FIV154

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iepurila,daca nu ma crezi pe cuvant da o cautare pe net despre CMV si vei vedea ce inseamna IgG pozitiv si IgM negativ,inca odata iti spun ca nu e nici o problema,dimpotriva e f bine ca ai avut infectia si ca acum ai anticorpi,e f grav daca se infecteaza o femeie in timpul sarcinii,CMV ( citomegalovirus) poate provoca avort,afecteaza fatul.In rest vreau sa iti spun ca stai super cu FSH/LH si prevad ca vei avea o productie frumoasa de foliculi.Bafta pe mai departe!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

kora nici nu se pune vorba de crezut sau nu.
Dar de cand am luat rezultatele si am vazut PREZENT si pana acum am incercat sa caut cat mai multe informatii.
Si totusi dupa sperietura pe care am tras-o mi-e un pic mai greu sa ma linistesc

pupici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Iepurila stai linistita, ca e ideal cum e la tine. Era mult mai rau sa fie absent la amandoua, ca stateai cu stres ca sa nu iei cumva CMV-ul cand trebuia mai putin .. Eu de exemplu le am negative, deci nu am avut niciodata boala si nici anticorpi nu am, ceea ce inseamna ca acum trebuie sa am grija sa nu fac vreo prostie.
Eu zic ca e totul ok !!!

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by luci.eilm

Marrina, merci, am inteles, decorticarea nu e o solutie (FSH e in jur de 10 parca). Eu ma gandeam c-o fi o revelatie, si din ce-am citit zilele astea pe net, se pare ca se recomanda in strainatate. O sa-mi fac si eu o programare la dr. Dracea, caci din ce spui tu singura solutie is to keep on trying.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

iepurila Are dreptate Kora. Iar cu estradiolul nu-ti fa griji. E important ca inainte de stimulare sa fie cat mai mic. Asa ca tot bine e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

sarumana mult fetili
va pup pe toate si va tin la curent

pumnii stransi celor aflate in focuri

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Zouzou, multumesc mult pentru gandurile frumoase si pentru incurajari. Asa un suflet frumos si generos o sa aiba parte de ceea ce isi doreste mai mult.
Iana_Mari, multumesc pentru incurajari. Ce-i drept, zilele astea ma muncesc gandurile si ma tot intreb daca puiutii mei mai sunt inca in burtica sau au plecat. Adevarul este ca spre rusinea mea nu ma pricep deloc la anatomia feminina si mereu ma intreb daca nu cumva puiutii mici pot pleca din burtica precum utrogestanul... Nu radeti de mine, dar asta e intrebarea care ma chinuie. Nu mai zic ca azi am avut dureri in burtik si ma simt de parca as fi la ovulatie. Am sunat-o pe d-na doctor Cocei si mi-a zis ca problemele nu sunt de la burtica ci de la cap, desi eu jur ca am o senzatie ca sangele meu circula mai repede decat in mod obisnuit in tot corpul, dar mai ales in burtica.

Iepurila, am trecut si eu prin aceleasi senzatii cand am vazut rezultatul de la CMV. Mi se inmuiasera picioarele si nu mai aveam aer la fluier. Cei de la Bios Diagnostic m-au vazut cum ma duc...si au mers la o dr. de la ei care a venit repede si mi-a explicat ca e f bine.

Bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Alina stai linistita, embrionii nu pot iesi sau cadea, imedit dupa ET uterul se inchide.
Multa bafta si multa liniste sufleteasca!!!!
Fetelor ce mai faceti?
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

Sunt disperata!!!
Astazi am facut la Medsana dozarea bhcg dar bineinteles ca abia maine ma suna sa-mi dea rezultatul,insa a mai aparut o problema:
Nu am mai luat de azidimineata cyclo-procynova si acum cand am mers la baie am vz pe chilot ceva maroniu,foarte putin,nu ma doare nimic dar sunt inspaimantata,ce poate fi??? va rog ajutati-ma cu o explicatie,cele care stiu despre ce este vorba.

Va multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Norocica, trebuia sa intrerupi tratamentul astazi? Rezultatul poate fi oricare in cazul unor scurgeri maronii, dar cel mai mare rau ti-l poti face tocmai fiind disperata. Multe fete au spus ca au avut scurgeri maronii in perioada de prindere a sarcinii. Mai poate fi si o reactie de la intreruperea tratamentului. Tu in ce zi de la ET esti? Oricum ar fi linisteste-te, ai rabdare pana maine si roaga-te la Dumnezeu sa fie bine. Doamne Ajuta!

Mergi la inceput