FIV154

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, minunea e adevarata! Am fost la eco si am o bulinuta, yuhuuu! Nu puteam sa nu intru sa va dau vestea...
Anca, sa stii ca fetele au dreptate, constipatia e unul din cele mai timpurii simptome de sarcina, si ma mine a fost valabil... cat despre reguli, eu nu am respectat mai nimic... chiar am facut-o pe doctorita azi sa rada cand i-am povestit: "doamna doctor, eu chiar nu ma asteptam... la primul fiv am stat nemiscata in pat 2 saptamani, mi-am luat concediu... si de data asta, am muncit cel mai putin 10 ore pe zi, concediu doar in ziua punctiei, atat!"... zice: "nu am spus -viata normala? am spus eu- stat la pat?" Asa ca, lasa-le incolo de reguli... eu am respectat doar regulile lui Lachi si ale lui Sheri, cu ananas, curcan si seminte! Aaaa si regulile MELE, tratamentul MEU, atat! Aproape ca imi vine sa ma felicit ce geniala sunt... da de unde, mana destinului! Asa a fost sa fie... si sper sa fie pana la capat si sa se concretizeze intr-un plod mucios si blond, unul infip ca mama-sa! Ancuta, tin pumnii sa dai peste cap pronosticurile pe care le-au facut cei ce nu stiu ca numai Dumnezeu stie!

Heleny, eu imi propusesem sa merg maine la Fundeni pentru ca se pare ca vor intra in concediu de sarbatori si nu mai am cand sa fac analizele anul asta decat daca ma duc maine sau poimaine... eu sper sa ajung si iti voi spune in mod sigur care din analize mi le-au facut din lista aia si care nu... FACTOR V LEIDEN se face sigur la geneticlab si am vazut-o si pe lista la medicover (synevo), s-ar putea si la medlife... te tin la curent!

Bafta tuturor, ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Avalon, mmmm...ce frumos mi-ai scris. Te inspira bulinutza, mami!. Multumesc!!!

Astea 2 saptamani a fost cea mai rasfatata perioada din casnicia mea.
Si, daca eu m-am impacat cumva cu ideea unui esec (asa zic acum), sotul meu are sperante mari. Dragul de el!

Ella72, si tu maine vei afla rezultatul. Iti doresc din suflet sa reusesti!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare!!
Pot sa va dau vesti acum: ieri am facut ET. Totul a fost foarte bine, Ron-el a spus ca nici nu se astepta de la mine asa un raspuns bun. Din cauza endometriozei adica.
Am fost si ni i-a aratat pe ecran. Era ora 10 jumate si a spus ca ultima verificare le-a facut-o la 8 dimineata. Asa ca acum i-a admirat si el din nou si era foarte multumit. A zis ca au ramas 4 buni si ca unul inca nu a inceput sa se divida si ca dupa parerea lui nu trebuie sa-l luam in calcul pe ala. Asa ca mi-a spus ca imi trasfera 2 si 2 sa congelam. Am zis ok, dar l-am rugat sa mi-l puna si pe Praslea acum decat sa-l arunge la gunoi. A zis ok, dar asta pentru linistea mea nu ca ar avea el vreo sansa. Eu m-am bucurat asa ca simteam ca il arunc la gunoi saracu ..
Asa ca acum am inauntru 2 buni si unul care nu stiu ce are de gand si inca 2 congelati.
Iar ca medicamente mi-a dat doxiciclina si augmentin de duminica sa iau o saptamana si de aseara cate 6 utrogestan (2 dimineata, 2 la pranz si 2 seara).
Iar BHCG fac pe 3 ianuarie la ei ..
Cam astea sunt noutatile, inca ma mai doare burta de duminica .. sper sa-mi treaca odata !!

va pupic

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Boo Multa bafta! Sa se lipeasca embrionasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Avalonsa-ti traiasca burtica! Acum o sa fii si tu mai linistita de sarbatori. Ma bucur ca nu ne-ai parasit si inca ne mai dai povete. Astept si eu lista ta pe unde si ce ai facut ca sa imi completez si eu ce am facut la Cantacuzino. Mi-am luat si eu rezultatele de la Anti-ADN (care iesise mare data trecuta) si de la cardilipinici (care erau nedeterminati) si acum sunt negativi, adica buni! Mai am un hop de trecut in Germania cu Anticorpii anti-mullerieni (mi-au zis prietenii mei ca ar costa in jur de vreo 50 EUR, aviz amatoarelor!) si inhibina B daca reusesc sa o fac, daca nu trebuie in vreo anumita zi.
Am si eu o intrebare la tine Avalonvis-a-vis de tratamentul tau propriu. Stiu ca ti-au facut rost de Dexametazona de 0,5 mg din Germania. Ai luat-o in loc de Medrol? Cate pastile sunt intr-un flacon ca sa imi iau si eu reteta si cam cat au costat?
Cred ca o sa cheltuiesc banii numai pe medicamente in Germania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Fetelor, va intreb si pe voi, poate stiti: cum trebuie sa 'arate' persoanele care sunt predispuse hiperstimularii?? Eu o sa fac FIV la Sibiu in ianuarie si asta e fixul meu. Ma gandesc ca poate pot sa fac ceva sa previn acest lucru.

Avalon, tu nu ma stii, ca n-ai de unde, de curand scriu pe forum (de citit, o fac de vreo 4 ani...din pacate). Ma bucur enorm pentru reusita ta si iti doresc tot binele din lume si tie si bebeului din burtica.

Ancawish, nici tu nu ma stii, dar te 'urmaresc' demult. Sa stii ca-ti tin pumnii si ma rog la un rezultat pozitiv. Sper din tot sufletul sa fie bine

Bafta tuturor fetelor,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna!
Am facut ieri testul insa rezultatul am reusit sa il aflu abia acum, pt. ca ei nu au sunat iar eu nu am reusit sa prind la tel decat linie ocupata!...BHCG = 0!!!Eu cred ca ma opresc aici, nu mai am nici putere, nici bani si parca nici tragere de inima sa mai incerc ceva. Am sa intru sa va citesc si sa fiu alaturi de voi asa cum voi ati fost alaturi de mine.Un pupic special la fiecare in parte si SARBATORII FERICITE,... mult mai fericite ca ale mele!
Fetelor ramase in cursa mult noroc!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KITTA

...Mai am un hop de trecut in Germania cu Anticorpii anti-mullerieni (mi-au zis prietenii mei ca ar costa in jur de vreo 50 EUR, aviz amatoarelor!) si inhibina B daca reusesc sa o fac, daca nu trebuie in vreo anumita zi.

Si Inhibina B si Antimulerienii se fac in ziua 3 a CM. Ma intereseaza si pe mine toate detaliile: cum te-ai programat (ca eu nu prea stiu exact dinainte cand e ziua 3), unde si confirmarea pretului.

Mergi la inceput

antosit Ai nevoie de o perioada de liniste. Profita de "magia" Sarbatorilor si , IN NICI IN CAZ, nu da vina pe tine pentru nereusita. Exista probabil un motiv pentru nereusita fiecareia dintre noi, pe care nu-l vom afla niciodata. Cred ca acum nu trebuie sa iei nici o hotarare. Doar sa crezi in tine si in sansa ta. Si, de ce nu, sa crezi in minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Anto, ce sa-ti zic?!? Iar ma apuca piticii in legatura cu viata asta.

Iti doresc sa treci cu sufletul cat mai putin franjurit peste esecul asta.

Arina21, multumesc frumos!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput