Mamici de noiembrie- decembrie (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by xelanoimis

Buna, avem si noi date pentru listuta
11.12, Andrei, 3050gr, 51cm, Apgar 9, cezariana

felicitari!!!!!!!bine ai revenit!!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by gianina

mamici!

gabitz, felicitari pt. micutza crestina!

Noi suntem bine...astazi implinim o luna...nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul...nu prea mai am timp de nimic..daca nu ma ocup de Ade in mod sigur ma ocup de Simo...acum cu sarbatorile suntem si mai ocupati cu serbari, cumparaturi si alte cele.
Ade a luat in greutate 600 de gr...nu este mult dar eu sunt multumita.. tinand cont ca in primele 14 zile a luat doar 30 gr.
Avem si colici..in fie care seara are micutza dureri de pe la 9 pana pe la 12.
Eu am o pofta uriasa de mancare...mult mai crescuta decat in timpul sarcinii...asa ca in loc sa slabesc..ca am ramas cu vreo 13 kg in plus.. ma ingras!

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

gianina, LA MULTI ANI pt bebela ta!!!!!!!!!1

mie mi-a zis dr sa nu port centura ca muschii lucreaza mai bine asa singuri!

si eu am pofta mare de dulciuri

nu m-am epilat inca....

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Buna dimineata tuturor!
Am facut cafeluta,cine vine???STEFI,ti-am luat-o inainte,dar m-am gandit ca poate vrei sa fii si tu un pic rasfatata ,asa ca zi am pregatit eu licoarea divina!Tu doar vino!!

Ana 38+

multumim e buna rau mai beau una.. ca de cea care am baut-o n-am inteles nimic....(cea adevarata)

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

....
sigur nu are cum sa iasa bebe mica,asa ca...imi plimb in continuare burtoiul mandra!!!

Ana 38+

asta fac si eu......in ciuda tuturor...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

imi cer scuze ca aseara n-am mai apucat sa urez noapte buna... au oprit astia curentul...nustiu ce se intampla caci in ultima vreme il opresc cam des.. la fel ca apa... au inebunit cu totii..or' face economie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Buna dimineata... la 11 .
Stefania, eu n-am mai intrat de cateva zile si am zis ca sigur ai nascut, dar vad ca nu vrei fara mine. Eu joi ma duc la Cuza voda. Daca vezi vreo ochelarista pe-acolo, Oana, io sunt!!
Pe mine ma apasa rau domnisoara mea, merg cracanata rau de tot prin casa, de durere; sotul meu rade de mine; i-am zis sa isi lege si el un pepene de 12 kg in fata sa mearga cu el vreo 2 zile sa vad daca mai rade .
Pupici la toata lumea! Ma duc sa beau cafeluta!

Oana 39+ Alexandra

Mergi la inceput

oana cat mi-as dori sa fiu in Romania si mai ales in Iasi..dar din pacate nu's...sunt in Roma...

as fi vrut sa ne intalnim...

dar o sa ne plimbam copilasi la vara prin botanica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Da, Stefania... ai dreptate.. eu tot timpul am senzatia ca esti in Iasi... Ne intalnim sigur la vara; numai bine, fetele o sa stea in fundulet si o sa se cunoasca mai bine.
Pupici!

Oana 39+ Alexandra

Mergi la inceput

eu incerc sa ma adaptez situatiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, burtici frumoase si mamici.
Dany, felicitari pt kk. Eu de fiecare data ii spun lui fie-meu ca sunt mandra de el (dupa fiecare kk, ragait si mucusor scos ). Se pare ca tine. Intotdeauna sa-i dai Debridatul inainte d emasa, pe stomacelul gol, si sa-l lasi vreo 15-20 de minute pana ii dai lapticul. La noi are efecte miraculoase .
Referitor la folosirea centurii, si mie mi-a spus dr sa nu-mi pun nimic, sa las uterul sa se retraga natural.
Burticilor, sunt alaturi de voi. Stiu cat de greu este pe ultima suta de metri. Va tinem pumnii. Eu simteam ca stau prost cu nervii, nu mai aveam rabdare. Dar trece repede si o sa va tineti in curand bebicii in brate si atunci incep problemutele serioase. Va pup pe burtici .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput