Strumfi de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Ghinetz,tare nostim.
Nona,ai vazut ce frumos e la noi in Modova?L-am trimis pe cel mare la buni sa se joace in zapada,caci sta la curte.
Eu cu cel mic acasa,facem papa:piftelute din carne de pui,sos,salam de biscuiti,paine de casa,si mai vedem noi...
Va pupik

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
si mai vedem noi...

Pai ai enumerat atatea, ce sa mai vedeti?! Trimite si la Iasi, te rog. (apelez si la tine, ca jadi de la Bucuresti mai greu.) Trimite macar salam de biscuiti. Sau macar reteta.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Helou si de la mine,

Sunt la serv si incerc sa vad ce ati mai povestit voi in ultimele zile.

Raton, bine ai venit, scrie mai mult ca sa nu-ti mai apara mesajele cu intarziere. Sa-ti traisca printesa.

Valen, felicitari pt job, bafta cu aranjamentele ca stiuca nu e simplu cand nu ai familia extinsa aproape.

Cam atat am retinut deocamdata.
Noi suntem bine, azi am cumparat brad si maine vrem sa-l impodobim, sa vedem cum va rezista Victor tentatiei de a se urca in el .
Sonia e f bine la cresa, mananca bine, e vesela, sunt tare multumita de treaba asta. Sper ca in ianuarie sa se adapteze si Victor cat mai repede la schimbarea de cresa.

Va pup, va urez weekend placut in continuare ,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
eu vad ca intru din ce in ce mai rarut. andra ma termina peste zi. cu greu reusesc sa o adorm si dupa 15 min e fresh iar eu pic din picioare de oboseala. si tare asi fi vrut sa fac si eu putina curatenie ca apoi sa punem un bradut frumos in casa. am reusit sa-mi iau si ultimul ex (cu nota mica dar ce mai conteaza).
am citit tot din urma dar nici nu mai stiu ce am vrut sa mai scriu.
dar vreu si eu zapada. la noi nu ninge asa ca va rog sa-i faceti vant si pe la noi.

quote:
Originally posted by Blueiris
Problema este ca am o stare f proasta, cu stari de lesin, "bubuieli" in piept si tremuriciuri de maini. Nu mai spun de dracii pe care-i am in general, de am ajuns sa-mi pierd rabdarea si cu bebelina, cand e mai maraita. Mi-am facut analize si am Tireotoxicoza - hipertiroida.

si eu cred ca e mai bine sa mai consulti un dr. am probleme cu tiroida de la prima sarcina, dar am incercat (si am reusit) sa alaptez. stiu ca ai nevoie de multa odihna asa ca incearca sa te odihnesti mai mult. poate te ajuta satul mai mult cu copilul.

uf, iar s-a trezit galagia. nu mai pot ...
aseara am fost si noi la o petrecere de craciun si am stat fix 3 ore, timp in care o prietene a patrulat cu strumfita in brate ca alta solutie nu a avut.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Mai fetelor, poate ma ajutati si pe mine, ca incepe sa ma ia frica . De la o vreme, David al meu are niste crize de plans de nu stiu ce sa-i mai fac. Il apuca din senin si nu se consoleaza cu nimic. Il tine cam 10 minute, dupa care se linisteste. Dar in astea 10 minute, eu ma iau cu manile de cap, plange f tare, cu suspine, cu lacrimi si tot tacamul. Nu-i trebuie nici tzatica (pe care nu o refuza niciodata!). L-am pipait pe peste tot, ma gandeam ca-l doare ceva, dar nu pare sa fie o durere localizata undeva.
De colici eu cred ca am scapat, si chiar daca ar mai fi, n-a plans el asa nici cand era perioada cea mai colicoasa.
Eu sunt destul de relaxata, nu ma panichez asa usor, dar crizele astea ma pun pe ganduri.
Voua vi s-a intamplat asa ceva? Credeti ca e cazul sa-mi fac probleme?

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Si noi am trecut prin asta. Am tot zis ca nu-i nimic, pana a racit, am mers la medic si in afara de bronsiolita i-a gasit si ... infectie la ureche ... de-aia urla micutul. La varsta asta nu duc mana acolo unde ii doare deci sfatul meu: fa o vizita la pediatru pentru un control complet. Daca totul e in regula zic ca vei sta mai linistita.
Succes !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

raton nici eu nu*i dau Zymafluor, cu toate ca ne*a fost recomandat de pediatru. am inteles ca exista o schema de administrare : zilnik pana la varsta de 18 sau 14 ani, nu stiu exact si ca trebuie musai administrat zilnik pt ca altfel are efect invers. sper sa nu fi zis o tampenie , insa oricum eu am ales sa nu*i dau.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Doamnelor, va salut din nou!
Azi Cristina a implinit 5 luni, sa-mi traiasca!
Multumesc pentru incurajari, iata ca mai scriu.
Vivela, si Cristina a mai avut crize de plans. (Folosesc verbul la trecut cu speranta). O apuca din senin si o impacam cu cantat si dansat in brate, altfel nu era chip. Pediatra mi-a zis ca se mai necajesc si ei, astia mici, iar unii sunt foarte sensibili la diverse chestii dimprejur, chiar si dk se cearta vecinii, de ex. Cica dk in rest e evident k n-o supara ceva fizic, sa nu-mi fac griji.

Promisesem amanunte despre zymaflor si de ce am dileme. Pediatra Cristinei nici nu mi-a recomandat, nici nu m-a descurajat, dupa cum s-a exprimat chiar dumneaei. Mi-a zis ca recomanda pentru copii cu un fond genetic care predispune la carii timpurii (adik dk parintii au dintii mai prosti din familie), dar dk au dinti buni, nu, e suficient . Eu am dintii destul de ok, 5 plombe pana la 36 ani, sotul e cu dantura in pioneze, dar mai degraba din cauza unor tratamente dure facute in copilarie. La bunici se complica lucrurile, unii au/au avut dinti buni, unii nu. Asa ca fondul genetic e... pestritz.
Acuma, la argumente pro zymafluor: intareste smaltul prin aport de fluor, pe care copilul nu-l ia din lapte si nici nu prea are de unde sa-l ia, in mod normal, ca la noi apa de la robinet nu e fluorurata, ci clorurata.
Contra: odata ce te-ai apucat sa iei fluor, trebuie sa continui pana la niste ani -aici parerile sunt impartite, unii zic 10, altii 14, chiar 18, alii chiar toata viata, ca organismul se obisnuieste cu doza si dk intra in carenta e afectat smaltul dintilor!
Contra2: excesul de fluor intareste prea mult smaltul si acesta se crapa. De-aia nu se recomanda in tarile care purifica apa cu fluor. La chestia asta m-am ingrijorat io. Pai, de unde stiu ce cantitati de fluor mai ingereaza copilu'? De ex din apele minerale, fie ele cu bule sau fara, ca nu pe toate scrie tot continutul de anioni si cationi. Sau dk sta mai mult timp in alta tara, de unde stiu cum purifica aia apa? Sau cat fluor are o pasta de dinti?
Tragand linie si adunand, as inclina sa nu-i dau zymaflor, dar ma roade indoiala, totusi, de ce se tot recomanda, ca am auzit o gramada de mamici utilizatoare, iar cumnata mea mai ca nu mi-a tratat indoielile ca pe un atentat la viitorul copilului.
Asa ca va rog, comentarii!

Multumesc si spor la achizitia de brazi! Eu m-am deprimat un pic cand am vazut ca aia cu radacina, chiar dk au 30 cm, costa 140 ron...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

Oana, ai avut chef de scris. N-am mai fost la party pentru ca a aflat sotul in timp ce eram la coafor ca e doar pentru angajati, si n-a vrut sa mearga singur in club (el e rocker).
raton, sa-ti traiasca Cristina.

I-am luat sotului cadoul pentru ziua lui din august anul viitor: bliet la concertul cu Iron Maiden, trupa lui preferata. Cadoul meu este ca nu ma pune sa merg cu el.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Buna seara

Da, Ioana, am avut chef. Si mai am. Dupa o plimbare prin zapada (ma rog, Victor era in carut si a dormit mai tot timpul, dar tot au cazut cativa fulgi si pe nasucul lui), dupa un meci de handbal cam aiurea...iar m-a prins cheful.

quote:
Cadoul meu este ca nu ma pune sa merg cu el

Esti mortala!

Eu azi tare as fi mers la un concert Anca Parghel. Dar cum direct nu am avut curaj sa propun nimanui, am batut eu ceva apropouri, dar nik. Nu s-a prins nimeni. Am zis apoi ca il iau pe Victor cu mine, il mufez la san si o sta el doua ore cuminte. Dar...
Acum pe bune...ai mei - mama, sot - au luat de buna ca eu si numai eu trebuie sa stau cu copilul. Chiar daca il alaptez acum, tot nu pot iesi nici macar o ora. Daca mai dau o fuga pana la mama, sotul imi spune sa vin repede si daca intarzi ma suna. Aiurea, nu?

Mergi la inceput

A! Nu v-am zis de ce nu-mi plac in mod deosebit sarbatorile? Tocmai am primit un telefon de la cumnat care - dupa ce mi s-a plans cat de greu o duc ei cu banii (no comment) - m-a intrebat daca noi le-am luat cadouri si cat am dat, ca sa ia si ei cam de aceeasi suma.
Ce sa mai zici. De la placerea de a darui se ajunge...unde? Eu de Craciun vreau sa stau singura cu familia mea (sotul si copiii). Nu-mi plac intalnirile "la masa" unde se vorbeste mult si degeaba. O fi oare cum zice Lia? Sa fi avut o copilarie nefericita? Sau de unde mi se trage?

Mergi la inceput