FIV154

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Avalon acum te-ai mai linistit, ai grija de tine si de puiut, si te mai asteptam cu noutati despre voi

Anca cred ca se lasa cu la tine

Ella28, Antosit profitati de magia sarbatorilor si incarcati-va bateriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ela28
Anto

Anca bafta muuultaaaa!!!!
Ela72 si tie bafta multa!!!!
Boo ai grija de puisori si in 3 ianuarie sa incepi noul an cu cea mai frumoasa veste!

Fetelor am intrat pe fuga sa va spun SARBATORI FERICITE cu multa liniste sufleteasca si bucurii si Mosu' sa va aduca numai dariri frumoase!
Eu plec din Bucuresti pana dupa Craciun ,imi va fi dor de voi,dar imediat ce am sa revin am sa citesc tot ce ati mai facut!
Va pe toooaaaateeee!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kora, Craciun fericit tie si familiei tale. Pune-ti o dorinta langa bradutz pentru la anul.

Ladyxe, si eu sunt sigura ca se va lasa cu la mine. Dar cu unul adoptat, deocamdata. Luni am am fost la DPC sa vad de ce acte avem nevoie.
Ce viteaza sunt eu azi...stati sa ma vedeti maine cum voi sta cu un cutter deasupra venelor.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Ella28, Anto imi pare tare rau . Nu va lasati insa. Trebuie sa vina o zi si pentru noi. Esecul e greu de orice natura ar fi dar eu inca mai sper intr-o minune...Sperati si voi

Anca semnele sunt destul de accentuate la tine. Stai cumintica si nu te mai gandi la nimic altceva decat la puiutii din burtica. Trebuie sa-ti pastrezi un moral bun. Iti tin pumnii stransi si ma pentru un cadou frumos de Craciun!

Ella 72 tu cum te prezinti! Bafta multa maine si sa vii cu vesti bune!

Boo cu asemenea puiuti eu te vad deja mamica! Relaxeaza-te cat mai mult si petrecere frumoasa de sarbatori!

Avalon felicitari mamico!!!! Ai grija de samburel sa creasca mare si sanatos!!!

Arina21 nu exista un prototip pentru hiperstimulare. Se spune ca mai mult femeile foarte slabe sunt predispuse iar eu iti garantez ca nu ma inscriu in categoria asta mai ales acum dupa 2 ani de tratamente! Totul depinde de cum reactioneaza corpul tau la stimulare si de doctor cat de atent iti monitorizeaza tratamentul.

Fiindca si eu ma retrag de sarbatori cu acces minimal la internet va doresc la toate: Sarbatoti Fericite! si un an nou 2008 cu bebei multi si numai reusite.
Va pe toate si numai bine!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Anca nu mai fi asa pesimista poate sotul tau are dreptate si maine vii cu vestea cea mare.
Avalon felicitari pt. bulinuta .
Boo sa de d-zeu ca puiutii sa ramana 9 luni in burtik.
Antosit i-ti doresc sa vina ziua in care vei uita de esec si vei avea curajul sa incerci di nou.
Kora craciun fericit!

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Hai ca iar dau buzna peste voi

iepurila: multumesc mult

Avalon: felicitari inca o data si de data asta se pare ca nu mai scapi de mine pt ca vom fi colege multe luni de aici inainte tare faza cu ananasul si semintele

Anca: stiu si te inteleg ca ti-e greu sa fii optimista dar suntem noi si pentru tine, desi ti-e greu sa crezi LA UN MOMENT DAT se va intampla minunea si la tine si la toate fetele... poate ca momentul acela a sosit deja

ella, anto: sunt alaturi de voi

bubuleana
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Anca, Boo bafta multa, sa veniti cu vesti bune!
Eu am reinceput lucrul, azi am masa de Craciun (la libanezi) cu ai mei colegi si e atmosfera de sarbatoare, au reusit sa ma scoata din starea mea...si m-au intampinat f frumos, m-au facut sa ma simt ca mi-au dus lipsa in cele 2 saptamani de concediu medical.
Asa ca am capatat forte noi. Si ma gandesc din nou la o strategie de abordare a viitorului. Mai ales ca sotul meu care e optimistul familiei e f cazut (el chiar a crezut 100% ca va iesi) asa ca trebuie sa ma ridic eu ca sa-l trag dupa mine.
Dar deocamdata ... sunt aici ca sa va fac galerie si sa ma bucur de sarbatori!
Multumesc tuturor care mi-au scris si m-au incurajat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

Fetelor,situatia mea este de-a dreptul alambicata si zau daca mai stiu ce sa fac sau ce sa mai cred.Dupa BHCG de 1.6 in ziua 11,am repetat testul pe 17,m-a sunat profesorul sa-mi spuna ca a mai crescut dar nu este peste 5,mi-a spus insa sa nu intrerup utrogestanul si sa revin dupa data de 3 sa repetam testulAm si eu o intrebare:Daca totusi nu este sarcina,iar eu nu intrerup utrogestanul mie nu imi mai vine ciclul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Alina_Alexandra cum te mai simti?
Norocica nu stiu ce sa spun,ti-am scris in paginle anterioare cum a fost cazul meu la val.6,5

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Fetelor,

Sincera sa fiu eu nu mai simt nimic, n-am nici un simptom si nici nu vreau sa ma gandesc la asta. Toata ziulica dorm, mananc, iau medicamente si ma uit la tv. Nu vreau sa ma gandesc la nimic si am o stare buna, de liniste si pace. Recunosc ca starea de liniste a inceput sa se instaleze din ziua in care am inceput sa citesc Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. Desi eu ma concentrez greu sa citesc rugaciuni lungi, in fiecare zi mi se pare mai usor si ma simt mai bine. Orice s-ar intampla, Dumnezeu are planul Lui cu mine.
Deschid cu teama forumul si mi se strange inima cand vad necazuri... Nici nu-mi mai vin cuvinte cand vad cata suferinta pentru fiecare nereusita. Totusi cred ca cel mai important in tot tratamentul asta e SA CREZI. Cand am fost in spital la punctie era cu mine in rezerva o fata care imi spunea ca ea nu crede ca va reusi, ca a mai facut un FIV si ca nu crede in tratament etc. Vreau sa va spun ca nici un embrion nu a obtinut. Cred ca daca ai indoieli nu merita nici sa incerci sa faci FIV, te chinui degeaba. Au mai spus fetele pe forum ca ce conteaza cel mai mult e sa ai o gandire pozitiva si mai ales sa nu te concentrezi pe ceea ce se intampla cu corpul tau. Oricum nu putem face nimic mai mult decat sa ne ingrijoram, nu putem schimba daca ne agitam. Tot ce putem face e sa credem si sa ne rugam.
E destul de clar ca rata de reusita nu e mai mare de 35%, dar eu cred ca daca ai incredere sansele iti cresc foarte mult.
La FIV-ul trecut m-am gandit ca "incerc" si chiar atat a fost, o incercare -BHCG 2. Acum stiu ca am facut tot ce tinea de mine sa reusesc si cred ca Dumnezeu va face ce e bine pentru mine.

Va urez tuturor fetelor care pleaca mai devreme SARBATORI FERICITE si Craciunul sa va aduca bucurie si speranta !

Alina

Mergi la inceput