Mamici de noiembrie- decembrie (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor, voi scoateti mucisorii chiar daca nu se vede nimic in nasuc???
cu ce ati reusit cel mai bine???pompitza??

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu in fiecare seara dupa baita ii pun ser fiziologic , las 1 minut si pe urma bag pompita, chiar daca nu se vede sau aude nimic . Mi s-a intamplat sa scot mucusori, desi nu parea infundat. ce victorioasa m-am simti cand am scos primul mucusor .

quote:
Originally posted by dany26

fetelor, voi scoateti mucisorii chiar daca nu se vede nimic in nasuc???
cu ce ati reusit cel mai bine???pompitza??

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

eu n-am reusit deloc, desi avem aspirator de nas electric. Am incercat cu spray nazal cu apa de mare, dar nu stiu daca am reusit. Nici nu stiu daca are mucisori sau are mucoasele uscate de la caldura din casa

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Adina, Dany...multumesc!

Dany..eu daca este fornaita ii pun mult ser in nasuc si dupa folosesc batistuta bebelusului..mi se pare super..la Simo am incercat tot felul de pompite si nu reuseam sa scot nimic.

noi facem bradul pe 24..abia astept!

si o noapte linistita

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

mihuta, felicitari..a luat f. bine Sophia in greutate..o alaptezi exclusiv?

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

fetelor hai sa va spun repede ce am facut...in seara asta l-am convins pe barbata-miu si am facut una mica m-am imbracat in craciunita cu scuza ca vreau poze la 40 sapt si...hop hop am facut ceva mai mult....am trimis pozele la adresa de pe yahoo daca vreti sa ma vedeti....dupa ce am facut tric et track aveam cateva firisoare de sange dar am sunat la maternitate si mi-a spus sa stau calma nu e nimic grav ca e absolut normal si....poate poate voi pierde si dopul...oricum eu maine la 13h30 trebuie sa merg la maternitate...dar cine stie poate ajung chiar in seara asta
Maine dimineata intru sigur la cafea si va spun daca am ceva de data asta nu va dau alarme false....dar daca nu intru maine dimineata....inseamna ca e pe bune!Doamne ajuta!

ggaby 40 fix

Mergi la inceput

stefi maine mergi si tu la maternitate? pt provocare sau control?
adina ce faci cum te simti?

ggaby 40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ggaby arati foarte bine la sfarsit de sarcina , nici nu ma mir ca te-a "atacat" sotul .... complimentele noastre sexi burtica... eu eram ca o balenuta in spatamana 40 si la fata eram ca o minge

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

ggaby arati foarte bine la sfarsit de sarcina , nici nu ma mir ca te-a "atacat" sotul .... complimentele noastre sexi burtica... eu eram ca o balenuta in spatamana 40 si la fata eram ca o minge

Ank Raul 17.10.2007

Sarumana ....oricum eu eram uscata tare inainte de sarcina si la fata asa cum sunt acum... sunt umflata!...abia astept sa am preiau controlul corpului meu...ca ma comanda bb-ul vrea mereu dulce si

ggaby 40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele
Fetelor, ati purtat centura postanala? Cum a fost, a avut efect?
Si cit timp pe timpul zilei, cit de mult?

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput