Strumfi de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nu ma raspuns inca in trebarilor de la Ame (careia ii respectam dorinta de a sta incognito pe forum )
1. Nu-mi place - e mult mai usor asa - ciocolata amaruie, ciocolata cu alune si nici dupa inghetata nu ma omor. In rest...orice.
2. In prima zi de Craciun mergem la Bacau, la fini nostri - ii cununam de fapt la vara. Stam doar o zi, ca pe 27 avem petrecerea de Sf Stefan. revelionul...acasa.
3. as vrea sa fiu eu. Si nu pentru ca ma simt teribil de bine cu mine, dar...Dar acum sunt intr-o faza in care as vrea sa fiu eu cea de acum 10 ani. Macar pentru o zi. (si cred ca nu de mine cea de atunci mi-e dor, ci de prietenii cu care mergeam cu colinda, apoi la munte, ...)
4. Culori...depinde de stare. Am avut o perioada cand ma imbracam in negru (desi aveam 45 de kg, cred ca aratam ca naiba; inteleg de ce toti cei idn jur insistau sa-mi iau si haine colorate) Apoi am trecut spre portocaliu, apoi nuante de maro. Nu-mi place rosu, desi sotul zice ca imi sta bine in rosu (cred ca i se trage de la un costumas pe care il purtam cand ne-am cunoscut)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Mai sunt restantiera cu programul de somn. La noi, daca a doua zi e zi de gradinita, musai se da stingerea la 9 jumatate. Daca nu adormim si noi, eu cu sotul ne dam apoi intalnire in sufragerie. Ocupa locul de la perete cel care isi adoarme primul copilul. Pe la 8.30 ii fac baie lui Victor, apoi il spalam pe Stefan si..la nani. Vineri seara si sambata seara schimbam putin programul. Stam la televizor uneori, punem un filmulet de desene...ne prinde uneori si 11. (mai greu e daca Stefan vrea sa adoarma cu mine, ca trebuie sa fac naveta intre camera lui si cea in care dorm eu cu Victor. Sau sa il adorm pe Victor mai repede, ca la 9 jumate sa ma ocup de Stefan.

Mergi la inceput

Asa...inca o faza simpatica si ma duc.
Aseara eram cu sotul al bucatarie, mancam. Fac asa, o remarca ca ne-am ingrasat amadoi, el aproba, iar eu ma simt lezata si ma apar: nu! eu nu sunt grasa! mie cred ca nu mi s-a retras uterul!

Gluma-gluma, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mai fetelor, poate ma ajutati si pe mine, ca incepe sa ma ia frica . De la o vreme, David al meu are niste crize de plans de nu stiu ce sa-i mai fac. Il apuca din senin si nu se consoleaza cu nimic. Il tine cam 10 minute, dupa care se linisteste. Dar in astea 10 minute, eu ma iau cu manile de cap, plange f tare, cu suspine, cu lacrimi si tot tacamul. Nu-i trebuie nici tzatica (pe care nu o refuza niciodata!). L-am pipait pe peste tot, ma gandeam ca-l doare ceva, dar nu pare sa fie o durere localizata undeva.
De colici eu cred ca am scapat, si chiar daca ar mai fi, n-a plans el asa nici cand era perioada cea mai colicoasa.
Eu sunt destul de relaxata, nu ma panichez asa usor, dar crizele astea ma pun pe ganduri.
Voua vi s-a intamplat asa ceva? Credeti ca e cazul sa-mi fac probleme?

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vivela,eu zic sa stai linistita ...cine stie ,poate are o criza de personalitate ..ca cica in jurul varstei de 3-4 luni au prima criza de personalitae ,datorita faptului sa se maturizeaza sistemul lor nerovs ,si plang din orice ,fara motiv ,nu le convine nimik ,etc .
Si Luca mai are uneori crize de acest gen il apuca deodata .....il tin 5-10 minute dupa care rade..si mereu la aceeasi ora a zilei ....si are niste nerviiii,nu ii convine nici leganat ,nici in brate ,nici plimbat ,nimik ...si atunci plek din camera ..si dupa 2 minute maximmmm se calmeaza!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Vivela si Lorinuta a mai avut crize de astea de plans si cate 50 de minute. Incepea in fiecare zi la aceeasi ora. Dar a trecut fara sa-i fac eu ceva. Eu zic sa ai rabdare daca nu e alta problema. Si eu ma speriasem atunci, dar uite ca nu a fost nimic, nici durere de urechi, nici de burtica, nici de dinti...

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, multumesc frumos, si eu ador marea si ma gandeam ca acum 2 luni faceam baie in mare la noi... Noi am facut primul pas inspre a ne muta la mare, adica ne-am luat teren. Dupa ce terminam de platit la el trebuie sa ne facem casuta, dar iti dai seama ca mai dureaza. Oricum va trebui sa ne hotaram ce facem cu scoala copiilor, daca sa ne mutam acolo definitiv sau doar in vacante.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, si Saby mai plange asa, dar de obicei descopar ca s-a zgariat cu vreun coltisor de unghie sau si-a tras un pumn cand a dat din manuta necontrolat.

Sa ma laud si eu, aseara sotul mi-a facut cel mai frumos compliment din ultima luna, a zis ca nu ma crede nimeni ca am facut-o pe Saby si ca o sa arat la fel dupa inca 2-3 copii .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lavinia, Lulu, multumesc , m-ati mai linistit, daca si altora li se intampla, inseamna ca face parte din kitul din fabrica . Dar e destul de stresant sa-l vezi cum trece de la o stare la alta: acu e tot un zambet si peste 2 minute urla sa-mi sparga timpanele.

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutam si noi fetele, si o completez pe Lulu, de la Marea Neagra unde ningeee! sau mai exact cand ninge, cand e lapovita! oof,de-am avea si noi un pic de zapada, macar in ajun de Sarbatori!

Nu prea am apucat sa citesc din urma, revin cu rugamintea de a ma ajuta cu sfaturi, ca deja cred ca am o problema.
Anya, Alina.a, voi sunteti mai in domeniu, plsss !
Filip refuza TOTAL legumele! am incercat cum m-au sfatuit fetele, am pus laptic de-al lui in piure, am pus mar, am lasat doar piure de morcov cu laptic si dovlecel sau cartof sau albitura. I-am dat supa in biberon, simpla sau cu o masura de lapte..nimic, frate! strange buzele, scuipa si apoi incepe sa urle!!!
Mai nou, cand vede lingurita,intai intoarce capul, apoi ii dau pe buze sa vada ca e piureul de fructe, si abia cand ii da de gust deschide gurita! ce ma fac? nu pot sa-i dau numai fructe!
Noroc ca ii mai pun in piureul de fructe si branza calcica, mai mancanca ceva pe langa, dar ce ma fac cu legumele si carnita? mai avem o saptamana si un pic si face 6 luni. ( Pt cine nu a retinut, Filip e hranit cu lapte-formula si am inceput diversificarea la 4 luni 1/2 )

Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput