Strumfi de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

din Moldova.Dintr-o Moldova frumoasa, alba.
A nins toata noaptea si acum e zapada si abia astept sa acot baietii afara.Ma bucur ca un copil.E asa placut sa-ti bei cafeaua la caldura si sa privesti cum ninge,copii dorm amindoi.(sotul nu e acasa dar e ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
Azi dau eu cafeaua daca nu mi-o ia cineva inainte ca de obicei , ca eu sunt mai lenesa...

La noi e de vis afara, ninge si s-a depus deja un strat frumos de nea

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata din mijlocul ninsorii! Multumesc pentru , Monica!

quote:
Originally posted by Ioana75
Lia, 5 masuri de lapte se fac cu 160 ml apa, si cu inca 2 masuri de cereale ies aproape 200 ml lichid de baut. Ai avut parte de masajul dorit?

Daaa! Cu ulei de masaj, cu tot dichisul. Si pana am zis eu stop, ca de obicei masajul se termina cand zice D.

Lavinia, ia uite ce idee buna am avut, de-au facut-o altii afacere: http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=10671. Partea buna e ca sunt in Iasi si ca va puteti face calendarele la ei.

Blueiris, insanatosire grabnica! Stiu ce-i in sufletul tau acum, nu pot sa-ti spun decat ca sunt alaturi de tine si ca-ti doresc sa treci cu bine peste toate.

Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Nonna hihi, stiam eu ca nu apuc sa dau cafeaua Da' este si de la mine pt cine o mai vrea...

Blueiris imi pare rau pt ce ti se intampla. Stiu ca hipertiroidia e mai complicata, si mama mea are si ne-a alaptat pe toti. Mai incearca sa consulti inca un dr si vezi ce zice, poate mai poti face fata 2-3 luni. Desi e mai nasol si cu tahicardia si cu nervii, of. Are cineva din familia ta asa ceva? Ce analize ai facut? Ca eu am un pitic pe creier cu ereditatea... Uite un sa te mai linistesti pana mai vezi un dr.

Museto multam fain Noi tragem sperante ca raman albastri pt ca amandoi am avea nuante deschise la ochi. Si cum mai nu ai gasit un vecin, un postas cu ochi albastri

Mergi la inceput

Lia da, ti-au furat ideea Dar iti trebuie si poze facute cat de cat artistic, ca asa... Am vazut ca tu le faci f faine, cred ca te pasioneaza sau ai un aparat foto super pt profesionisti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza si de la Marea Neagra!

Va invidiez..aveti zapada ..noi avem doar frig si vant !

Fug la un mic dejun si apoi o cofeee.....Luca e cumintel !

Pupicei.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Musetto, multumim pentru pupici, ii transmit Sabinutei care a fost foarte cuminte, a papat aseara pe la 21:30 si s-a trezit abia azi dimineata la 8:30. Ea dormea continuu 8-9 ore pe noapte, dar chiar 11 n-a mai avut. Evident ca la trezire a papat de m-a rupt, inca ma doare sanul, dar sunt tare mandra de ea.
AndreeaC, in maternitate doctorita mea m-a invatat cum sa fac puiul sa nu mai confunde ziua cu noaptea si a functionat din prima zi. Nu e nimic deosebit, s-au mai spus pe aici lucrurile astea, ideea e ca la noi au functionat. In primul rand ne-a spus sa ne schimbam noi programul, ca daca dormim intre 3-4 noaptea si 10-11 dimineata atunci si ea va face la fel. A zis sa incepem o "rutina de seara" undeva pe la orele 19-20 cu stins pe rand luminile din casa, incetat activitatile noastre obisnuite, facut liniste treptat, apoi baita si suptul sa fie in liniste si semi-intuneric. Dupa asta puiul mi-a adormit la san mai mereu si l-am pus in patut adormit. Daca ne-am inchis si noi in dormitor si n-am mai facut zgomot a dormit chiar bine. S-a mai intamplat sa se trezeasca dupa 10-15 minute de la faza asta si am lasat-o in pace si a adormit singura la loc. Daca nu tace o mai iau in brate, o pun la san si daca nu vrea sa mai suga o las in patut, sa inteleaga ca ori doarme ori mananca. Si cand o pun in patut fara sa fie adormita, se mai foieste cateva minute si adoarme. E un copil bun, n-am mari merite in faptul ca si-a facut program bun de somn, de la 2 saptamani mi-a dormit 7-8 ore continuu. A fost greu sa ne schimbam noi programul de lucru, dar merita.

Alina, asa urat e la mare? Si eu care visez sa ma mut acolo...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.

Cu doua cafele azi - Nonna, Lavinia - si eu tot chioara de somn. Nu ca nu as fi dormit bine (doua treziri, una la 1 si una la 5 mi se par super ok), dar cred ca vremea de afara ma imbie la lenevit.

Aseara, cand tocmai incepuse sa ninga v-am scris un mesaj, dar l-am pierdut. Incerc sa vad ce-mi mai amintesc, ca atunci citisem recent din urma.
Asa...

raton m-am regasit foarte mult in ceea ce ai scris. Mai scrie-ne, ca o faci tare frumos. Ai condei.
jadi daca e toxica rau carnea aia, trimite la Iasi din ea, dar daca se poate gata preparata ( stiti voi, aia cu posmegii) ca nu prea mai am chef sa gatesc. A! Nu stiu de ce intelesesem ca sotul tau iti e sef. Acum parca ai scris ca ai fost la petrecerea de la firma, iar sotul a stat acasa cu Tudor. Ma rog...e posibil sa le mai ametesc eu.
blueiris nu stiu ce sa-ti spun. Multa sanatate. Ai grija de tine si de bb. Si da, mai consulta un medic.
Ioana, n-am priceput. Deci nu ai mai fost la petrecere? De ce?
Andreea, ce mai face Radu? Ati mai rezolvat cu bubitele? Pupici Claudiei, stiu ca trebuia sa se mute. sa beti si pentru noi un pahar de sampanie cand va intalniti de sarbatori.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Rad de una singura aici.

Ia uitati ce viam eu sa scriu in legatura cu "posmegii": (voiam sa-l citez pe Creanga, de fapt) "M*U*I*E*T*I TI-S POSMEGII".

Si uitati ce iese: "ia o pauzaTI TI-S POSMEGII"

Of! Creanga asta! Mare potlogar..... Il cenzureaza pana si aici.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Carla ,nu e urat ...eu chiar ador marea iarna ,e asa frumoasa......doar ca rar se asterne zapada ..de ex acum a inceput sa ninga ......dar sigur nu se asterne !
Iarna la mare pot fii privelisti uperbe ,asa cum a fost acum cativa ani cu marea inghetata......

Hai muta- te ,te primim cu bratele deschise !

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput