Mamici de noiembrie- decembrie (130)
Raspunsuri - Pagina 18
dany2007 spune:
olim - mami si Alex somnic usor si voua.
Vad ca bebe Alex al tau accepta suzeta, Luca o singura data a luat-o 2 minute si de atunci sub nici o forma nu o mai accepta. )

(seamna ca taicasu, soacramea spune ca la fel a facut si el, a supt la ea 2 minute si cand a vazut ca nu vine nimic a scuipato si nu a mai luat-o niciodata
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares
olim spune:
nu o accepta intotdeuna, dar eu insist.Ca e anticolici, si cei drept in 3 saptamani nu s-a plans deloc de durere de burtica, si parca imi vine sa cred ca de la ea.Oricum vreau sa i-o scot, dar sa trecem perioada critica cu colicele.![]()
crisstiana spune:
Buna seara la burtici si mamici!
Am intrat sa va spun ca azi am fost la monitorizare la spital.Totul e ok cu bb. Mai trebuie sa merg la spital doar de 2 ori, daca nu nasc intre timp: vineri,ptr monitorizare din nou+ecografie(ca azi nu mi-au facut) si miercurea viitoare ptr inducere. Deci 26 dec. e termenul limita pt bb, fie ca vrea, fie ca nu.![]()
Stefi, mi-au mai facut pana acum monitorizare, dar numai pt bataile inimii la bb. De azi au inceput sa monitorizeze si contractiile, care la mine au disparut cu desavarsire de cand sunt racita. Parca totul se intampla pe invers.![]()
Gaby, la mine dopul a iesit de la sine, fara nici un fel de prestatii, dar uite ca nu m-a ajutat cu nimica. Sper sa fie diferit la tine si sa vina bb cat mai repede.![]()
Adina, pe unde umbli? Vezi ca bb2 vine mai repede. Oare nu cumva ai si nascut deja?![]()
Lala, tu cum te mai simti?
Anka.san, felicitari pt bb sanatos si refacere rapida!
Olim, pupici pt tine si bb Alex.

Crisstiana
40+
adinag spune:
buna fetelor, n-am nascut. ma simt aiura tare, parca s-ar intoarce raceala.
ieri am fost la plimbare in bratislava, azi am avut treburi in oras, am umblat vreo 4-5 ore, am fost si la ultima sedinta de acupunctura.
maine am iar treaba prin oras, inca niste cumparaturi de facut pentru craciun...
vroiam sa mai merg si la frizer, ca n-am fost din august :-(( dar au inchis aia la care mergeam si nu stiu unde sa ma duc. si taaare bine mi-ar prinde.
a venit si mama la mine si ramane cateva zile, oate chiar pana de craciun. noi avem problema ce facem cu jasmina cand e de mers la nastere, de aia e bine daca-i mama aici.
eu sunt si eu tare obosita, cu nasul din nou infundat, dureri de cap - m-am saturat si eu...
Eu merg din nou la monitorizare pe 24.12., daca nu se intampla nimic pana atunci. daca totul va fi ok (voi avea controale probabil la 2-3 zile), se induce cel devreme pe 4 ianuarie... deci vedeti si voi de ce cred ca voi fi ultima.
Cristiana, se spune ca bb 2 vine mai repede, insa doctorii si moasele zic si ca daca primul bb a mers peste termen, e foarte probabil sa intarzie si al doilea bb.
Gaby, wow, esti o graviduta foarte sexy!!! Esti inalta sau numai mi se pare mie?
Stefi, hai ca nu va mai dura mult 
Adina 39+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
olim spune:
adina, multa rabdare iti doresc, stiu ca finalul e ce l mai nasol, ca nu mai trece, dar sa vezi ca o sa fie bine.Nu se stie niciodata ce surpriza iti ofera bebe, asa ca nu dispera.Important e sa vina cu bine, ce mai conteaza cateva zile in plus
, noi suntem alaturi de tine![]()

cristiana, las mama ca trece repede, sigur nu mai ajungi la ultima monitorizare, asa am patit si eu am fost la a doua, si mi-au bagat o sonda sa vada lichidul, si a doua zi deja eram internata.Sigur o sa iti ia o proba de mucus sa vada daca totul e bine, si se spune ca odata ce iti ia proba, mai ai maxim 24 de ore pana nasti,a sa ca finalul e aproape

pupam toate fetele, burticile, si bulgarasii

mami si Alex( 29.11.2007)
adinag spune:
Olimpia, esti o scumpa! 
Nu te teme, nu disper eu, sa stea bb cat ii convine, ma enerveaza numai raceala asta si nu as vrea sa se intoarca, asta-i tot.
Si nu vreau sa nasc de Craciun, ca mi-ar parea rau pentru Jasmina, vreau sa aiba un Craciun frumos... Adica incepand cu 25 potsa nasc, sau pana pe 22. Dupa cum vezi, stiu tare bine cevreau, sa vedem cat de intelegator va fi baiatul, nu?
Daca n-ar fi burtoiul chiar asa mare si greu, ar fi si mai bine, ca asa ma simt tare legata de casa, adica nu pot colinda eu orasul cum as vrea :-))
Adina 39+
adinag spune:
Ah, pentru cine este interesat, am gasit in sfarsit o pagina pe romaneste despre alaptat:
http://www.alaptare.home.ro/
Adina 39+
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by RGE
CREEM eu am luat umidificator pt ca bebe fornaie pe nasuc si dr mi-a zis ca este din cauza caldurii..mi-a spus sa nu mai exagerez cu caldura si sa iau umidificator ..dar de la asta s-a facut condens si apoi mucegai..sincer nu recomand...in Brico Store gasiti din ceramica niste vase speciale pt calorifer in care se pune apa sau puneti pur si simplu boluri cu apa prin casa..castroane.
..fetelor voi beti ceaiuri anticolici?..ca al meu nu a facut colici si mi-a spus dr ca daca nu a facut pana acum nu o sa mai faca..eu beau cam 3l pe zi de ceaiuri anticolici.
ANK.SAN FELICITARI!! SA FITI SANATOSI!! REFACERE RAPIDA!!
ANK..imi pare rau pt puiutzul tau..si noi mergem la vaccin pe 28 decembrie..avem vaccinul de 2 luni presupun ca si voi tot pe acesta l-ati facut..sper sa nu faca Raul febra.va pupam
------------------------
ROXANAde "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
la durut piciorusulfoarte tare si atata a plans
Ank
Raul
17.10.2007
gianina spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Ma numesc Andrei Radu , puiut de ANKA.SAN si mi-am facut debutul azi la 14.26. am luat si primul meu 10 si am 51 de cm si 2880 gr !
Felicitari Anca , refacere grabnica si bine ai venit Andrei ! Multa sanatate si noroc in viata !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim pana pe 27 decembrie!
FELICITARI MAMICO! refacere usoara si bebe sanatos!
Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
Stefi, mi-au mai facut pana acum monitorizare, dar numai pt bataile inimii la bb. De azi au inceput sa monitorizeze si contractiile, care la mine au disparut cu desavarsire de cand sunt racita. Parca totul se intampla pe invers.
Crisstiana40+
cristina..eu tot nu inteleg...
or' fi altfel monitorizarile de care spui... caci la mine.."cele normale " imi luau tot..si batai si contractii , acceleratii si de..numaistiu cum...azi merg si eu..sa mi-o fac pe ultima... noroc ca s-au gandit ei sa-mi faca una de rezerva....caci altfel ramaneam descoperita...vb vine...da' ce ma lasu ei asa fara sa vada ce se intampla..?

GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)