FIV154

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Norocica, crede in minuni! Doamne Ajuta!
Iana_Mari multumesc ca te gandesti la mine! Ma ajuta mult sa imi mentin starea de bine cand stiu ca suntem alaturi .
Zouzou, unde ai disparut? Iti simt lipsa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Norocica, pana pe 3 ianuarie ar trebui sa mai iei utrogestan/repeti testul? Parca e cam mult totusi, sunt inca 2 saptamani.
Poate gasesti un laborator care sa lucreze in perioada asta, ma refer la cele scrise de fete care dau rezultatul intr-o zi. Daca il faci vinerea asta ar mai fi trecut aproape o saptamana de la ultimul test, cel facut luni.
Mi se pare cam mult utrogestan, daca e sa iei pana pe 3 ar fi cam 4-5 saptamani in total sau gresesc? Daca ar fi sarcina n-ar fi o problema dar daca nu e sa nu te deregleze. Eu am luat la un moment dat maxim vreo 3 saptamani tot din cauza aiurelii medicilor.
Eu zic sa mai faci un test vineri acum sau sambata daca lucreaza si ai rez. in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Antosit, Ela . Sper sa aveti puterea de a trece peste cat mai repede.
Boo bravo! Sa iti aduca noul an indeplinirea dorintei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by KITTA

Avalonsa-ti traiasca burtica! Acum o sa fii si tu mai linistita de sarbatori. Ma bucur ca nu ne-ai parasit si inca ne mai dai povete. Astept si eu lista ta pe unde si ce ai facut ca sa imi completez si eu ce am facut la Cantacuzino. Mi-am luat si eu rezultatele de la Anti-ADN (care iesise mare data trecuta) si de la cardilipinici (care erau nedeterminati) si acum sunt negativi, adica buni! Mai am un hop de trecut in Germania cu Anticorpii anti-mullerieni (mi-au zis prietenii mei ca ar costa in jur de vreo 50 EUR, aviz amatoarelor!) si inhibina B daca reusesc sa o fac, daca nu trebuie in vreo anumita zi.
Am si eu o intrebare la tine Avalonvis-a-vis de tratamentul tau propriu. Stiu ca ti-au facut rost de Dexametazona de 0,5 mg din Germania. Ai luat-o in loc de Medrol? Cate pastile sunt intr-un flacon ca sa imi iau si eu reteta si cam cat au costat?
Cred ca o sa cheltuiesc banii numai pe medicamente in Germania!

Cu mare placere o sa va spun ce analize am facut eu si unde.

Dexametazona e luata din germania, este de 0,5 mg si sunt 20 tablete in cutie. Eu am luat cate o pastila pe zi din prima zi de stimulare, cu exceptia zilelor dintre punctie si ET cand am luat medrol asa cum se da la giuli si in cantitatea prescrisa de doctorita (nu-mi ajungeau pastilele de dexa, ca ar fi trebuit sa iau dupa planul meu pana la test)... am continuat apoi cu dexametazona pana la test, insa am diminuat doza progresiv, ultimele zile luand cate jumatate de pastila, iar ultima pastila am impartit-o in 4 bucati si le-am luat asa, cate un sfert de pastila pe zi. Consider ca dexametazona a fost esentiala in reusita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Norocica Sunt de acord cu psj. MAi repeta o data bHCG-ul vineri-sambata, undeva de unde poti avea rezultatul in aceeasi zi si te hotarasti dupa aceea. Iti tin pumnii oricum!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Arina21

Fetelor, va intreb si pe voi, poate stiti: cum trebuie sa 'arate' persoanele care sunt predispuse hiperstimularii?? Eu o sa fac FIV la Sibiu in ianuarie si asta e fixul meu. Ma gandesc ca poate pot sa fac ceva sa previn acest lucru.

Avalon, tu nu ma stii, ca n-ai de unde, de curand scriu pe forum (de citit, o fac de vreo 4 ani...din pacate). Ma bucur enorm pentru reusita ta si iti doresc tot binele din lume si tie si bebeului din burtica.

Bafta tuturor fetelor,
Arina

Multumesc din suflet! Si tie iti doresc sa ti se intample la fel!

Din ceea ce am observat eu (nu sunt medic dar am 'scoala infertilitatii") fetele cu ovare cu tendinta la microchisturi fac si hiperstimulare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by antosit

Buna!
Am facut ieri testul insa rezultatul am reusit sa il aflu abia acum, pt. ca ei nu au sunat iar eu nu am reusit sa prind la tel decat linie ocupata!...BHCG = 0!!!Eu cred ca ma opresc aici, nu mai am nici putere, nici bani si parca nici tragere de inima sa mai incerc ceva. Am sa intru sa va citesc si sa fiu alaturi de voi asa cum voi ati fost alaturi de mine.Un pupic special la fiecare in parte si SARBATORII FERICITE,... mult mai fericite ca ale mele!
Fetelor ramase in cursa mult noroc!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Tot ce pot sa-ti spun e ca nu vei renunta... e mult prea puternica dorinta... stai acum, incearca sa-ti incarci bateriile de sarbatori... ai sa vezi ca vei gasi energie si bani pentru a-ti implini visul si o vei lua de la capat. Nu se stie daca nu cumva data viitoare vei trage lozul castigator. Eu asa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Avalon in germanica dexametazona se elibereaza numai cu reteta? reteta tr sa fie de la un anumit medic de-al lor?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubuleana

Hai ca iar dau buzna peste voi

Avalon: felicitari inca o data si de data asta se pare ca nu mai scapi de mine pt ca vom fi colege multe luni de aici inainte tare faza cu ananasul si semintele

bubuleana
9+

Nu radeti, ca ananasul si semintele fac parte din reteta de succes! Mai stau putin si o sa o patentez (pe reteta)! Desi daca stau sa ma gandesc bine am plagiat la greu din "clasici"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ladyxe

Avalon in germanica dexametazona se elibereaza numai cu reteta? reteta tr sa fie de la un anumit medic de-al lor?

Eu am avut reteta trimisa prin curier de doctor neamt. Am dat-o cuiva care a fost in germania si nu numai ca a fost nevoie de reteta in original, dar mi-au aplicat si o stampila pe ea cum ca au fost ridicate medicamentele, ca nu cumva sa le mai cumpar o data
Sunt ieftine, in jur de 12 euro cutia. Dar aveti grija ca reteta nu trebuie sa fie mai veche de 3 luni, altfel e considerata "expirata"... nemti, ce sa mai zic...

Mergi la inceput