Mamici de noiembrie- decembrie (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

MULTUMIM ROXXY....MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Fetele... eu am o scurgere roz.. Ce ma fac??? Ce ma fac??? Doar nu se intampla azi... Ce se intampla??? Ce fac??? Sa o sun pe dr??

Oana 39+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Neata, burtici frumoase si mamici.
Dany, felicitari pt kk. Eu de fiecare data ii spun lui fie-meu ca sunt mandra de el (dupa fiecare kk, ragait si mucusor scos ). Se pare ca tine. Intotdeauna sa-i dai Debridatul inainte d emasa, pe stomacelul gol, si sa-l lasi vreo 15-20 de minute pana ii dai lapticul. La noi are efecte miraculoase .
Referitor la folosirea centurii, si mie mi-a spus dr sa nu-mi pun nimic, sa las uterul sa se retraga natural.
Burticilor, sunt alaturi de voi. Stiu cat de greu este pe ultima suta de metri. Va tinem pumnii. Eu simteam ca stau prost cu nervii, nu mai aveam rabdare. Dar trece repede si o sa va tineti in curand bebicii in brate si atunci incep problemutele serioase. Va pup pe burtici .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

roxxy debridatul il dai dizolvat sau asa cum e???
am sa incerc si eu sa il dau inainte de papica!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxxy de cate ori pe zi ii dai debridat??? da-mi mai multe detalii...eu l-am folosit vreo 4 zile fara nici un rezultat, dar il puneam in laptic si il dadeam pe 3 ori pe zi!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Oana, suna doctorul, poate e azi ziua cea mare !

Bb yasmi, eu ii dadeam de 2 ori pe zi, dar am renuntat dupa 2 zile ca mi s-a parut ca o constipa - eu ii dadeam pentru gaze.

Noi azi implinim o luna calendaristica, ieri ne-am cantarit si am luat 1 kg+ de la nastere ! In rest radem toata ziua, mai ales cand ne trezim !

Acum motaim in brate la mami, ca sa poata sa stea si ea la calculator si ascultam Mozart...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

buna ziua sau neata si de la noi....azi sutem mai bine...moral...chiar daca am adormit la 4 dimineata...dar cu asta m-am obisnuit deja...cred ca fac antrenamente pt bb
Multummesc tututror pt incurajari!!! ma simt tare relaxata cand vb cu voi asa n-o mai aud pe soacra-mea

ggaby 40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Mihuta, am sunat doctorita! A zis sa stau cuminte si s-o tin la curent daca sunt schimbari.. Da' io tot am emotii...

Oana 39+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Neata!

Vasari, sa stii ca ai dreptate. Bb-i de la odiseea noastra se cam lasa asteptati.Am vazut ca si tu ai trecut de termen, dar a meritat. Ai o fetita super frumoasa si cuminte.

Adina, sper sa ai dreptate.Nu se sperie bb de un guturai si poate totusi vine zilele astea. Numai ca sunt eu speriata ca nu mai pot practica exercitiile de respiratie cu nasul asta infundat si cu tusea magareasca cu care m-am pricopsit. Iar contractiile acelea nevinovate si nedureroase pe care le aveam inainte au disparut cu desavarsire. Chiar nici urma de ele. O sa prind eu Craciunul , o sa vezi.Eu o sa fiu ultima.

Gaby, deci n-ai nascut. Mai ramai cu noi pe baricade. De acum ne putem pune Amr-ul in zile.Oricum, eu mai am 13 zile pana fac exact 42de sapt. Si atunci vrand nevrand, il provocam pe bb sa iasa. Deci nu mai e mult. Curaj!

Stefi, tu ce mai zici? Vine bb sau nu? Stii vorba aia: vine, dar nu se vede inca.

Crisstiana 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Buna dimineata tuturor!
Am facut cafeluta,cine vine???STEFI,ti-am luat-o inainte,dar m-am gandit ca poate vrei sa fii si tu un pic rasfatata ,asa ca zi am pregatit eu licoarea divina!Tu doar vino!!!
CRISSTIANA,ai grija de tine si pune-te pe picioare,ca altfel BB se va speria daca mami va avea nasucul rosu si ochii inlacrimati de la raceala la prima intalnire...Insanatosire grabnica!
GABITZO,capul sus,o sa vezi ca vei fi o mamica pe cinste!
ADINA,frumoasa burtica!!!
Si a mea este maaaare,toata lumea intreaba daca sigur nu am gemeni,dar la constitutia mea si a sotului,sigur nu are cum sa iasa bebe mica,asa ca...imi plimb in continuare burtoiul mandra!!!
Si...de unde ti-a dat tie ca vei fi ultima dintre noi la nascare???Chiar daca,uite cata lume mai este in jurul nostru si ne sustine inca!
Multumim GIANINA,PUFU!!!

Ana 38+

Mersi, Iuli-Ana! Mai aveti si voi putin pana la marea intalnire!Sarcina usoara in continuare.

Crisstiana 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nu vine, nu vine...am facut si azi vreo 2-3 km pe jos si nik...

o duminica seara placuta tuturor..
noi ne gandim sa mergem la un peste...am pofta de un peste facut de altcineva care sa iasa afara din farfurie..si farfuria sa fie mareeeeee

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput