Strumfi de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana. Ca sa te consolez, te anunt ca si pe mine ma suna sotul daca ies si il las cu copiii si intirzii. Cumnatul tau e unic, cel putin eu nu am mai auzit. La noi in familie e cam tot la fel: fiecare zice ce vrea (dar nu asa, la modul general, ci concret, cu link la produs). Mie imi place asa, eu am impus 'moda' asta; dar avem o pereche de prieteni, cei mai apropiati, care sint pro-surpiza, si pierd o gramada de timp gindindu-ma ce le-ar place; sint singurii carora nu le-am luat cadou de craciun inca, si presimt ca in ajun vom umbla tot dupa cadoul lor.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:

Si noi am trecut prin asta. Am tot zis ca nu-i nimic, pana a racit, am mers la medic si in afara de bronsiolita i-a gasit si ... infectie la ureche ... de-aia urla micutul. La varsta asta nu duc mana acolo unde ii doare deci sfatul meu: fa o vizita la pediatru pentru un control complet. Daca totul e in regula zic ca vei sta mai linistita.
Succes !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Diana2007, iti multumesc pentru raspuns, si in acelasi timp sper sa nu fie cazul de o infectie la ureche. Asta pt ca eu stiu bine ce inseamna, am suferit toata copilaria mea de asa ceva si mai nou, de vreo 2-3 ani mi-au revenit episoadele de otita. Si stiu ca sunt f neplacute si dureroase. Din cauza asta am prins o frica teribila de orice imi atinge urechea, motiv pentru care tot aman sa merg la medic (gandul ca imi va baga ceva acolo ma ingrozeste). Eu l-am tras usor de ureche in sus si in jos (stiu ca asa se verifica, si pt ca eu tocmai sunt intr-o repriza de otita , stiu ca doare al naibii, ar fi imposibil sa nu urle). Dar el nu da semne ca l-ar deranja ceva acolo.
Sanatate multa puiutului tau .
raton, da, parca si David al meu se mai linistea cand il tineam in brate si il leganam (adica plangea mai incet un pic), dar cum il puneam jos (e deja destul de greut, are 7 kile jumate), parca il puneam pe carbuni incinsi.
Oana (ghinetz), Ioana75 , daca va consoleaza cu ceva, nici al meu nu sta cu copilul. Eu insa va invidiez, din ce spuneti voi rezulta ca totusi iesiti fara copii, si sotii suna dupa voi. Eu, daca vreau sa ies pana la piata, care e peste drum, sa cumpar o paine, trebuie sa imbrac copilul si sa-l iau cu mine . In seara asta am stat sa fac ordine in debara (unde trebuia sa faca sotul!, ca doar sunt numai lucrurile lui acolo, dar n-a vrut ca "e obosit", dar asta e alta poveste)si i-am zis sa stea el cu copilul, in timp ce se odihneste. Evident, a plans mai tot timpul, dar nici eu nu m-am sinchisit, l-am lasat sa se descurce, ca doar e tac-su (cred ca s-a odihnit...).

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si noi am fost afara.Dar se circula greu cu carutzul prin zapada,Andrei la intoarcere a plins,asa ca n-a fost cine stie ce.

Am facut bradul,m-a tocat Vlad la cap,nu mai avea rabdare.Dar nu pot spune ca simt ca-i sarbatoare(mai este totusi).Copilul meu cel mare e f. obraznic,simt ca-mi ies din fire uneori.Zilele sunt lungi,afara nu stam f. mult si greu fac fata.As vrea sa pot pleca si eu ,sa nu fiu doar mama.
As vrea si eu la concert la Iron Maiden.Dupa atita alaptat,scutece schimbate, construit lego si desenat mi-ar face bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu tocmai am trimis toti baietii in dormitorul celelalt si le-am zis ca vreau sa stau singura. La mine sotul sta cu baietii dar nu trebuie sa lipsesc mai mult de 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Hop si eu la vorba mica! Lia-Ciocarlia a fost azi plimbareata tare: am scos copilul afara pe ninsoare (ninsoare calma, fara viscol), era asa de placut si scartaia zapada sub bocanci exact cum citesti prin carti. Drept e ca si puiul meu mic s-a umplut de energie dupa toata escapada asta: a avut un chef de joaca si de chicoteala, ceva de speriat. Pana dupa baita am crezut ca n-avem nicio sansa sa o vedem adormita iainte de miezul noptii. Dar cum am pus-o la san a rezolvat masa in 5 minute si a adormit instant. Sunt curioasa cat o tine...

Iron Maden? Pai deja am "transferat" cadoul lui D. din iunie pentru august! (E in august, parca, sper sa nu spun vreo bazaconie pe aici.) Concertele astea is momentele lui cu baietii. Asa ca eu sunt fata buna si-l trimit la dezmat inainte sa ceara el voie, ca sa ma laud dupa aceea ca a fost ideea mea. Si ca mi-e dator pana la noi ordine.

Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

A! Nu v-am zis de ce nu-mi plac in mod deosebit sarbatorile? Tocmai am primit un telefon de la cumnat care - dupa ce mi s-a plans cat de greu o duc ei cu banii (no comment) - m-a intrebat daca noi le-am luat cadouri si cat am dat, ca sa ia si ei cam de aceeasi suma.
Ce sa mai zici. De la placerea de a darui se ajunge...unde? Eu de Craciun vreau sa stau singura cu familia mea (sotul si copiii). Nu-mi plac intalnirile "la masa" unde se vorbeste mult si degeaba. O fi oare cum zice Lia? Sa fi avut o copilarie nefericita? Sau de unde mi se trage?
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Cumnatul tau e antologic!

Iar faza cu copilaria nefericita o revendic!! Tu ai avut o copilarie frumoasa, si Craciunuri frumoase, n-ai voie sa te molipsesti de vaicareala mea! Oricum, de anul asta imi propun sa o iau de la capat cu toate cele - sa incerc sa traiesc sarbatorile impreuna cu Miruna. Beleaua e ca Miruna nu ne-a lamurit inca daca e o ecologista convinsa, ca taica-su (si trebuie sa cumparam un bradut artificial) sau o cizma nesimtita ca maica-sa, care vrea sa se desfete cu miros de cetina proaspata... Ce-i de facut, ce-i de facut?...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raton

Doamnelor, va salut din nou!
Azi Cristina a implinit 5 luni, sa-mi traiasca!

Felicitari si la multe lunisoare fericite inainte! Sa ne scrii mai des!

Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Stefania_97, multumesc pt paroloa!
nma, bafta multa in continuare la examene!

Ghinetz, in legatura cu mesele alea cu vorba lunga... asa-i prin Moldova, ce sa-i faci. De fapt nu numai la noi e asa, am prieteni niste italieni din Sud si la ei e la fel. Incepe sa te doara fundul pe scaun de atata stat si de la masa de pranz aluneci usor in cea de seara.
Dar cu cadourile ce sa zic, ai un cumnat original :)

mami de (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi (Vivela), bine i-ai facut sotului.
Lia, eu am citit subiectul ala mai demult, cind era 'in focuri'. Am aplicat putine lucruri. Votez pentru brad natural.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Se pare ca incepe sa ne pice pe soti. Si al meu a revenit astazi de pe meleaguri straine. Nu stiu cum se face ca doar abia l-am asteptat. Imi era dor de el insa dupa cca 3 ore am reusit sa ne certem. Parca din ce in ce mai des in ultimul timp. Eu ii reprosez lui ca a uitat cum sa se joace, el imi reproseaza cum nu mai stiu cum e la servici (adica cum e sa fii serios).
Sper sa gasim o cale de mijloc.

Noi tot brad natural luam ins in ghiveci sa pot sa-l duc la tara pe urma poate se prinde.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput