pe Lala de pe lista din decembrie, ca acum a nascut.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Irinoukule s'a bagat iar la patut cred. Am apucat sa'i zic ca o si noi toate.

Andreea Marin zicea ceva de cezariana programata pe 22 dec. Dar a vrut Violeta mai devreme.Putea sa fie la noi la mamici de ianuarie-feb...sau la nov-dec.
Sa'i traiasca!

32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput