Mamici de noiembrie- decembrie (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

neata fetelor suntem inca aici...am dormit de la 2h00 pana la 5h30...dar asta nu e ceva nou
contractiile....hmmm!?? nu stiu destul de suportabil dar oricum dupa cum v-am spus la 13h30 trebuie sa merg la maternitate...asa ca asteptam...intre timp umblu ca bezmetica prin casa,am papat am baut cafeluta...si asteptam!
Stefi ce faci?mergi si tu astazi la spital?Multa bafta si Doamne ajuta!

ggaby 40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

tocmai am spus ca azi nu am cum sa ma duc..sunt singurica (sotul e plecat)si nu vreau sa nasc...azi..da' de maine poate veni.... azi incerc sa stau cumincioara si nici plimbarile de rigoare n-am sa fac... dar daca totusi tocmai azi vrea sa vina..n-are decat..o sa chem un vecin..sau direct salvarea...asta e

Mergi la inceput

haideti ca dau si cafelutza..nu mai sa nu puneti majorete pt. mine...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by softurela

si eu am dureri ca la menstruatie dar am sunat la maternitate si mi-au spus ca adevaratele contractii sunt dureri de menstruatie X 50de ori mai dureroase...si la mine e ceva maro roz gelatinos
pe tine te doare si spatele? DOAMNE AJUTA!

Buna Gabi,

Tocmai am nascut.
La mine a sarit dopul si au inceput contractii usoare , nu foarte dureroase. M-am prezentat la clinica si diagnostic :travaliul fals.
In ciuda sfatului medicului sa ma prezint cand contractiile devin regulate si aproape de nesuportat , eu m-am prezentat la control dupa cateva ore. Stiam ca organismul meu e diferit si nu e o regula ca toate femeile sa fie la fel. Aveam deja dilatatie 4, si m-au bagat in sala de travaliu. In 3 ore am nascut. Contractiile regulate au aparut la mine doar aproape de expulzie. Pana atunci, una la 20 min si destul de suportabila. Dar cum spuneam fiecare femeie e diferita. Sfatul meu :un control cu medicul de garda nu strica niciodata.

Mult succes si sanatate

in 3 ore???!!!Doamne ce bine de tine! Aici la noi inainte sa te prezinti la spital trebuie sa suni si sa le povestesti cum te simti......eu ii sunasem aseara si mi-au spus ca atunci cand nu pot nici sa vb nici sa merg...vor fi contractii adevarate...asa ca asteptam ce sa facem...
Felicitari si multa sanatate tie si la bebe!Doamne ajuta!

ggaby 40fix

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

tocmai am spus ca azi nu am cum sa ma duc..sunt singurica (sotul e plecat)si nu vreau sa nasc...azi..da' de maine poate veni.... azi incerc sa stau cumincioara si nici plimbarile de rigoare n-am sa fac... dar daca totusi tocmai azi vrea sa vina..n-are decat..o sa chem un vecin..sau direct salvarea...asta e

Ai grija mami! astia mici comanda ei...cica vin atunci cand nici nu te astepti!Doamne ajuta!

ggaby 40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Stefi vreau si eu o cafeluta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Doamne nici nu-mi vine sa cred ca poate mai sunt cateva ore pana nasc....sau poate cateva zile??!!!Doar cu trei 3 de somn si vad ca am o energie!!...

Mergi la inceput

...hmmm!? energie enrgie...dar fac si erori de ortografie....dar ma intelegeti voi

Mergi la inceput

anca ia de aici..ca se raceste imediat

gabi te inteleg... am si eu 2 nopti de cand nu dorm... azi noapte am dormit de la 12-2dim..restul..am stat cu ochii in tavan..noroc ca a pus tati stelute si luna de fosfor si pare ca am cerul deasupra capului e super...cred ca de asta nu pot dormi..ei mai fac si eu haz de necaz...ca altfel as adormi(macar)cu capul pe tastatura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai fetelor lasa ca o sa dormiti dupa ce nasteti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput