Strumfi de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Miine poimiine vom incepe si noi diversificarea.Ce repede mai trece timpul.Si eu am emotii in privinta modului cum va primi bebe alimentele solide.Voi incepe cu legumele asa cum ai inceput Anya cu cerealele,mai subtire pina ajungem la piure.

Am fost cu Vlad la sanie.Aici in zona noastra este o strada abrupta care iarna e impracticabila si se transforma in derdelus.Eram cu saniile eu cu Vlad si copii pina la clasa a sasea cred.A fost frumos,ca-n copilarie.Am venit acasa imbujorati si bucurosi.Vlad abia asteapta sa mergem din nou.(si eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna, eu am primit cadou Polly, merge de la 4 luni are insa micul defect ca transpira copilul. Dar cred asa sunt toate scaunele. Vlad inca il mai foloseste asa ca Dodo mananca in el doar daca e liber scaunul, in rest scoica scrie pe el. Cred ca si Hook si-a luat tot Polly sau Jolly cum bine zicea

Anya, sa va fie de bine inceputul. Eu cred ca suntem mai putin speriate, adica nu cred ca ccc copiii astia de pe urma or fi avand o samanta de lingurita in ei!

Andicu, eu as cauta niste borcanase de legume, de la Hipp, ca la Nestle sigur nu sunt decat cu carne. Borcanasele sunt mult mai delicioase decat ce gatim noi, nu sunt convinsa ca sunt si mai sanatoase dar stiu ca sunt recomandate. Daca ii plac, incepi sa amesteci incet incet cu piureul tau pana elimini borcanasele. Si incearca sa il infometezi un pic, da-i la 4 ore dupa ultima masa, la mine si Vlad si Tudor nu mananca decat daca le mentin oaresce ore intre mese. Si imi cer scuze ca ti-am raspuns, as putea chiar sa sublinez ca sunt oarecum "mai in domeniu" asa cum Alina pediatra as zice ca este de-a dreptul in domeniu, altfel inseamna ca a invatat aiurea anii aia de facultate si cati o mai fi facut de rezidentiat! Shame on you, Alina .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Revin sa ma laud si eu ca suntem pe drumul cel bun la fructe, dupa ce cateva zile mi-a refuzat piureul. Azi suntem deja la un sfert de mar crud si am pus si pere. Ii dau un medicament in piureul asta asa ca o mica parte e cu medicament, restul cu o masura de cereale. Cel mai rau e cu aerosolii, avem un saxofon de la Vlad si canta tati la el mai ceva ca Bill Clinton ca sa stea Dodo cuminte. Noroc ca nu fac 2 sedinte de 2 ori pe zi decat 5 zile, dupa care pana la 14 zile o sa am doar de 2 ori pe zi cate o sedinta. Oricum dimieata 2 ore sunt blocata, nici sa beau cafeaua nu am timp cu ritualul asta de tratament.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina felicitari pentru diversificarea Arinei ma bucur ca ti s-a parut usor. Si distractie placuta la concert.

Jadi cred ca in toate transpira caci au matrialul de plastic sa-l cureti usor. Imi place ca se poate da mai jos sau mai sus daca doresti.

Fetelor ce se da la un bebe diversificat la constipatie? Prietena de care va spuneam cu fetita de aproape 7 luni o are constipata ce sa ii dea?

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Luna, sa incerce cu pere in loc de alte fructe. La Dodo nu functioneaza. Sa ii dea apa dupa masele diversificate si in ultima instanta Debridat, 1 ml/ kilo corp/zi dar iar nu stiu daca merge. La unii functioneaza, la alti nu.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Alina, daca te vezi cu Fane, sa il feliciti ca e tata a doua oare de ieri. A nascut Alpina

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Anya felicitari si diversificare usoara si de acum incolo si pupici pt Arina ca e fetita cuminte si papa tot
Deni felicitari si voua pt o noua etapa in diversificare. Sfatul cu borcanesele de la Nestle am sa-l retin si eu. Imi pare rau pt Tudu ca trebuie sa faca tratament, dar daca e spre binele lui...

Lorinuta are 10 kg si nu are nici 5 luni juma Asa ca azi am incercat cu o lingurita de suc de morcovi sa vad cum reactioneaza bubulina mea, cu gandul ca ii vom da si noi de altele, ca prea se ingrasa, la 5 luni avea 9 kg, deci a luat 1 kg in doar o sapt si ceva Ceva nu e in regula. Cred ca vom face glicenmia aia de care ne spunea Anya sa vedem daca totul e ok. Sa va spun cum a reactionat la morcovel? A inceput sa urle de ziceai ca i-am dat otrava, am mai incercat o data la urmatoarea masa si tot asa a reactionat. Nu stiu ce sa zic, poate nu i-a placut gustul, drept sa zic nici mie nu-mi place. Sa incerc sa ii dau un piure de morcovel fiert, nici nu stiu, ca nici celelalte legume nu sunt mai gustoase, offf...

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi mersi, de pere i-am zis si eu in rest nu mai stiu.

Lavinia depinde si momentul din zi in care ii dai mancarica, adica daca in loc de lapte ii dai morcovel sigur ca va urla, da-i intai laptic, apoi cand vezi ca si-a calmat foamea si suge mai slab ii scoti tatica si ii dai morcovelul. Sau dupa o ora dupa masa de lapte ii dai morcovel sau cu o ora inainte de masa. Important e sa nu fie lihnita de foame si sa astepte lapte caci se enerveaza cand ii dai altceva. O perioada asa se da pana invata ei ca si mancarica tine de foame. Si poti sa ii dai altceva mai dulce daca nu ai gasit morcovi dulcei, de ex aici se da cartof dulce (sweet potatoe).

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Anya, eu pentru primii pasi i-am luat un praf de orez de la Nestle si se face doar cu apa pana rezulta o crema.Deci nu se pune lapte in el.Am vazut ca tu ai pus lapte de la tine probabil pentru a nu-i da din asta cu lapte existent deja in el.Dar eu nu pot sub nici o forma sa mulg nimic din sani.Pur si simplu cred ca e psihologic pentru ca nu iese nik insa daca il pun pe bebe la san imediat incepe sa curga.
Deci, am luat praf de orez care are deja ceva lapte praf in ele Crezi ca e o problema?Al meu nu a papat deloc lapte praf pana acum.

mamica lui Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna ce-i drept exact inainte de masa de la 11 am incercat cu morcovelul si apoi pe la 14. Dar maine voi incerca cum spui tu. Cu morcovii nu ma pricep, nu-i cunosc care sunt dulci sau nu de pe raft sau de la piata. Multam fain pt sfaturi

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput