Mamici de noiembrie- decembrie (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by RGE

STEFANIA ..si eu sper ca tare nu pot st afara voi...tu stai acolo cumintica la caldurica ca mai ai putin

cam cat asa..caci cred ca pana la urma ai fost pocita..iote-ma acusi la 41 sapt...

ce ne spui de bb George..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, azi baiatul meu a iesit afara cu tati timp de 10 minute. L-am mai scos eu acum o sapt, dar doar 5 minute si mi-a fost tare greu pt ca m-a durut rau mijlocul. Incepand de azi va iesi zilnic afara. Cand a revenit in casa a mancat un bibe de 120 de ml pe nerasuflate si acum doarme dus . Mie mi se pare ca se face din ce in ce mai cumintel (adica doar mai mult de 3 ore legat si plange doar cand ii este foame). ptiu sa nu-l deochi. Fetelor, isi tine singur suzeta. Nu stiu daca e un gest reflex, dar de fiecare data cand ii bag suzeta, isi duce mana la ea si o tine sa nu cada . Simt ca ma topesc dupa el. Nu am crezut ca poti iubi asa de mult pe cineva.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80
Simt ca ma topesc dupa el. Nu am crezut ca poti iubi asa de mult pe cineva.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

IDEM!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna tuturor.
acum mi-am revenit si eu dupa botez...
fata mea a fost foarte cuminte, a bazait nitel cand a dezbracat-o, dupa care s-a potolit. la restaurant iar a fost cuminte, a dormit tot timpul (mai putin in timpul mesei!).
o sa pun si poze cand o sa am...
ce sa mai zic? totul a fost ok.
fetelor....va tin si eu pumnii sa nasteti odata!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, felicitari pentru cele doua lunite ale lui Raul! Ce repede a trecut timpul... Ma intreb ce urmeaza. Grijile noastre cresc, asta e clar! :)
RGE, bine ai revenit. Imi pare rau pentru problemele cu netul. Si noi am avut, bine ca sunt 2 calculatoare cu 2 conexiuni de la provideri diferiti.
Roxxy, tu ai iesit cu baietelul tau in brate sau in carut? Eu am scos-o pana acum doar in carut... Azi i-a cazut dintr-un pom putina zapada pe nasuc. A fost asa haioasa... parca incerca sa miste din el. :)) Si eu am facut un bulgare super, m-am jucat cu el pana aproape de casa, iar sotul meu s-a jucat cu alti bulgari pe mine. Ne-am distrat si noi si cativa oameni pe strada!
Ar fi dragut si numele de bulgarasi pentru clubul scutecelor. Ii place cuiva?
Adina, cum va mai simtiti? I-a trecut Jasminei febra? Va doresc zile frumoase si multa sanatate.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

VASARI imi place bulgarasi...pupici
STEFANIA..pei de ma mama nu ti-am spus eu..asta e acum..conformeaza-te si asteapta stai linistita ca nu ramai nenascuta..garantez eu...bebe George e cuminte foc..toata lumea il deoache ca nu au vazut asa copil cuminte ..e sufletul meu..ingerasul meu iubit si cuminte..cautam o fetita la fel

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
si mie imi place numele bulgarasi
se pare ca acum am si eu putin timp si pentru mine.Incerc sa ii scot lui Alex biberonul pe zi, poate reusesc si noaptea.O astept pe sora mea sa imi aduca ceaiurile, asa poate am sanse mai mari.
roxi, si al meu isi tine suzeta, adica o sprijina sa nu o piarda, cat despre , cred ca toate suntem.
gabi, suntem alaturi de tine,
slimatei, stai mama linistita ca nu esti singura la 41, important e sa fie totul bine
pupam fetele, burticile si bulgarasii
mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Vasari multumesc de urari. Am fost azi la doctor si am facut vaccinul de 2 luni .Doamne cand am vazut cum ii intra acul ala in piciorus era sa pic jos .Acum e cam marait , mi-a zis pediatra ca s-ar putea sa faca febra .
La si masurat si cantarit.Are 57 cm si 5.500 kg .Daca in prima luna a luat doar 400 de g acum a recuperat si a mai luat 1600 g .E un grasan mic si scump.(fiecare cioara isi lauda puiul )

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ma numesc Andrei Radu , puiut de ANKA.SAN si mi-am facut debutul azi la 14.26. am luat si primul meu 10 si am 51 de cm si 2880 gr !

Felicitari Anca , refacere grabnica si bine ai venit Andrei ! Multa sanatate si noroc in viata !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

FELICITARI ANKA SAN!!!!!!!!!!!!SA ITI TRAIASCA BEBELUL

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput