*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

ginger felicitari pt flacai...sa-ti traiasca...
zuzici eu am revenit de la eco dar cu vesti proaste...o sa va vizitez f rar...pt ca desi bebe e bine...e chiar mai mare cu o saptamana juma...colul e sters...si eu am obligatia sa stau numai numai si numai in pat ca s-o mai tin makr 2 saptamani...dar nu si snase sa mai stea atata bebe in burta

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Lala ... nu te stresa, stai in patuc cuminte.
Citeste-i povesti lui bebe, asta o sa-l linisteasca...

Monica-Matz 33 si Andreea Bianca

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

[/redFELICITARI PROASPETEI MAMICI![red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by greta4you

quote:
Originally posted by LaLa_20

ginger felicitari pt flacai...sa-ti traiasca...
zuzici eu am revenit de la eco dar cu vesti proaste...o sa va vizitez f rar...pt ca desi bebe e bine...e chiar mai mare cu o saptamana juma...colul e sters...si eu am obligatia sa stau numai numai si numai in pat ca s-o mai tin makr 2 saptamani...dar nu si snase sa mai stea atata bebe in burta

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

...lala draga...imi pare rau de vestile proaste ....dar parca Bianca mea era prima...!!! ce faci draga??...sari peste rand???
oricum ,eu iti doresc sa poti s-o ti pana la termen si totul sa fie bine....pana atunci stai tu linistita in pat...si noi iti tinem pumnii....pupici..

AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca

Greta, Lala... mah fetelor nu va certati ca poate sare Bianca mea randul la toate ... Eu nu simt nimic anormal, dar am o presimtire ca voi naste mai repede decat sunt programata. Nu stiu de ce.
Biencutele sa stea cuminti si sa nu faca pocinoage...

Monica-Matz 33 si Andreea Bianca

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Acum am vazut ca trecuse cineva numele bebelusei,mersi
zapacita ce sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Vai, fetelor, sunteti de groaza! Cat am citit din urma ati mai scris o pagina!

Irinouka, merci mult de urare, chiar ma gandeam ce-o fi cu tine... Hai ca parca m-am obisnuit cu mocutza lui bebe (ca ma uit la ea de 100 de ori pe minut) si parca nu mai e asa de uratel...

Am gasit pana la urma tampoane pentru sani (nu mai stiu cine zicea de Metro si Carrefour, multumesc, oricum!) in Cora (unde, btw, m-am intalnit cu Grati.ela si cu Ozi, fetita ei! Vaaaai, cat de frumoasa poa' sa fie!!!), am luat si de la Bella si de la Nuk... Sa vedem care cum si ce fel... Mi-am tras niste super bustiere din lycra de la Sir si inca vreo 2 prosoape pentru baby... Am mai luat si niste minuni de pantofiori, destul de scumpi pentru bugetul meu, dar tare dragalasi si sclipicioshi!

Gatta, nici bananutsa nu vrea sa se mai miste de vreo ora... ce-o fi cu el??? A fost foarte dinamic toata ziua, da' la cum imi scutur eu burta acum ar trebui sa dea un semn... AAaaaa... ce voiam sa te intreb... de solutia aia... Nu stiu care e programul ala care face sa stea apa in masina... Are vreun simbol, ceva? Poti sa il descrii, te rog? Si cand faci asta, inainte sa speli sau cu rufe cu tot, sa le "sterilizezi" si pe ele? Esti sigura ca nu dauneaza masinii? (Nu de alta, da' io stau cu chirie si nu e masina mea... Si sincer prefer sa cumpar un carutz decat o masina noua ). Merci mult!

Va pup, fetelor, si ma bucur pentru Ginger... Ce o face, totusi, Alina, ca parca pregatea o poveste... Pentru sufletelele noastre... Asteptam cu interes!

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Buna fetele!
Ginger felicitari pt piticutzi!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii
Gina si eu cred c vei fii urmatoarea pe lista...tin pumnii stransi sa ai o nastere usoara!

Fetele am pus si eu cateva poze cu camera bebelinei. Imi spuneti va rog dc le puteti vedea?

toate zuzicile!

Poze
A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

cat e de frumoasa camera. imi place tare mult cum ati aranjat-o, in culorii vesele, mobila, covorul sunt suuupeer dragute, patutul, lenjeria la fel. si imi place ca i-ati luat patut pt.cand va fi mai mare. si peretii...

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna la toata lumea!
N-am apucat sa citesc ultimele doua capitole,sper ca nu am ratat prea multe...Azi am fost la eco si la control si nu prea mi-a placut!Bebele meu e cam slabut,are 2,400 kg.Mi s-a mutat DPN-ul peste o saptamana,dar dr.meu zice ca ar fi bine sa nasc in vreo 2 sapt,pt.ca tensiunea mea a cam crescut(14 cu 9)si ar fi mai sigur.Colul,care era deschis acum o luna,nu s-a putut evalua la eco,dar era inchis la controlul cu mana(deci,colul se mai poate inchide dupa 32 sapt!).In rest,totul e ok.Cam astea sunt vestile.Ma apuc sa citesc din urma.Va pup.

Carmilia 35s5z,Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Carmilia, hmmm... De ce zici ca e mic bebe? Ca eu am facut echo acum 2 zile (la 34 s 2 z) si avea 2.200.... Diferenta dintre bebeii nostri e de 10 zile... Fetele mi-au spus ca e bine la mine, deci cred ca si la tine e bine

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Mitsu , sterilizez cuva inainte sa bag lucrusoarele . Nu stiu ce masina de spalat ai tu , eu am un Whirlpool cu incarcare pe sus si are o optiune de retinut apa in cuva ( este un semn cu o cadita plina cu apa ). Nu stiu daca alte masini de spalat au asa insa ma gandesc ca poti sa faci sterilizare pur si simplu punand solutia direct in cuva si setand masina pe cel mai scurt program , fara sa mai adaugi detergent.
A-propos de Gratiela ...chiar ma gandeam sa dau o strigare dupa ea...

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Angelique ce mamika buna ca l'ai dus pe bb la oaselul copiilor de acum!

Irinouka tocmai am citit din urma si voiam sa te dau disparuta. uelcam bec

Creatza draga de ea ce tabieturi frumoase isi face in vacantica asta fortata. Abia astept sa puna pozici cu camera Mariucai. Voi nu fetelor?
Dar mai intai sa o lasam sa termine de aranjat.

Alina merci din suflet pt. info. ce bun e un doct. la casa omului.

De Laura Ioana n am mai citit nimik....sau mi'a scapat ceva?
Ce face???Sa nu o ia inaintea fetelor si sa ne dea planurile peste cap.

Multumim ca v'au placut tenisii. Am zis ca e ultima pereche de incaltzari pana invatza sa mearga....nah ca asa poate o ambitionez sa mearga mai rpd.

32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput