FIV154

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by iana_mari

ANCA ce faci?
Cum te simti?

s.m.

Binisor, cred. Cu ceva dureri de burta, de mijloc, cu o infioratoare constipatie (nu am reusit s-o rezolv-temporar- decat cu supozitoare cu glicerina), cu sani umflati si...cam atat. Astept testul de joi ca sa stiu ce am de facut.

Multa bafta tuturor!!!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Anca incearca si iaurd activia cu fibre.Si eu am avut probleme.
Crede in sansa ta!

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

feli: si mie imi era dor de tine Ti-am mai scris un mesaj la FIV acum vreo luna ca nu am mai gasit subiectul cu "Endometru..." dar probabil nu ai vazut mesajul. Si sper din tot sufletul ca a doua oara sa fie cu noroc si la tine, asa cum a fost si la Avalon si la multe alte fete

Avalon: ai dreptate cu frica de a te bucura, nici eu nu ma pot bucura pe deplin de sarcina pana nu trec de trim I (stii ca in primavara am avut o sarcina oprita in evolutie). In plus mi-au aparut 2 fibroame si dr mi-a spus ca exista riscul de avort spontan. Si tot in plus am niste scurgeri maronii inca din sapt 6, in fiecare zi. Dr. n-a vazut de la ce pot fi...
O sa vezi ca treci de una, iti faci griji pt altele viitoare... si tot asa... si cred ca o data ce ai ramas insarcinata iti vei face griji toata viata De-asta spun ca avem nevoie de multa incredere si optimism

bubuleana
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Bubuleana, vreau si eu sa te pup si sa iti urez sarcina usoara si la termen. DOAMNE DOAMNE sa fie alaturi de tine si de puiul tau.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca ce vad eu aici?Tu ai simptome de gravideala!Stiai ca si constipatia e una dintre ele?Eu am avut ceva probleme de genul acesta si de la elevit ( cred),am folosit un supozitor cu glicerina si apoi nu amai fost nevoie.Bea multe lichide si hrana cat mai usoara ( fara orez,fainoase,branzeturi care se stie ca duc la constipatie).Tin pumnii stransi pentru joi!Doamne ajuta fata draga!

Si pentru cele doua Ela ( 28 si 72) am pumnisorii stransi!Bafta multa fetelor!

P.S. Eu azi sunt in zi 28 si astept cm,dar prevad ca va intarzia pt ca cm-ul trecut ( primul de la fiv) a tinut f mult,nu abundent,dar a tinut vreo 10 zile cu tot cu scurgerile maronii de la final.E posibil sa ma astept la o intarziere mai mare acum di8n aceasta cauza?A mai patit cineva asta?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Anca ce simptome de gravideala ai!!!!!!!!! Abia astept ziua de joi sa ne dai o veste buna!!! Sigur e de bine!!! Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mai, fetelor, asta-i sindrom premenstrual in toata regula (acelasi ca in fiecare luna).
Chiar m-ati facut sa zambesc.

Probabil va spuneti ca nu ati mai intalnit o persoana mai pesimista ca mine, dar, credeti-ma, nu e vorba de pesimism. E vorba de 5 ani de tratamente si de mers la vale cu vantu-n spate.
Acum 2 ani, as fi bagat 5 teste de urina pana acum. Acum nu-mi mai vine sa-l fac nici pe ala de sange.

Sa va mai spun ceva??? Nu am respectat nicio indicatie de pe prima pagina.
Moralul conteaza mult, dar ce te faci cand o tampita de doctora da cu el de pamant???

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ancutzoo pregatestete ca te bag la cheltuialatin pumniiii si ce crezi ca io am tinut cont vreodata de lista?si stii ca am reusit odata..asea ca stai potol..io totusi zic ca nu ma insel..
anto te pupp si tin pumnii
va pupp pe toatee

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Buna tuturor, povestea primului meu FIV s-a sfarsit azi cu un rezultat negativ.
E dureros, mai ales ca eram convinsa ca era sarcina: simptome de "raceala" in Z3-Z4 (multe stranuturi), dureri abdominale in Z6-Z8, dureri mari de sani acum. Una peste alta ...NU ESTE!
Oricum judecand la rece FIV-ul meu avea sanse mici sa reuseasca ...am avut totusi un singur embrion fie el si ffff frumusel. Deci ce pretentii sa am? Se intampla si la case mai mari. Desigur va mai urma un FIV la anu' dar numai in momentul in care ma voi simti in stare fizic si psihic.
As vrea niste raspunsuri legate in principal de modul in care am raspuns eu la tratament, daca sunt sanse de mai bine cu o alta schema. Voi intrerupe Utrogestanul azi, in cate zile sa astept CM?
Ieri ma gandeam cum sa amenajez camera bebicului meu si azi sunt in lacrimi...dar va veni soarele si pe strada mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ella28 stiu ca acum este greu,am simtit si eu asta,dar va veni vremea cand ai s-o iei de la capat

s.m.

Mergi la inceput