FIV154

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Draga Alina-Alexandra,
si eu am avut dupa ET dureri de burta destul de serioase. Tin minte ca eram speriata. Dupa ce s-a dovedit ca am ramas insarcinata (acum bebe are 1,5 ani) m-a mai durut burta inca vreo 2-3 sapt. Ginecoloaga zicea ca de la hiperstimulare. Asa ca succes si multa incredere. Si eu am reusit din FIV 2.
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ZOUZOU iubita iti dau iarasi treaba de facut a nascut si DELFI.
DELFI FEICITARIIIIIIIIIIISA ITI TRAIASCA FECIORII
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

gata am scapat de pasul 1 !!!! A fost super bine daca pot sa spun asa. Am ajuns pe la 9 acolo si la 10 jumate eram pe masa de tortura. Am fost a doua care a intrat. Si in jumatate de ora am scapat. Trezirea din anestezie a fost ok, nu am avut stari de greata de care mi-era super fica, ca eu fac urat la anestezie. Ma durea un pic burta dar acum e mai bine. Iar cei de la clinica au fost foarte draguti, veneau din 2 in 2 minute pe rand sa ma intrebe cum ma simt.
Dar cel mai rau e cam mi-e o foooooooooooooame de mor !!! Si mi-au zis ca de abia dupa 5 am voie sa mananc si sa beau. Si eu am mancat ultima oara ieri la pranz. Asa ca daca ma culc acum ca sa treaca mai repede vremea cred ca o sa visez numai copanele
Mi-a dat sa iau doxiciclina si augmentin si dupa ET utrogestan, cate 2 la 8 ore.

Cam asta !! Multumesc pentru gandurile bune si va pup pe toooate !

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Zuzi, multumesc mult! Sunt un pic speriata mai ales ca ieri si azi am avut probleme cu tensiunea, desi nu am mai avut pana acum. Am ameteli si mi se pune o greutate pe piept, nu ma tin prea bine pe picioare. E posibil sa am starea asta si pt ca nu am iesit din casa de vineri iar ieri am stat aproape toata ziua in pat la vociferarile celor din familie. E drept ca la primul FIV nu am stat decat in prima zi, apoi am condus masina la drum lung, am dormit putin, m-am agitat etc, dar cred ca nici sa stai la pat 14 zile nu poate sa imi faca bine.
Boo, bafta in continuare. Important e sa fi optimista si sa crezi.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ACESTA ESTE CAPITOLUL NASTERILORDELFI FELICITARI MAMICA DE FECIORASI GEMENI...SA-TI TRAIASCA FECIORII,SA AIBA PARTE DE SANATATE,FERICIRE SI BINECUVINTARE...REFACERE RAPIDA SI SARBATORI FERICITE ALATURI DE FAMILIA TA CEA DRAGA

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.colinde.org/" target="_blank">COLINDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Delphi, FELICITARI!
Boo, ma bucur ca ai scapat cu bine de anestezie! Dar de foame, cred, ai uitat sa ne spui ce-i mai important! Cate ovocite ti-au recoltat? De acum, scot majoretele, pt embrioni de calitate:
Alina Alexandra, nu stiu ce sa-ti spun de dureri, stiu doar ca multe fete ziceau ca au ractionat diferit de la un fiv la altul, si uneori aceasta diferenta a fost semn bun!
Zozu, si tu esti elf? Si eu m-am jucat cu ei, cei mai reusiti mi se par cei cu nepotelele mele, uite www.elfyourself.com/?id=1174267557" target="_blank">aici daca vrei sa le vezi!
Iana_mari merci pt vot!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

alina_alexandrasa fie intr-un ceas bun aceasta noua incercare...despre durerile de burtica stiu ca este bine sa fie,cica lucreaza uterul.cel mic isi pregateste un culcus...acum depinde de organismul fiecarei persoane...eu odata in urma cu multi ani,tot asa eram gravi si aveam dureri permanente de zici ca acuma imi vine cm...iar acum la a treia incercare am avut dureri la fel ca acum multi ani si n-a fost cu ochisori...dupa rezultatul bhcg,a fost o tentativa de prindere...la celelate 2 fiv-uri n-am simtit absolut nimic,si iara n-a fost sa fie..eu totusi tind sa cred ca durerile acestea sint de f.bun augur...si sa nu uiti ca in primele zile,totusi acolo doare...a fost o punctie,un et si organele au fost cumva "deranjate"si pina isi revin dor putin...si de statul in pat 14 zile,nu stiu ce sa spun...eu am si stat la 2 fiv-uri nemiscata in pat..si la al treilea dupa 2 zile am gatit,spalat,etc..si totusi nimic la orizont n-a fost sa fie...stiu fete care dupa et,s-au dus la lucru si au reusit..si lucrul a fost cu stat in picioare 12 ore si carat...si altele care iara au stat in pat si tot au reusit...eu cred,ca orice am face,daca este scris in ceruri sa fie cu ochisori,si sa cari saci de nisip in spinaresi tot va fi cu ochisori...eu cred ca secretul consta de multe ori si in starea in care te afli,dispozitia psihica pe care o ai...gindeste pozitiv,si sa stii ca daca ai fost si la Sfantul Spiridon la biserica si te-ai rugat,atunci sa nu te indoiesti de reusita ta...considera-te de pe acum mamica si vei vedea ce rezultate frumoase vei avea...si pentru faptul ca te-ai gindit la mine in acea biserica,pt mine conteaza f mult si-ti multumesc...asa este MihaeleDumnezeu sa-i dea sanatate,a fost si pentru mine si de aceea de acum incolo,simt ca la urmatoarea incercare voi lua si eu drumul spre odisee si scutecele...haide,Alina...vin sarbatorile si intotdeauna de sarbatori se intimpla minuni mari...si tu una din minuni,o porti acum in burtica..te pup si va doresc tuturor o duminica luminata

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Boo bravo scumpa micaacum iti tinem pumnii sa ai embrionasi frumosi si de calitate si dupa et,sa se prinda de burtica bine,bine de tot,9 luni
felicia_ pai se putea fara elf??eu sint un elf cam uritelin schimb mister Zouzou,este plin de voiciune

iconita

Mergi la inceput

felicia_tare dragalasi sint nepoteii elf...sa-ti traiasca

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Salutare !
Va multumesc mult de tot pt sustinere si pt sfaturile voastre , mi-ati fost de mare ajutor .Am fost tare speriata . Felicia este o draguta , a fost in permanenta alaturi de mine , iti multumesc Felicia pt tot !
Am trecut prin clipe groaznice , cand credeam ca o sa ma fac mai bine ..... eu eram din ce in ce mai rau , mi-am revenit destul de greu , de marti am venit acasa la mine la Slobozia , dar de vineri mi-a venit CM cu niste dureri groaznice pe care le am si acum , inca mai stau in pat , burta nu mai este decat putin de tot umflata , am scapat si de injectile cu Clexane , mi-am repetat analizele si se pare ca sunt mai bune. Ma asteptam sa fac sindrom de hiperstimulare , dar nu am crezut ca este asa de nasol si atat de periculos , cu toate ca cunosteam povestile fetelor de pe DC , mai ales cea a lui PSJ..... am crezut ca nu mi se poate intampla tocmai mie . Dr Tutunaru , sa-i dea D-zeu sanatate , ca a fost zi si noapte alaturi de mine , a facut tot ceea ce i-a stat in putinta , m-a incurajat si alinat , mi-a spus de la jumatatea stimulari cam ce o sa patesc , dar nu l-am crezut , nu mi-a ascuns nimic mi-a spus toate riscurile pe care le implica . Poate o sa intrebati de ce nu am abandonat protocolul , dr a zis ca nu vrea sa ratam fiindca la ultimul tratament de stimulare nu am dat nici un rezultat cu toate ca facusem mult mai multe injectii de cat de data asta . Eu oricum sunt la extreme , ori nu dau nici un rezultat ori fac hiperstimulare din cauza ovarelor polichistice pe care le am . Inainte de stimularea asta am mai facut 2 , dar nu pt FIV ci pt inseminare si tot asa multi foliculi am avut , in jur de 30 , si atunci am fost la un pas sa fac sindrom de hiperstimulare dar nu am patit nimic , cand faci punctie atunci se ingroasa gluma , am vazut pe pielea mea .
Asa ca fetele , aveti mare grija , nu vreau sa sperii pe nimeni , dar fiti foarte atente pe timpul stimulari si mai ales sa va monitorizeze in permanenta , mai ales dupa punctie sau eventual dupa ET.
Avalon , felicitari pt bebel . Bravo!
Va pup!

Mergi la inceput