Mamici de noiembrie- decembrie (130)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
eu am avut o noapte tare grea...bb se trezea din 2 in 2 ore.scremandu-se de durere si de constipatieca iar au trecut appx 48 ore de cand nu a facut kk
...si statea treaz cate 2 ore aproape...
of desi ii dau Sab s-de 2 ori pe zi si debridat-1 data pe zi si ceiuc-40 ml....vad ca nu au nici un efectCOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany mie mi-a zis pediatra sa nu las mai mult de 24 de ore fara sa faca kk, ca o sa ii fie si mai greu dupa aia!!!
nici la noi nu are efect nici lactoza humana, nici ceaiul de musetel, fenicul, nici debridatul....doar.....un pic de ajutor cu termometrul!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ggaby spune:
fetelor peste o ora si jumate merg la maternitate!!! Doamne ajuta sa-mi vina niste contractii...ca altfel ma trimit astia acasa
Daca ma intorc va tin la curent! Pup si sa auzim de bine mamici,burtici si bebelusi!
ggaby 40fix
pufulet74 spune:
Gabi, tinem pumnii !!!
BB, da ai vazut si efecte, s-a retras un pic burtica?
Mie medicul mi-a zis sa o port cam 2-3 sapt numai
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
RGE spune:
DANY mersi mult..o sa incerc sa aflu mai multe despre ea..mi-e frica insa ca am auzit tot felul de zvonuri cum ca dupa 2 ani ar aparea iar...
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
xelanoimis spune:
Eu ma lupt toata ziua cu pompa, ca am una manuala. Am si facut febra musculara la maini. Chiar ma gandeam sa incerc una electica daca trebuie sa continuu in felul asta. Din fericire in astea 3 zile de cand am ajuns acasa, n-am avut nevoie de supliment cu lapte praf, dar nu stiu cat o sa pot continua asa daca bebe tot refuza sa suga. Cand il vad cum da cu limba ca un pisoi imi vine sa innebunesc...
La cat timp ati facut primul control dupa cezariana? Ma uitam pe calendar si o sa fie tot o sarbatoare asa ca ma gandeam daca in ianuarie nu e prea tarziu?
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by dany26
eu am avut o noapte tare grea...bb se trezea din 2 in 2 ore.scremandu-se de durere si de constipatieca iar au trecut appx 48 ore de cand nu a facut kk
...si statea treaz cate 2 ore aproape...
of desi ii dau Sab s-de 2 ori pe zi si debridat-1 data pe zi si ceiuc-40 ml....vad ca nu au nici un efectCOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany mie mi-a zis pediatra sa nu las mai mult de 24 de ore fara sa faca kk, ca o sa ii fie si mai greu dupa aia!!!
nici la noi nu are efect nici lactoza humana, nici ceaiul de musetel, fenicul, nici debridatul....doar.....un pic de ajutor cu termometrul!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
offfff...ce ne facem noi???

eu nu am incercat musetelul

tu ce lapte praf ii dai?eu Humana 1...o fi el de vina?

mai tii minte cat ceai ii dadeai la o luna?sa ii dau 50 ml??baby drink?nu e mult??
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:

quote:
Originally posted by ggaby
fetelor peste o ora si jumate merg la maternitate!!! Doamne ajuta sa-mi vina niste contractii...ca altfel ma trimit astia acasa
Daca ma intorc va tin la curent! Pup si sa auzim de bine mamici,burtici si bebelusi!
ggaby 40fix
succes la cat mai multe contractzii naturale!!!!!!!!!!!!

14 Noiembrie 2007
slimatei spune:
dany...![]()
gaby...multa bafta si daca e sa nasti pe bune... nastere usoara...

roxana ce dor ne-a fost de tine... sper ca s-au rezolvat tb si vei fi mereu... ce zici..?![]()
iuliana nu-ti fa grii... e ok in privinta cafelutei![]()
cat despre "eu"..asa si asa am incercat sa ma relaxez cu o baita calda...de vreo 2-3 ore asa....
acum papam..si sper sa nu intervina ceva si sa ma bag in patutz la caldurica si somnic... poate iar nu dorm la noapte...
adina ..sunteti bine..?
RGE spune:
STEFANIA ..si eu sper ca tare nu pot st afara voi
...tu stai acolo cumintica la caldurica ca mai ai putin![]()
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by xelanoimis
Eu ma lupt toata ziua cu pompa, ca am una manuala. Am si facut febra musculara la maini. Chiar ma gandeam sa incerc una electica daca trebuie sa continuu in felul asta. Din fericire in astea 3 zile de cand am ajuns acasa, n-am avut nevoie de supliment cu lapte praf, dar nu stiu cat o sa pot continua asa daca bebe tot refuza sa suga. Cand il vad cum da cu limba ca un pisoi imi vine sa innebunesc...
La cat timp ati facut primul control dupa cezariana? Ma uitam pe calendar si o sa fie tot o sarbatoare asa ca ma gandeam daca in ianuarie nu e prea tarziu?
si eu am facut febra...
nu cred ca e tarziu febr daca nu te doare nimic!
14 Noiembrie 2007