*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*
Raspunsuri - Pagina 18
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Ven
Acu' vin si io cu un pitic pe creier: in ultimele zile toata lumea ( a se citi babele, ca sa zic asa) imi zice ca am burtica prea mica pt. luna a noua. Asa ca, desi sunt putin "siecsi", va rog sa va uitati la poze si sa ziceti si voi ce credeti? Si ce sanse mai sunt sa creasca in 2 sapt, sa aiba bebe macar 3 kg pe 26 dec.? Precizez ca dr. meu nu are eco din ala meserias care sa-mi zica si greutatea aprox. a lui bebe....Tot ce pot face e sa astept pana la marea intalnire cu bebica, si sa ma intrebe dr.:"Are3 kg. Ramane?"
Venera , mama lui Markus
AMR 12 zile
Markus e mare!
ven, mi se pare ca ai o burtica f misto, f potrivita, si ca arati grozav. de altfel, cam asta cred ca e si motivul pt care ti se spune ca ai burta prea mica, hihihi! probabil ca, pt persoanele in cauza, o gravida in luna a noua nu poate fi decat diforma, cu burta direct peste ochi. repet, mi se pare ca ai o burtica in grafic (cred ca-i mai mare ca a mea!).
cat despre greutate, nu e nevoie de eco meserias ca sa ti se calculeze greutatea piciului. stu exact ca lungimea i-o calculeaza in functie de femur, pe baza masuratorii in sD si a unei formule. stiu ca exista o formula bazata, tot asa, pe masuratori in 2D, si pt greutate, dar n-o mai tin minte...
irina 36 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Ven
Acu' vin si io cu un pitic pe creier: in ultimele zile toata lumea ( a se citi babele, ca sa zic asa) imi zice ca am burtica prea mica pt. luna a noua. Asa ca, desi sunt putin "siecsi", va rog sa va uitati la poze si sa ziceti si voi ce credeti? Si ce sanse mai sunt sa creasca in 2 sapt, sa aiba bebe macar 3 kg pe 26 dec.? Precizez ca dr. meu nu are eco din ala meserias care sa-mi zica si greutatea aprox. a lui bebe....Tot ce pot face e sa astept pana la marea intalnire cu bebica, si sa ma intrebe dr.:"Are3 kg. Ramane?"
Venera , mama lui Markus
AMR 12 zile
Markus e mare!
Ven , mie nu mi se pare mica burtica ...in rest esti slaba , ai niste pulpitze subtirele...ptiu sa nu-ti fie de deochi !
In timp ce ma uitam la pozele tale , a bagat si sotul un ochi si mi-a zis ca ai burta exact ca a mea , ca o rampa de lansare , ascutita in fatza...m-a intrebat daca ai fata sau baiat si cand i-am zis ca e cu putza , a decretat..."Sa vezi ca si tu tot baiat o sa faci !" - adica eu. Era singurul care nu ma enervase cu chestia asta...
36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Mitsu-bishu spune:
A-nceput careva dintre voi sa se maseze cu Garmastan? (frate, cred ca am o problema ) Ce albastru si urat e! Si cum mai miroaseeee phiuuu! Ce scarbosenie... Sper ca macar sa dea roade... (Asa am citit eu pe undeva pe la alaptatu' help line ca e bine sa incepi sa te masezi din timp sa se desfunde canalele, eventual cu Garmastan, sa nu te iriti... Acuma, parerile sunt pro si contra: unii spun ca masajul mameloanelor poate provoca contractii... Sper sa nu fie cazul!)
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!
Mai e un pic si iesim!
irinouka spune:
uf, am incheiat nebunia cu tampoanele.
mi-au iesit sub 20 dintr-un pachet de vata de 200g da' nici ca mai desfac al doilea pachet pt cateva comprese ramase. cum spuneam, niciun tampon nu arata ca celalalt, sunt de o diversitate absoluta da' acolo unde-o sa stea ele asezate nu se face concurs de frumusete. :-)
gatta, am notat!
irina 36 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Mitsu-bishu spune:
Eu mi-am facut "pe doua marimi" - unele sunt mai micute, asa, cam cat o placinta de la Mac, altele de fro' doua ori mai mari... Sa vedem acum... Desi mi se pare cam devreme, tare imi place sa le stiu pe toate la locul lor si bagajul aproape terminat!
Ven, nu te mai lua dupa babe, ca "ce stie ele?". Sa vezi burtica mea! Imi mai iau eu bluze d'alea bufante si o imping in fata, sa se vaza, dom'le! Da' e cat o nuca... Mai ales la cata animala sunt eu...
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!
Mai e un pic si iesim!
AngeliquedeS spune:
Ven, babele spun asa pt ca sunt obisnuite cu mamici de 100 de kg care mananca ca spartele. Burtica ta e minunata, doar ca nu te-ai ingrasat. Exact asa imi spun si mie, ca femeile in luna a noua au o burtaaaaaa ... si ca sa pun mana sa mai mananc ceva ca nu e normal cat am luat... Palavre! Iti spun eu ca bebele tau o sa aiba peste 3 kg. Uita-te la pozele mele si bebele meu avea acum o sapt jumate 3250 kg! Si pana acum am pus 8 kg in sarcina, atat. Oricum esti superba si super sexi cu tunsoarea ta, sper sa nu ma faci pana la urma sa ma tund si eu. E greu de aranjat acasa?
Mitsule, eu din luna a saptea ma du cu garmastan si mai am putin din tub, mi-a ajuns f bine. Mie nu mi se pare ca miroase urat.
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 13 zile!
breaz spune:
am reusit sa-mi activez PM-ul, acuma puteti daca va rog sa-mi trimiteti si mie parola.
Ven ai o burtica f frumoasa, si eu am tot 37 de saptamini si nu e mai mare decit a ta.
Mitsu, si eu ma dau cu garmastan, in afara de faptul ca e f unsuroasa eu nu am simtit nici un miros.
Carmen 37 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/
gattasalvaje spune:
Mamici , vreau sa va cer si eu parerea despre pompa asta ...a folosit-o cineva , si-a cumparat-o cineva , o fi buna de ceva?
Oare para aia din cauciuc se poate steriliza la microunde ?
36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Gina M
La noi se gasesc sub forma de:"Baby Lullaby Music." Uite www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/index=blended&field-keywords=baby%20lullaby%20music&results-process=default&dispatch=search/ref=pd_sl_ya_tops-1_blended_34850752_1&results-process=default" target="_blank">AICI cateva exemple.
Chiar acum noi, il ascultam pe www.amazon.com/Fisher-Price-Lullabies-Various-Artists/dp/B000067Q98" target="_blank">Acesta!Da-i click pe "Listen to samples" sa vezi despre ce este vorba.
Super Gina, mersi mult. Astea chiar ca sunt de leagan.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
grati.ela spune:
fatelor...sunt franta...am o febra musculara la fofo de nu ma pot ridica din pat...de la 11.30 la 21 am bantuit. Azi am avut sedinta foto la sotul Cretzei si pregatim surpriza pentru tati si pt bunici: poze profi si un calendar cu Ozi. Deabia astept sa le ridic luni...oricum ii multumesc inca o data Silviei ca ne-a invitat atunci la lansare si asa am aflat de studio.
Dupa am shopingarit prin Cora (am mai luat costumashe pt Tudor, lenjerie de patutz (de la Trainica...material super iar pret...19ron!), cateva smecherii fosforescente pt Ozi si Tudorash, serv umede, betigashe de urechi cu opritor, tamp pt tzatzici, pampers, paturici absorbante....Am vazut ca au la oferta Carutz Cam combi family la 990Ron. Am luat si prosope cu glugutza pt baie dar am dat de belkea cu Ozana ca vrea si ea! Ii mai luam caditza de baie, samponel si sapun bebe, crema galbenele de la Plafar si cred ca e gata! Eu mi-am propus sa-mi iau inca 3 camasi de noapte dar mai lungutze...tre sa fug prin Obor.
La 17 am ajuns acasa am inshfacat geanta de inot si am fugit cu oZI la Lia Manoliu la bazin...maine are concurs!
Nu stiu de ce dar ma cam ustura pielea de pe burtik...
32+
AMR 7