Mamici de noiembrie- decembrie (130)
Raspunsuri - Pagina 10
oana8188 spune:
Si eu vreau sa stiu daca e normal sa am secretie roz-rosie-maronie de dimineata si pana acum
!!! Precizez ca ceva urme gelatinoase am eliminat in mai multe zile saptamana asta. Si parca ma doare burta un pic, ca la menstruatie, dar contractii nu cred ca am....

Oare sa sun pe doctorita la ora asta? Am mai sunat azi o data si a zis sa stau cuminte....
Oana
39+
Alexandra
ggaby spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Si eu vreau sa stiu daca e normal sa am secretie roz-rosie-maronie de dimineata si pana acum!!! Precizez ca ceva urme gelatinoase am eliminat in mai multe zile saptamana asta. Si parca ma doare burta un pic, ca la menstruatie, dar contractii nu cred ca am....
Oare sa sun pe doctorita la ora asta? Am mai sunat azi o data si a zis sa stau cuminte....
Oana39+
Alexandra
si eu am dureri ca la menstruatie dar am sunat la maternitate si mi-au spus ca adevaratele contractii sunt dureri de menstruatie X 50de ori mai dureroase...si la mine e ceva maro roz gelatinos
pe tine te doare si spatele? DOAMNE AJUTA!
ggaby 40 fix
crisstiana spune:
Buna fetelor!
Gaby,eu cred ca tocmai ai eliminat dopul.
Oana, cred ca si tu ai eliminat dopul.Si la mine s-a intamplat la fel.Am eliminat o secretie gelatinoasa roz-maronie vreo 2-3 zile, dar s-a intamplat cam de o saptamana jumate.
Din cate stiu eu, dopul acesta gelatinos se poate elimina cateva ore inainte de nastere, dar poate sa dureze si zile sau saptamani pana la nastere. Nu e o regula.Dar oricum, suntem pe calea cea buna
Stefi, tu maine mergi la spital pt. monitorizare sau trebuie sa te internezi?
Eu maine incep monitorizarea.
Crisstiana
40+
ggaby spune:
crisstiana crezi ca mai am de asteptat inca o sapt
tu l-ai eliminat ca ai facut ceva in mod deosebit sau....asa pur si simplu pt ca eu am tras o tura de
acum cateva ore...
ggaby 40fix
olim spune:
fetelor, eu cred ca ati eliminat dopul.
cristiana doamne ajuta la monitorizari.
am si eu o intrebare, ce crema folositi pt surplusul de piele de pe burta?
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Scuze ca iti raspund cu intarziere, dar am avut musafiri. O sa-ti spun cum mi-a spus dr sa fac. In sticla noua de debridat am pus 100 de ml de apa plata incalzita si am agitat f f bine. Zilnic (dimineata si seara) ii dau 2 ml de debridat in 10 ml de ceai. Dr mi-a spus ca acest debridat este f f dulce si de aceea trebuie dizolvat in ceai, ca sa nu-i taie pofta de mancare bebeului. Debridatul trebuie dat cu 15-20 de minute inainte de masa.quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by Roxxy80
Neata, burtici frumoase si mamici.
Dany, felicitari pt kk. Eu de fiecare data ii spun lui fie-meu ca sunt mandra de el (dupa fiecare kk, ragait si mucusor scos). Se pare ca tine. Intotdeauna sa-i dai Debridatul inainte d emasa, pe stomacelul gol, si sa-l lasi vreo 15-20 de minute pana ii dai lapticul. La noi are efecte miraculoase
.
Referitor la folosirea centurii, si mie mi-a spus dr sa nu-mi pun nimic, sa las uterul sa se retraga natural.
Burticilor, sunt alaturi de voi. Stiu cat de greu este pe ultima suta de metri. Va tinem pumnii. Eu simteam ca stau prost cu nervii, nu mai aveam rabdare. Dar trece repede si o sa va tineti in curand bebicii in brate si atunci incep problemutele serioase. Va pup pe burtici.
Roxxy siMatei, sufletelul meu drag
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
roxxy debridatul il dai dizolvat sau asa cum e???
am sa incerc si eu sa il dau inainte de papica!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
Roxxy siMatei, sufletelul meu drag
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
neata
roxxy dar in laptic nu e bine sa il pun???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
softurela spune:
si eu am dureri ca la menstruatie dar am sunat la maternitate si mi-au spus ca adevaratele contractii sunt dureri de menstruatie X 50de ori mai dureroase...si la mine e ceva maro roz gelatinos
pe tine te doare si spatele? DOAMNE AJUTA!
Buna Gabi,
Tocmai am nascut.
La mine a sarit dopul si au inceput contractii usoare , nu foarte dureroase. M-am prezentat la clinica si diagnostic :travaliul fals.
In ciuda sfatului medicului sa ma prezint cand contractiile devin regulate si aproape de nesuportat , eu m-am prezentat la control dupa cateva ore. Stiam ca organismul meu e diferit si nu e o regula ca toate femeile sa fie la fel. Aveam deja dilatatie 4, si m-au bagat in sala de travaliu. In 3 ore am nascut. Contractiile regulate au aparut la mine doar aproape de expulzie. Pana atunci, una la 20 min si destul de suportabila. Dar cum spuneam fiecare femeie e diferita. Sfatul meu :un control cu medicul de garda nu strica niciodata.
Mult succes si sanatate
slimatei spune:
quote:
Originally posted by softurela
Tocmai am nascut.
La mine a sarit dopul si au inceput contractii usoare , nu foarte dureroase. M-am prezentat la clinica si diagnostic :travaliul fals.
In ciuda sfatului medicului sa ma prezint cand contractiile devin regulate si aproape de nesuportat , eu m-am prezentat la control dupa cateva ore. Stiam ca organismul meu e diferit si nu e o regula ca toate femeile sa fie la fel. Aveam deja dilatatie 4, si m-au bagat in sala de travaliu. In 3 ore am nascut. Contractiile regulate au aparut la mine doar aproape de expulzie. Pana atunci, una la 20 min si destul de suportabila. Dar cum spuneam fiecare femeie e diferita. Sfatul meu :un control cu medicul de garda nu strica niciodata.
Mult succes si sanatate
neata..uite de asta ma tem si eu.... sa n-apuc sa nasc acasa ..caci si eu am o limita destul de supotabila la dureri... adica prin ce am trecut eu...cred ca nu voi sti care sunt durerile adevarate... sau cine stie...?Doamne ajuta!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
Stefi, tu maine mergi la spital pt. monitorizare sau trebuie sa te internezi?
Eu maine incep monitorizarea.
Crisstiana40+
cum abia acum incepi monitorizarea...? n-ai facut niciuna pana acum....

cat despre dop...eu cred ca de muuuult l-am eliminat..da' nik...

in teorie dr. a zis ca de azi in colo sa merg la spital....dar cum apucasem sa-mi fac din-ainte prog la monitorizare..pe 18.dec....deci maine... in caz ca..desi eu radeam si ziceam ca nu mai apuc aceasta zi...si uite ca....
astept totusi ziua de maine...fortat ..pt. ca azi sotul meu e plecat.....de ce tb sa fie toate asa pe dos... acum ma rog sa nu se intample nimic azi....
gaby..complimenti!

.
Matei, sufletelul meu drag