Mamici de noiembrie- decembrie (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc mult, Crisstiana. :)

Am mai putea folosi pentru clubul scutecelor globulete, scantei, cadouri... Poate place vreuna. Mie imi place globulet mult, ii tot spun fetitei mele ca-mi vine sa o pun in brad.

A facut cineva bradul? Noi avem interdictie de la tati sa-l impodobim pana weekendul viitor. :( Stiu ca e devreme, dar nu mai am rabdare... Am mai cumparat globuri, am gasit unele rosii superbe. Cred ca ar fi bine sa la scoatem pe toate sa vad ce ne mai trebuie, nici nu mai tin minte ce am!

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by slimatei

nu vine, nu vine...am facut si azi vreo 2-3 km pe jos si nik...

o duminica seara placuta tuturor..
noi ne gandim sa mergem la un peste...am pofta de un peste facut de altcineva care sa iasa afara din farfurie..si farfuria sa fie mareeeeee

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Stef, vreau si eu peste ca al tau!! :((
A propos de mers... cand eram insarcinata mi se parea ca merg enorm pe jos zilnic, acum plimb carutul de 3 ori mai mult si trebuie sa ma intorc acasa inca dornica de plimbare. Abia acum realizez ca era greu cu burtica. Atunci ma simteam ca un fulg. :))

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Multumesc mult, Crisstiana. :)

Am mai putea folosi pentru clubul scutecelor globulete, scantei, cadouri... Poate place vreuna. Mie imi place globulet mult, ii tot spun fetitei mele ca-mi vine sa o pun in brad.

A facut cineva bradul? Noi avem interdictie de la tati sa-l impodobim pana weekendul viitor. :( Stiu ca e devreme, dar nu mai am rabdare... Am mai cumparat globuri, am gasit unele rosii superbe. Cred ca ar fi bine sa la scoatem pe toate sa vad ce ne mai trebuie, nici nu mai tin minte ce am!

Maria - 3 NOV 2007

noi am facut bradul de o saptamana!!! ontotdeauna il facem din timp sa ne putem bucura cat mai mult de el!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vasari..tu stii de cand poftesc la el..da tati asta tot ne amana :(( ... de pe o zi pe alta... cred ca nasc si nu mai apuc.... sau poate asta asteapta bb..iote ca la asta nu m-am gandit...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

crisstiana si eu mai am vreo 10 zile pana la provocare dar sper totusi sa vina inainte...bafta si Doamne ajuta!

ggaby 40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

voi mai aveti destul..sunt eu ca sapt. viitoare... de luni incolo tb sa ma prezint la spital :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Acum am terminat de impodobit bradul ...sunt franta ...dar a iesit frumos si m-a ajutat piticul

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Scuze ca iti raspund cu intarziere, dar am avut musafiri. O sa-ti spun cum mi-a spus dr sa fac. In sticla noua de debridat am pus 100 de ml de apa plata incalzita si am agitat f f bine. Zilnic (dimineata si seara) ii dau 2 ml de debridat in 10 ml de ceai. Dr mi-a spus ca acest debridat este f f dulce si de aceea trebuie dizolvat in ceai, ca sa nu-i taie pofta de mancare bebeului. Debridatul trebuie dat cu 15-20 de minute inainte de masa.

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Roxxy80

Neata, burtici frumoase si mamici.
Dany, felicitari pt kk. Eu de fiecare data ii spun lui fie-meu ca sunt mandra de el (dupa fiecare kk, ragait si mucusor scos ). Se pare ca tine. Intotdeauna sa-i dai Debridatul inainte d emasa, pe stomacelul gol, si sa-l lasi vreo 15-20 de minute pana ii dai lapticul. La noi are efecte miraculoase .
Referitor la folosirea centurii, si mie mi-a spus dr sa nu-mi pun nimic, sa las uterul sa se retraga natural.
Burticilor, sunt alaturi de voi. Stiu cat de greu este pe ultima suta de metri. Va tinem pumnii. Eu simteam ca stau prost cu nervii, nu mai aveam rabdare. Dar trece repede si o sa va tineti in curand bebicii in brate si atunci incep problemutele serioase. Va pup pe burtici .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

roxxy debridatul il dai dizolvat sau asa cum e???
am sa incerc si eu sa il dau inainte de papica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

roxxy, la fel am avut si eu senzatie de frig cand am venit din spital, aveam frisoane!! m-au tinut cateva zile!! iar sanii....ce sa mai zic, aceasi pb o am si eu...moi si s-au lasat....!!!

si eu am aceeasi problema cu sanii ... dar sotul mi-a promis ca imi da bani sa mi-i ridic dupa al doilea copil.... asta dupa ce am amenintat ca daca nu imi da ...imprumut din banca

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Vasari mie imi place mult pt clubul scutecelor ...globulete suna asa dragut .... parca si vad fata bebelusilor asa rotunda si cu falcutele lor dulci cand spunem globulete

Si eu am zis ca fac bradul sapatamana asta ca nu stiu in ce toane il prind pe Raul in 23...24 si ma trezesc ca raman cu el nefacut.Ieri am zis ca fac curatenie generala si el a inceput sa urle ca ii e foame de ziceai ca nu a mancat de 3 zile si cand i-am dat adormea cu biberonul in gura si nu mai puteam sa il trezesc si bineinteles ca intr-o ora ..o ora jumate ii trebuia iar ...si uite asa toata ziua ieri a fost scandal in casa

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput