Mamici de noiembrie- decembrie (130)
Raspunsuri - Pagina 17
RGE spune:
CREEM sincer nu tine nici cu boluri..ziua cand doarme ii invelesc bine, ii pun caciulita si il las cu geamul deschis..doarme super bine si nu fornaie..am o pritena al carui bebe are 5 luni si tot mai fornaie cica ar fi normal nu e de speriat.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
creem spune:
Roxana, esti o mama eroina. EU simt ca imi vine sa imi iau campii cateodata, ca sunt super obosita si nici chef ce treaba prin casa nu am. Daca plange si fata prefer sa stau cu ea, sa nu planga decat sa fac altceva.
Iar cu kg..eu mai am multe de dat jos
. Nici haine nu prea am pentru marimea asta.
Multumesc de informatia cu fornaiala, ca ma cam ingrijorasem cnad ma vazut ca nu ii trece, am crezut ca i-a rams de la raceala.
fericita de
MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
olim spune:
Ankasan, refacere rapida, bb sanatossi si mancacios!
Fetelor, si al meu fornaie destul de tare, oare chiar e normal.Aici nu vine pediatru acas, decat odata cand are o luna, si noi mai avem aproape 2 saptamani, deci nu prea ai pe cine sa intrebi

vreau sa va intreb ceva, voi ce creama folositi pt refacera pielii de pe burtica?
va pupam mami si Alex
creem spune:
quote:
Originally posted by olim
Ankasan, refacere rapida, bb sanatossi si mancacios!
Fetelor, si al meu fornaie destul de tare, oare chiar e normal.Aici nu vine pediatru acas, decat odata cand are o luna, si noi mai avem aproape 2 saptamani, deci nu prea ai pe cine sa intrebi
vreau sa va intreb ceva, voi ce creama folositi pt refacera pielii de pe burtica?
va pupam mami si Alex
Nici mie nu mi se pare chiar in regula fornaiala asta, poate ne spui ce iti zice si dr. de acolo. La noi se platesc vizitele la domiciliu 50 ron, am avut pana acum 3
ca afost fata racita.IAr pentru pielea de pe burtica inca nu folosesc nimic, cu toate ca e plina de vergeturi, dar alaptez si nu prea vreau sa folosesc chimicale.
fericita de
dany26 spune:
mamicilor ceaiul vostru baby drink face spume cand il agitati sa se topeasca ?????

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
olim spune:
pai eu merg vineri la pediatru.Totusi e bine ca vine, ca la noi nici pe bani nu vine, si pt vaccin a trebuit sa il scot la 5 zile de la nastere din casa sa merg 70 de km cu el la spital sa ii faca analiza.
va pupam pe toate
mami si Alex
creem spune:
quote:
Originally posted by dany26
mamicilor ceaiul vostru baby drink face spume cand il agitati sa se topeasca ?????COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Da, face, si dupa acea trebuie sa il las cateva minute pana se limpezeste.
fericita de
Vasari spune:
quote:
Originally posted by dany26
mamicilor ceaiul vostru baby drink face spume cand il agitati sa se topeasca ?????COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Dany, mie mi-a recomandat doctora sa-i dau ceai baby drink cu 15 picaturi de sab simplex. Cand pun sab-ul se duce toata spuma. Cred ca asa functioneaza si in stomacelul lor si nu mai au colici.
Maria - 3 NOV 2007
dany2007 spune:
Noi ne pregatim de baita, speram sa dormim bine in noaptea asta pentru ca suntem obositi.
P.S Avem poze noi la semnatura !
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares
olim spune:
somn usor lui Luca, superbe pozicile, adica bulgarasul
pupam mamici, burtici si bulgarasii
mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]