*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Ven

Acu' vin si io cu un pitic pe creier: in ultimele zile toata lumea ( a se citi babele, ca sa zic asa) imi zice ca am burtica prea mica pt. luna a noua. Asa ca, desi sunt putin "siecsi", va rog sa va uitati la poze si sa ziceti si voi ce credeti? Si ce sanse mai sunt sa creasca in 2 sapt, sa aiba bebe macar 3 kg pe 26 dec.? Precizez ca dr. meu nu are eco din ala meserias care sa-mi zica si greutatea aprox. a lui bebe....Tot ce pot face e sa astept pana la marea intalnire cu bebica, si sa ma intrebe dr.:"Are3 kg. Ramane?"

[

Nu e mica deloc burtica. Cam asa arata si a mea la 37 de sapt. Lasa babele sa vorbeasca ca n-au alta treaba.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gratiela, te-ai "distrat", nu gluma! bafta lu' ozi la concurs, sa avii cu vesti! iar cand te decizi sa-ti faci drumul prin obor si ai chef de companie, da un semn, ca stau la doi pasi.

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Gatta, asta cautam si eu azi-noapte... Pompa ideala, eventual manuala si nici prea scumpa... Am gasit cateva info aici; vezi ca se vb despre mai multe tipuri de pompe, da' chiar pe prima pagina vine vorba de cele 3 tipuri de pompe manuale de la chicco... Bafta in luarea unei decizii... Eu optez pentru o Avent Isis manuala la SH... E chiar un anunt pe DC!

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Zuzici, iar ati scris azi intr-o veselie!
Ce-am mai citit din urma!!

In primul rand, FELICITARI GINGER PENTRU CLOPOTEI!!! Sa fii fericita si iubita alaturi de ei!!!

Eu am avut azi program "cultural" de curatenie prin casa si cumparaturi (mai pe seara)... L-am mobilizat pe Dragos (sotul meu), care a avut si el o zi mai libera azi (de la serviciu), si ne-am apucat de curatenie generala... el facea treaba, eu supervizam ...
Ma rog, totusi cred ca mai trebuie s-o chem si pe o femeie sa ma ajute (are soacra-mea pe una care trebuie sa vina la ea acasa, si o sa-i zic s-o trimita si pe la noi). Asta ca mai avem o groaza de lucruri de facut...

Va pup,

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. da' voi iarasi sunteti huhurezi .. vad ca v-ati pus pe taclale nu gluma ..

eu am asistat-o pe soacra-mea ca maine face pomaana si m-am invartit pe langa ea dar nu am facut nimic .. nici acu nu a terminat si sarmalele de post sunt in cuptor, placinta asteapta sa intre .. da' io o sa merg la nani caci maine avem de umblat!

irinuka mie mi-au iesit 21 de tampoane din alea. le-am ambalat in pungi de sandwicch si apoi le-am stivuit in punga de vata .. oricum, sub ele imi pun si tampon cat china din ala de la always - night ..

gatta .. la spital ne controleaza la tampoane?? eu am avut grija la impachetat si nu am lasat ate la suprafata .. sa nu se prinda de taietura .. auchhhh

ven esti o mami super sexy!! si burtica ta e mare .. doar`tu esti mai slabuta! nu te lua dupa babe!! burtica mea are aceeasi forma ca a ta .. poate o fi si la mine cu putsa .. dar nu cred in babismele astea ..

eliza, welcome 2 the club .. in ce oras locuiesti?

nici nu stiu ce mai vroiam sa spun ..

oricum .. ma duc la dus si la uns cu diverse creme si apoi top in patut langa sotzu' .. care a incercat sa vada si el un film in sufragerie si a cedat nervos din cauza mea si a lu' soacra-mea .. adica din cauza vorbariei .. si s-a mutat in dormitor ..noroc ca avem si acolo tv ...

ahaa .. si cica maine seara mergem la circ .. e un spectacol dar nu cu animale ci gen cabaret ... hmmm .. sa vedem ce cancanuri face fii-mea` pe acolo ..

37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

mitsu .. mie nu mi se pare ca pute urat garmastanu' .. e uleios asa dar e ok .. si stii ca poti sa-l alaptezi pe bebe data cu garmastan .. nu e nevoie sa-l speli .. io ma dau cam de o luna .. acum termin tubu' si maine imi iau altul ..

37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

mai fetelor ..

bitzi a mea face un scandal .. o simt in colul meu .. sper sa nu ne faca vreo surprise .. mai avem multe de facut!!

hmmm .. fug la dus si la patut .. poate se culca si ea .. sau o fi de la litrul de cola pe care l-am ingurgitat azi ..`offf .. numai tampenii fac si io ..

37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari mamicutzei de doi baietei! Ginger, sa fiti sanatosi si tare tare fericiti!

32+
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Mai fetelor, vad ca v-ati apucat de facut tampoane de vata cu tifon pentru spital...
Azi in timp ce faceam curatenie am aranjat si niste rafturi cu hartii si carti care stateau alandala si am dat acolo de un plic in care am pastrat diverse chestii din timpul sarcinii cu Andrei (hartii de la echografii, analize, biletul de externare din maternitate)... Si m-au apucat asa niste amintiri... Doamne cat de nestiutoare eram acum 7 ani...
De-abia implinisem 24 de ani cand am nascut, eram tinerica, nu ca acum as fi vreo baba!
M-am dus la spital cu un bagaj mic in care nu pusesem mai nimic, si ce l-am mai stresat pe Dragos zilele alea... S-a agitat saracu' si mi-a cumparat tot ce aveam nevoie si mi-a adus la spital... Si mai era si 1 ianuarie cand am nascut eu...
Asa ca de data asta ma pregatesc din timp cu bagajul... si pun tot ce trebuie in el...

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ok, merci AngeliquedeS, Ellenuta... Ma gandeam eu ca nu are cum sa faca rau... Mie mi se pare ca miroase a untura ranceda... Si e cleios, mi se lipesc degetele de toate alea... Aaaa, chiar are voie bebe sa suga imediat dupa? Adica poate sa puna gura direct pe el si nu are nimic?? U sure?

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput