*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Fetelor am si eu o bucurie mare la ora asta o sa ziceti ca nu sunt normala dar sunt asa de bucuroasa ca in sfarsit ninge si la Tulcea .Nu am mai vazut aici zapada de 2 ani de zile .Eu care timp de 26 de ani am trait in oras cu zapada(Brasov) din plin va dati seama ce inseamna acum pentru mine sa vad ca ninge si la Tl .Noi suntem bine tocmai l-am adormit pe Andrei si mergem si noi sa ne uitam la .Va si va doresc sa aveti parte de o seara cat mai placuta .

danybv36Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Pentru Irinouka: Sunt in saptamana 31+4z. Despre curajul de a pleca din tara nu stiu ce sa zic, pentru noi a fost o oportunitate pentru ca eu m-am mutat cu jobul aici si sotul si-a gasit destul de repede...dar tot departe de familie si tara ne simtim.
Pentru Shose: la mine durerea era in spate pe la mijlocul spatelui , o durere ascutita ca o arsura si care nu trecea chiar daca imi schimbam pozitia si o durere la fel de ascutita in fata exact sub sani(una din coaste era deplasa si in fata si in spate). Poti vorbi cu medicul tau sa-ti recomande pe cineva, punerea lor la loc nu doare deloc si durerea scade imediat in intensitate.

Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta, saru'mana, am inteles: suprafata care intra in contact cu perineul trebuie sa nu aiba atisoare din tifon si sa fi fost cumva izolata, protejata, prin impaturire.
a, nu mi-ai zis daca vrei sa iti cumpar tifon d'asta lat de care mi-am gasit io.

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

in primul rand felicitari noii mamici!!!ginger sa-ti traiasca micutii sa fie sanatosi sa te bucuri de ei!!
natalia si tu si ana sunteti niste frumoase!!pari o mamica implinita!imi place!
eliza bine ai venit!
kalosalina mi-o placut la nebunie camera lui bebik!!si recunosc ca m-0am si intristat tareeeee caci eu nu-i pot oferi deocamdata asa ceva lui bebe...sper ca la anu sa reusim sa ne mutam si sa am si eu placerea de ai pregati camera la pitic...pana atunci o sa ma bucur de el langa patul meu si-al lui tati...
lala imi pare rau pt vestile proaste dar nu fi asa suparata caci esti f aproape de termen esti in luna a 8 nu?la inceput..sigur daca vei naste in 2 sapt asa cum zice doc nu va fi nici o problema,asa ca stai cuminte in patut si fi in continuare cea mai optimista graviduta!!
despre mine n=-am vesti..am fost la concert la eros ramazoti din pacate sunt -7 grade si am stat putin...
va pup somn usor la toate

Moni 34+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 6 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Eliza - felicitari pentru sarcina si BINE AI VENIT PRINTRE NOI!
Breaz - v-am admirat si noi!Sunteti niste scumpi!

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by irinouka

gatta, saru'mana, am inteles: suprafata care intra in contact cu perineul trebuie sa nu aiba atisoare din tifon si sa fi fost cumva izolata, protejata, prin impaturire.
a, nu mi-ai zis daca vrei sa iti cumpar tifon d'asta lat de care mi-am gasit io.

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Exact , nu trebuie sa fie atze libere care sa te frece pe-acolo si sa se lipeasca de buba ...
Daca nu ti-e prea greu si daca farmacia unde zici ca ai gasit feshele mari iti e in drum , pliz , ia-mi si mie 2-3 pachete si ne-ntalnim sapt viitoare si mi le dai

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Acu' vin si io cu un pitic pe creier: in ultimele zile toata lumea ( a se citi babele, ca sa zic asa) imi zice ca am burtica prea mica pt. luna a noua. Asa ca, desi sunt putin "siecsi", va rog sa va uitati la poze si sa ziceti si voi ce credeti? Si ce sanse mai sunt sa creasca in 2 sapt, sa aiba bebe macar 3 kg pe 26 dec.? Precizez ca dr. meu nu are eco din ala meserias care sa-mi zica si greutatea aprox. a lui bebe....Tot ce pot face e sa astept pana la marea intalnire cu bebica, si sa ma intrebe dr.:"Are3 kg. Ramane?"

Venera , mama lui Markus
AMR 12 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Am revenit... Nu am rezistat tentatiei de a mai intra pe DC inainte sa ma bag la somn...
Gatta, ce complicat pare ce povestesti tu acolo! Irinouka, ce coincidenta, acum cateva ore mi-am facut si eu "stocul" de tampoane home made...
Io am facut asa: am luat tifon de la farmacie lat de 20 cm, am taiat bucati de vata pe care le-am pliat in doua si au iesti cam de 18 cm, a. i. sa nu iasa vata pe la capete, care raman libere, am curatat tifonul de firisoare la capete, am infasurat de 2 - 3 ori si am bagat in pungile de la winny de sandwitch de care ziceam acum cateva zile, am presat bine bine sa se videze si am dat cu scotch sa nu mai intre aer... Cred ca sunt destul de "sterile"... In fine, oricum odata ce pui mana pe ele se lipesc ceva bacterii...

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ven, nu e deloc micuta burtica ta, din contra, mi se pare destul de mare. si lasa babele sa vorbeasca, doar asta e treaba lor

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ven - esti o mamica super sexi!Frumoasa burtica!

Mergi la inceput