Mamici de noiembrie- decembrie (130)
Raspunsuri - Pagina 16
creem spune:
FELICITARI, ANKA! SA FITI SANATOSI AMANDOI! Sa te bucuri de printisor!
Fetelor dragi, eu intru mai rar, citesc dar nu mai apuc sa scriu nimic, desi as vrea. Nu dormim noaptea
si dorm ziua odata cu fata, cand apuc. Sunt cheauna de somn si oboseala, abia apuc sa imi fac dus. Nu stiu daca va confruntati cu asa ceva,dar de cateva zile fata mea are niste "crize" de plans de vreo doua ore in care nu o pot linisti cu nimic
Cateodata ma apuca si pe mine plansul cand o vad asa si nu pot sa ii fac nimic
. Ce sfaturi imi dati? O fi adaptarea mai grea pentru ea? ca nu gasesc nici o cauza clara a acestor episoade.
Pup mamicile, bulgarasii, graviduzele si burticile

fericita de
MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
gabitz78 spune:
felicitari ankasan!
sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa ia numai note de 10 si de acum incolo!![]()
pupici.
ank - pupici "tanarului" sa-i treaca. ati scapat!ce vaccin i-ai facut?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Vasari spune:
Ankasan, refacere rapida, bb voinic, mancacios si fara colici! 
Ma bucur ca v-au placut "bulgarasii", mie imi placea mult si "globulete"! :)
Creem, daca nu e de foame, pampers si nu e stare generala, doar episodica, probabil sunt colici... Oricum, cel mai bine e sa vorbesti cu pediatrul. In general recomanda ceaiuri sau picaturi anticolici, sa ragaie bine la fiecare masa, dar pana la urma fiecare copil reactioneaza diferit. Trebuie sa vezi ce merge la voi. Mai functioneaza compresele calde, tinutul pe burtica ta.. de exemplu la o prietena era bine cand indrepta feonul cald spre burtica lui.
Maria - 3 NOV 2007
creem spune:
Stiu de colici, ca are, dar cand plange de colici isi strange picioarele la piet. II dau si ceai baby drink, si picaturi sab simplex si gripe.., i-am mai dat si bonnisan, colic baby, dar nu prea par sa aibe efect.
O tin in brate pe burtica mea, dar o sa incerc si cu foenul poate are efect.
Voi folositi umidificator de camera? ca la mine e foarte cald in casa si vroiam sa stiu parerea voastra!
fericita de
creem spune:
Mamicile care alaptati, ce mancati? Ca eu sunt in criza de inspiratie, mai ales ca nici timp de gatit nu am. Voi cum procedati? Aveti timp de treburile casnice? (ce-i drept pe mine nu ma ajuta decat sotul, voi poate mai aveti vreo bunica pe aproape
)
fericita de
RGE spune:
CREEM eu am luat umidificator pt ca bebe fornaie pe nasuc si dr mi-a zis ca este din cauza caldurii..mi-a spus sa nu mai exagerez cu caldura si sa iau umidificator ..dar de la asta s-a facut condens si apoi mucegai
..sincer nu recomand...in Brico Store gasiti din ceramica niste vase speciale pt calorifer in care se pune apa sau puneti pur si simplu boluri cu apa prin casa..castroane.
..fetelor voi beti ceaiuri anticolici?..ca al meu nu a facut colici si mi-a spus dr ca daca nu a facut pana acum nu o sa mai faca..eu beau cam 3l pe zi de ceaiuri anticolici.
ANK.SAN FELICITARI!! SA FITI SANATOSI!! REFACERE RAPIDA!!
ANK..imi pare rau pt puiutzul tau..si noi mergem la vaccin pe 28 decembrie..avem vaccinul de 2 luni presupun ca si voi tot pe acesta l-ati facut..sper sa nu faca Raul febra.va pupam
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
dany2007 spune:
Felicitarii proaspetelor mamici si mult succes celor care mai au putin pana la marea intalnire.
Fetelor spuneti-mi si mie daca ii dau lui bebe ceai anticolici(baby calm) poate fi vreo problema deca are decat 2 saptamani.
Nu dau de pediatra sa o intreb iar bebe are astazi o criza urata de colici.
Ceiutul sa-l fac cu apa plata cumparata sau cu apa filtrata de la chiuveta ? 
Dana
37+
Luca-Rares
AMR - 3 Saptamani de stat in burtica la mami.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
creem spune:
Roxana, si doar cu boluri de apa la tine s-a rezolvat problema, adica bebe mai fornaie noaptea? ca la mine nu prea fac fata bolurile, imi vine cateodata sa deschid geamul dar mi-e teama sa nu raceasca fata.
Ce vaccin v-ati luat? ca nu mai e mult si va trebui sa il luam si noi![]()
fericita de
RGE spune:
CREEM pe mine nu m-a ajutat nimeni..nici macar sotul nu are cum sa ma ajute ..pleaca la 5 dim si vine seara la 8...m-am descurcat singura si cu bebe si cu casa iar eu trebuie sa gatesc zilnic ca noi nu mancam de 2 ori aceeasi mancare..prost obicei
...eu sincer am tinut regim..lactate.iaurturi multe, fructe, ceaiuri pt lactatie si anticolici, apa multa, supe, ciorbe, piureuri cu legume multe, fripturi la gratar si cam atat...bine recunosc ca am mai avut si eu scaparile mele sunt si eu om nu?...dar incerc sa evit prajelile, mancarurile cu rantas, sucurile si dulciurile..astazi insa am mancat 2 ciocolate ca simteam ca mor daca nu pap
..am zile si zile..cat despre bunici
..ei saracii ar vrea sa ma ajute dar nu i-am lasat...dimineata am lasat-o pe mama 30 min cu bebe ca sa cobor sa-mi cumpar niste blugi..marimea 28
..de la 26..imi vine sa ma strang de gat.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
creem spune:
S felicitari ca nu aveti colici, Roxana. Sunt copii care nu fac, si daca nu a afcut pana acum nici nu cred ca va mai face!
DAny2007, eu ii fac ceaiul cu apa plata izvorul alb. Sper sa fie bine, ca n-am intrebat pe nimeni, poate ne mai zic fetele cum dfac si ele. Si cred ca e bine cu ceaiul, si eu i-am dat de la 2 sapt, ca de atunci ne-au apucat colicile, dar nu prea au efect
nici ceaiurile, nici picaturile. Si am incercat o gramada, si beau si eu ceai de colici.
fericita de