FIV154

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Felicia nu am uitat doar ca nu am inteles prea bine. Adica tin minte ca eram inca cam adorimita si a venit Ron-el sa vada cum ma simt si l-am intrebat cate si mi-a zis 15 .. parca, eu asa tin minte. Si pe urma la plecare Ioana (care e coordonatoarea programului pe acolo) mi-a zis 20 . Acum nu stiu care e cifra corecta si nu vroiam sa vorbesc prostii.
Oricum a zis ca maine pe la 1 imi da telefon sa-mi spuna cum stau. de abia astetp !!

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

fetelor,mai stie careva ceva de vigi_lentu..de sotie,daca a nascut?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.youtube.com/watch?v=zSdZxcVnGhM&feature=related" target="_blank">COLINDA
www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN

Mergi la inceput

va rog spuneti-mi si mie ceva. e normal sa ma doara burta dupa punctie? Adica nu-mi mai trece .. ma simt ca un balon si ma doare destul de tare Eu ma gandesc ca era normal sa ma doara dupa, dar sa-mi si treaca totusi.
La voi cum a fost? Pot sa iau ceva ?

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

DELPHI FELICITARI,MULTA SANATATE TIE SI FECIORILOR TAI!

Boo felicitari pentru productia bogata,te asteptam azi cu primele vesti despre puisorii tai!Tin pumnii!Poti lua nos-pa pentru dureri si acum si dupa ET.
Antosit,Ela72,Ela28,Anca,Alina_alexandra,miky01 bafta multa fetelor in continuare!!!!

Avalon tare ma bucur pentru VOI!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora tocmai am primit telefon si mi-au zis ca din 20 recoltate, au rezultat 9 bune pentru ICSI si de aici cu iesit 5 fertilizari. Nu stiu daca e mult sau putin, dar nu-mi vine sa cred ca despre mine e vorba ..
Am intrebat si de burta si mi-a zis ca azi pot sa iau orice antiinflamator, iar de maine doar No-spa.

1 ianuarie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata si o saptamana minumata sa aveti!
Boo poti lua nospa si supozitoare "uscosin" dar fff important este sa bei 2-3 l de apa/zi!Bafta in continuare!

...eu nu am mai intrat pt ca am fost la tara sa il luam pe Ghita acasa! Mi-a prins bine iesirea asta si parca si timpul a trecut mai repede.Nu mai ma doare burta ca la cm, doar sani ma mai deranjeaza, in rest sunt ca noua!
Anca la fel cum ti-a explicat Kora stiu si eu despre notarea embrionilor!
Moni vacanta placuta si distractie maxima!
Zouzoule! Sunteti doi elfi tare dragalasi!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ginger si Delfi felicitari sa va traiasca !

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

mihaele Dupa ce o sa-ti vina CM lama de lichid in Douglas va disparea. Repet, iti faci griji degeaba.

Avalon Bine ca a trecut si raceala. De acum veti fi bine.

luci.eilm Imi pare rau ca treci prin asta. Cat e estradiolul? Decorticarea ovariana se face pentru ovare micropolichistice dar tu stii sa ai asa ceva? Cat ai FSH-ul? Ca decorticarea va reduce si rezerva ovariana. Eu am intrebat daca m-ar ajuta si mi s-a spus (de catre Marinescu si Cocei) ca in nici un caz. Iar eu stau bine cu Fsh-ul. Sunt sigura ca va fi bine pana la urma. Poate n-ar stica sa ne spui si FSH si LH in ziua 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Alina_Alexandra stai linistita si gandeste pozitiv asa cum zice Zouzu trebuie sa stai bine cu psihicul.Eu spre exemplu eram stresata tot timpul si ma trezeam de la 5-6 dimineata si gandeam numai negativ.
Boo asa e dupa ET si pe mine ma durut burta,o sa-ti treaca.
Felicitari pt.ovocite oricare ar fi nr.Ai mai intrebat ceva despre endometru?

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Boo sa creasca mari si frumosi cei 5 voinici!!!
Anto cand faci testul?Doamne ajuta!
iana

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput