FIV154

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Boo, bafta multa la punctie!!
Avalon, ma bucur tare mult ca sunteti bine! Eram cu inima stransa, nu indrazneam sa te incurajez, ca nu prea am experienta in domeniul bb!
Ancuta, Ela72, Ela28, Antosit, mai aveti putin! Vad ca sunteti tare tacute... sper sa veniti toate cu vesti bune!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Felicia multumesc mult de galerie. Maine dimineata te rog sa la pui din nou la treaba pentru ca atunci ma duc la clinica

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Boo, stiam ca maine e punctia, am zis sa se antreneze putin majoretele!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Zouzounakimultumesc mult de poveste. Astept si parereile din Grecia, vor sosi saptamana viitoare joi, impreuna cu seful si vi le voi impartasi si voua. Si zici ca se poate negoica la toate clinicile, adica practic baga dr. banii in buzunar? Mie oricum nu imi trebuie chitanta, dar ca sa stiu cum sa ii abordez sa imi mai ramana si mie ceva de o cumparatura...
Avalonma bucur pentru tine si "te invidiez" pentru sarbatorile fericite. de-abia asteptam sa te vedem cu "burta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Kitta nu stiu daca se poate negocia la toate clinicile..stiu ca la embryogenesis unde am facut eu,se poate negocia la caserie...pretul cu chitanta e altul,apoi pretul cu jumatate de chitanta(jumatate din pretul fiv) si pretul fara chitanta...si daca nu ceri chitanta cel putin 1000 de euro o sa-i ai pt.cumparaturi...Dar daca tine faza la o clinica,aduci tu asa finut subiectul la caserie si la alta clinica...si normal fara "martori"..numai tu si caserita...ca fiecare isi cam lungeste urechile sa auda cind e vorba de pret...succes kitto,si sa ne ti la curent...
Boo succes pe maine la punctie...fiind si duminica,asa sa fie de acum incolo...ca o continua sarbatoare...parca vad ca faci fetite
Antosit,ella72,ella28 pe unde sinteti?ce mai fac puiutii din burtici?va asteptam cu vesti bune

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.colinde.org/" target="_blank">COLINDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Boo, ai majorete si de la mine, pentru maine. Eu am doi foliculi de 14 si 16mm dar goi (asa ar spune estradiolul mic) si se tinde catre varianta intreruperii procedurii. Sunt speechless.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

luci.eilmpoate nu este totul pierdut...si daca acum nu a fost sa fie,atunci dupa sarbatori sa incerci din nou...sa nu te lasi,sa faci investigatii sa vezi de ce nu ai raspuns bine la tratament...eu iti doresc,ca totusi sa obtii foliculasi maturi si sa decurga totul asa cum iti doresti
...fetelor care va pregatiti pentru fiv decembrie-ianuarie?...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.colinde.org/" target="_blank">COLINDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

am luat rezultatele la o parte din analize si anume cele hormonale din Z2:
estradiol 66.56 pg/ml
FSH 8.2 mUI/ml
LH 6.46mUI/ml
prolactina 23.86 ng/ml (4079 -23.3 ng/ml)
prolactina se pare ca e putin cam mare. Nu mi s-a mai intamplat pana acum
Luni voi avea rezultatul si la progesteron in Z 21.
Va rog sa comentati
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Zouzounaki, multumesc pentru incurajari. am fost cam daramata, poate unde m-a luat prin surprindere. asta nu inseamna ca n-am ras de m-am prapadit cu consultul tau de la pantos. o sa mai incerc, bineinteles. mi s-a recomandat si o decorticare ovariana. chiar, ce stiti despre asta?

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Salutare!

Apar si eu din cand in cand...
Vineri am facut ET cu 3 embrionasi (2 de 8 celule A si si unul A1). Desi am mai facut un FIV in iulie, am uitat complet cum e si asta poate pt ca in iulie n-am stat cumintica deloc. Acum stau de vineri in casa, mai mult la orizontala si au cam inceput sa ma doara toate (spatele, gatul etc).
Vroiam sa va intreb pe cele care ati mai trecut prin asta, voi ati avut dureri de burtica dupa ET? Si vineri seara si ieri seara am avut niste dureri de burta si am luat imediat no spa. Parca insa nu imi amintesc sa fi avut asa la primul FIV.
Mai ingrijorator este ca inainte cu o zi de ET aveam progesteronul 122, desi limita superioara pe analiza era de 21 pt faza asta. Din cate am auzit eu progesteronul in exces provoaca respingerea embrionilor.
Stiti mai multe despre asta?

Va pup pe toate si multumesc Zouzounaki pentru sfatul cu biserica Sf. Spiridon. Am reusit sa ajung chiar de sarbatoarea Sf. Spiridon acolo si intr-adevar au adus si papucul Sfantului. Imi parea rau ca nu stiam numele tau sa il trec si pe acatist, desi stiu ca una din fete a fost acolo pentru tine.

Mergi la inceput