FIV154

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

quote:
Originally posted by alina_alexandra

Norocica, trebuia sa intrerupi tratamentul astazi? Rezultatul poate fi oricare in cazul unor scurgeri maronii, dar cel mai mare rau ti-l poti face tocmai fiind disperata. Multe fete au spus ca au avut scurgeri maronii in perioada de prindere a sarcinii. Mai poate fi si o reactie de la intreruperea tratamentului. Tu in ce zi de la ET esti? Oricum ar fi linisteste-te, ai rabdare pana maine si roaga-te la Dumnezeu sa fie bine. Doamne Ajuta!

Sunt in ziua 17 de la Et,utrogestanul nu l-am intrerupt doar acele pastilute care oricum mi s-a spus sa le iau pana astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Blanche chiar m-a linistit raspunsul tau. Am intrat apoi pe un site si m-am uitat si la poze sa vad cum arata toate "pe interior". Bine ca am scapat de ideea asta. Sper sa nu mai apara altele pana la bhcg.
Incep sa cred ca nu ne-ar strica un psiholog pe perioada asta de asteptare, sa ne spuna din 5 in 5 minute ca totul se intampla numai in mintea noastra si ca nu putem sti ce se intampla in burtik in fiecare moment, mai ales ca nici nu ne-ar folosi la ceva. In cazul meu detinerea controlului e problema grea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Avalon: gata, te-am gasit Ti-am raspuns si la odisee, la cap. 12, pag. 21 dar o fac si aici: FELICITARI multa incredere si optimism; si te asteptam cu drag la mamici de iul-aug 2008

felicia:

tin pumnii tuturor fetelor, va asteptam cu bratele deschise la odisee

bubuleana
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici si va tin pumniii stransi.

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubuleanooooo! Taci si faci! Sau am ratat eu, sau n-am stiut unde sa te caut... dar m=am gandit deseori la tine! Ce mult ma bucur sa iti vad semnatura!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bubule, merci mult! Nu ne-am mai vazut de mult, ca doar noi si Felicia ce mai frecventam "endometru, ovulatie, masuratori si alte alea..."... subiectul s-a dus la fund, dar uite ca fetele tot isi mai masoara foliculii si endometrul pe la alte subiecte... la mine n-a fost suficient sa masor, a fost nevoie de fiv si nu o data, de doua ori.
Important e rezultatul, insa, nu-i asa? Eu inca nu m-am obisnuit cu ideea, in fiecare dimineata ma trezesc si-mi trebuie cateva minute bune pana sa-mi aduc aminte ca totusi minunea s-a intamplat... sunt insa destul de speriata pana nu se arata mititelul, deocamdata nu am vazut decat saculetul...
Sa ma scuzati ca sunt asa confuza, mie inca nu-mi vine sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Da, Avalon, ai dreptate, subiectul "endometru..." a cam disparut,imi pare rau, ca a fost primul la care am inceput sa scriu, si sunt multe fete dragi mie pe care le-am cunoscut acolo... le-am intalnit pe la alte subiecte, dar sunt fericita ca multe sunt mamici sau viitoare mamici! Poate o sa am si eu noroc la urmatorul fiv! Tu ai mare grija de bb, incearca sa fii cat mai linistita (usor de zis, nu?) si totul va fi bine!
Fetelor in focuri, ma gandesc la voi, astetpt cuminte sa veniti cu vesti bune!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Norocica nu vreau sa te dezamagesc,dar in cazul meu asa a fost sosirea c. m.A inceput cu scurgeri maronii,apoi a doua zi scurgeri rosiatice,iar dupa ce am intrerupt utrogestanul a venit potopul.Valoarea mea a fost 6,5.
p.s. nu stiu cum gasesti tu laboratoarele astea care iti dau rez. asa tarziu.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Stie cineva ceva de Ella28? Parca maine va face testul. nu?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ANCA ce faci?
Cum te simti?

s.m.

Mergi la inceput