Strumfi de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna1 spune:
Lavinia mersi de complimete. Mai zi-mi ca imi creste...inima. Glumesc. Promit si pozici cu cercelusi.
Musetto multumesc si tie de compliment la adresa minunilor mele. Referitor la interventia chirurgicala cred ca nu e cazul pentru ca de cand cu cerealele a luat foarte bine in greutate. Pupici strumfei tale cu ochii caprui.
Blueiris nu pot decat sa-ti urez sanatate multa, in rest nu ma pricep.
Oana scuza cu uterul o bag si eu, dar sunt fericita, stii cum cateodata ii deschide Dumnezeu ochii celui de langa tine, mai bine. Sambata am fost la petrecerea de Craciun unde l-am cunoscut si pe seful sotului meu. Iar joi a iesit in oras cu departamentul lui, acolo s-au abtiguit putin si seful sotului meu a inceput sa ii zica lui al meu ca e norocos, ca par o femeie buna, iubitoare si ca sunt "very attractive" si ca-l invidiaza si cica numai asta i-a zis vreo 20 min si de atunci e al meu mai "in love" ca niciodata. Il prind uitandu-se la mine pierdut si zambind prosteste, ma pupa, e numai iubire, parca am fi la inceput iar. Tare ma bucur ca si-a dat seama ca n-am expirat de tot desi nu mi s-a retras uterul. Hihihi.
Viviela sa stii ca asa patesc si eu si cred ca poate fi de la eruptia dentara. Tipa din senin de zici ca o pisca cineva de fund. E normal sa nu vrea sa suga caci prin supt se inflameaza gingiile si mai rau.
Andicu eu as zice sa sistezi fructele de tot si legumele pentru doua saptamani. Sau macar una cat sa uite de dulce. Eu asa as face. Si apoi as lua-o de la inceput cu legumele pe rand fara pic de fruct pana nu mananca bine legumele. Sau fa-i piureul de fructe si pune-i doar un pic de tot de leguma in el cat sa nu simta deloc, apoi dupa 2-3 zile mai adauga putin insa mereu cat sa nu fie diferenta imensa la gust. Succes.
Raton eu nu i-am dat fluor nici primului si nu dau nici acum din motivele enumerate oarecum de mychy si de tine. La primul pediatra mi-a explicat ca trebuie dat fara intrrupere pana la 14 ani deci eu nu pot stii ce se intampla cu mine, cu noi, cu medicamentul pana atunci, in plus cand incep ei sa se spele pe dinti trebuie sa ai mare grija de cantitatea de pasta de dinti pe care o pot inghiti si poate aduce un aport mai mare de flour, apoi sa zicem ca ii dai apa plata fara flour dar cand se face mai mare nu poti controla tot ce bea pe unde umbla (fiu-miu merge la prieteni singur deci stiu eu daca nu bea apa de la chiuveta imbogatita cu flour?). Asa ca astea au fost argumentele sa nu le dau.
Am cumparat si noi bradut, am hotarat sa cumparam unul "viu" anul acesta in ghiveci din potive ecologice si mai ales din motivul ca va creste o data cu Adelise, este mititel sub un metru si vrem sa-l pastram ca amintire mereu de la primul ei Craciun. Cosmin l-a ales.
Al meu...nu sta cu copilul in mod special decat daca il trag eu de maneca. Insa imi recunosc vina, pentru ca am inceput serviciul devreme cu Cosmin, la asta mica am vrut sa ma bucur de fiecare secunda caci e clar ultimul copil facut (never say never) si am fost tare posesiva, insa ma mai enervez si eu ca in weekwnd oftez "offff, ce obosita sunt, offf imi e rau de somn" si nu prea se prinde nimeni, asa ca in final bag "ia copiii ca eu ma culc o ora doua" si gata.
Si acum dau de baut ca mi-au venit pasapoartele cu rezidenta, oficial pot sa votez si sunt rezidenta UK. Sa bem:
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Gabrielabv spune:
servus fetele
scriu si eu scurt ca dorm toti din casa si ii deranjez
tocmai am fost la repetitie pentru concert si l-am lasat pe al meu sotz cu copii vro 3 ore, imi place ca nu se sperie si chiar el m-a incurajat sa particip la cor, asa ca eu profit
de Craciun avem brad artificial luat de anul trecut si e superb, nici nu imi mai doresc natural, ca de fiecare data gaseam numai urati, rari si mi-e si mila de ei
salut si eu fetele noi, bine ati venit
Luna1 spune:
Fetelor voi ce scaune inalte pt copii ati luat sau veti lua? Eu ma uitam la chicco polly, are cineva?
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Ioana75 spune:
Buna dimineata! In sfirsit o dimineata buna, m-a lasat smaranda sa dorm pina la 7, o sa marchez ziua in calendar.
Luna, felicitari pentru rezidenta! Eu am chicco polly, e foarte bun, am si pus-o pe smaranda un pic in el; scaunul se lasa mult pe spate, biberoneaza foarte bine.
Gabriela, felicitari sotului tau ca sta 3 ore cu copiii.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
lulu77 spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Luca isi face somnul de frumusete de 30 minute in timp ce mama navigheaza si bea o cofee.
Fetelor ,nu stiu ce sa mai fac cu obrajii lui Luca ...ri de la atata pupat ,ori eu stiu...e iritat ,are ca niste broboane ,nu sunt rosii,nu sevad ,dar se simt la mana........Exista vreo crema ,ceva?
Ii spal seara fata ori cu apa si tarate de grau ,ori cu galbenus de ou dizovat in apa ,ori apa simpla....dar tot asa ii are
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
diane_dun spune:
Buna dimineata mai spre pranz si o !
Fetelor, multa dreptate ati avut cu adormitul copiilor devreme! Carla, am pus in aplicare sfaturile tale si a dormit Dani de pe la 9 fara ceva pana la 8:30 dimineata, cu trezire pt papa la 5:30. Eu nu o culcam prea tarziu nici de obicei, insa se mai intampla sa adoarma pe la 10 seara si aveam treziri la 2 si la 5. Observ ca si-a facut somnul asa bine, ca nici gand sa respecte regula 2-3-4 de care zicea Diana, daca nu ma insel. Au trecut aproape 3 ore de cand s-a trezit si nici gand sa mai adoarma.
Luna, m-ai emotionat cu povestea despre seful sotului tau. Te-am admirat si eu in pozele de la botez, foarte frumoasa si moderna rochia ta! Ma bucur mult ca Adelise ia bine in greutate de cand papa cereale! Felicitari pentru rezidenta!
Ioana, imi pare tare bine ca Sma papa cum trebuie, poate ia mai bine in greutate luna asta! Si ma bucur ca te-a lasat sa dormi.
raton, crissur, bine ati venit!
Blueiris, bine ai revenit! Sanatate multa, imi pare rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau cu tiroida.
Lia, zici ca i-a placut Mirunei zapada? Maine poimaine ne povestesti ca ii plac si bulgarii, in special cei bine tintiti. Cateodata am impresia ca strumfii nostri cresc prea repede. De fapt, am impresia asta de fiecare data cand o ridic si mi se pare si mai grea. Si eu as vrea sa fie zapada aici, ma consolez ca poate se asterne pana sta Dani in fundulet si o plimb direct cu sania! Cu bradul, ce sa zic, in fiecare an duc o lupta apriga cu mine insami, pe de o parte i-as prefera pe cei artificiali, ca mi-e mila de bradutii taiati, pe de alta parte, miroase asa frumos casa cu un brad natural… Oricum, de obicei dilema mea se rezolva repede pt ca sotul meu nu sta sa se uite la dramele mele existentiale si se duce in piata si cumpara el. Ii plac bradutii mici si stufosi.
Despre zymafluor, din cate tin minte Anya si-a manifestat dezaprobarea. Nici eu nu-i dau fie-mii.
Lulu, imi pare rau, nu stiu ce sa-ti zic de brobonelele lui Luca. Poate daca evitati un timpsa-l pupati pe obrajori ii trec. Eu o pup pe Dani in special pe picioruse si nu s-a iritat pana acum.
Mami de Dani (1 august 2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by diane_dun
Ii plac bradutii mici si stufosi.
Si mie la fel! Chiar acum iesim la "vanatoare" de braduti. Desi de cand am citit despre bradul in ghiveci al Lunitzei, asa am ramas de visatoare...
Ce parere aveti?
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
Amethyst spune:
Eu am intrat doar sa va spun ca sotul a iesit cu copilu' la plimbare si prin urmare eu ma duc sa ma culc
Voi reveni cu amanunte maine cel mai probabil
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Luna1 spune:
Ioana mersi cred ca imi iau Polly pana la urma. Pupici Smarandei.
Eu nu va mai spun pana la cat m-a lasat fie-mea sa dorm. Hai bine, va spun: s-a culcat la 7 aseara, am hranit-o in somn la 11, s-a trezit la 6,30 sa manance iar, am luat-o cu mine in pat si a dormit pana la 9 cand s-a trezit si s-a jucat cumintica pana s-a trezit si mami la 10. Fiu-miu stie nu ma trezeste in weekend, se joaca pe ps in dormitor. Sunt tare norocoasa.
Lia si de ce nu cumperi si tu in ghiveci? Al meu e mititel ti-am zis, si vrem sa-l tinem sub control sa nu creasca prea mare ca sa putem sa-l bagam in casa si anii urmatori. Daca il bagi intr-un ghiveci mai maricel insa nu foarte mare creste doar cat are loc. Pupicei Minunei.
Anya20 spune:
...avem noutati: am inceput diversificarea!!! arina a fost f cuminte, a mancat tot ce i-am dat, fara sa-mi dea peste maini sau sa scoata papa din gurita. nu-mi vine sa cred ca in cateva minute a terminat tot. nu stiu de ce, dar ma asteptam sa mearga mult mai greu. imi amintesc ca anya s-a murdarit din cap pana in picioare cand a mancat prima oara 3 lingurite amarate. si mie atunci mi se parea ca a mancat f frumos .
am muls lapte (cam 50 ml, daca nu mai mult), i-am pus intai "un praf" de cereale de orez, am vazut ca il accepta si l-am ingrosat treptat, pana cand, ultimele lingurite au fost sub forma unui piure consistent. ma gandeam sa-i dau 2-3 lingurite, dar cand am vazut ca mananca...i-am dat tot.
nu-mi vine sa cred ca am fata mare...mananca deja cu lingurita...am vrut sa incep chiar pe 20, dar i-am facut si lui tati o bucurie...sa vada si el cum se comporta "comoara" . mai ales ca pe 18, marti, merg la concertul lui banica si il las cu d-rele acasa. i-am lasat lapte in congelator si...sa se descurce. probabil ii va da arinei laptele cu lingurita, acum ca am vazut ca o vrea.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!