*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*
Raspunsuri - Pagina 12
greta4you spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
ginger felicitari pt flacai...sa-ti traiasca...
zuzici eu am revenit de la eco dar cu vesti proaste...o sa va vizitez f rar...pt ca desi bebe e bine...e chiar mai mare cu o saptamana juma...colul e sters...si eu am obligatia sa stau numai numai si numai in pat ca s-o mai tin makr 2 saptamani...dar nu si snase sa mai stea atata bebe in burta
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
...lala draga...imi pare rau de vestile proaste ....dar parca Bianca mea era prima...!!! ce faci draga??...sari peste rand???
oricum ,eu iti doresc sa poti s-o ti pana la termen si totul sa fie bine....pana atunci stai tu linistita in pat...si noi iti tinem pumnii....pupici..
AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca
creata2008 spune:
La specificatiile carutului scria (pe site-ul de ni l-ai dat) ca are si shopping basket included. Incercam sa fac o gluma, probabil nu tocmai reusita, ca ai luat carutul ala ca sa te duci si la cumparaturi cu bebelul. Sa o plimbi si pe Patricia si sa iti satisfaci si niste pofte. Cred ca exprimarea mea a lasat de dorit...
quote:
Originally posted by irlandeza
by Creata2008
Irlandeza, spune drept. De fapt d-asta ti-ai luat carutul asta "Shopping basket included". Ca vad ca asa scrie la specificatii. Si ne spui noua ca, de fapt, sotu' a vrut!!
Nu prea inteleg ce-ai vrut sa zici cu acest mesaj.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Irlandeza , doctorul tau nu s-a aventurat cu niciun pronostic ...cam cand ar veni bebelina ? Cum stai cu colul , cu placenta ?
Nu ai facut si eco , numai consult si monitorizare de cord fetal ?
Esti doar cu 5 zile mai inaintata decat mine si sunt curioasa cum sunt alte mamici cu aceeasi varsta a sarcinii..
La dr. de fam. mi se ia doar tensiunea, palpare abdomen si ascultat inimioara. Fara control manual. Defapt, nici la spital nu se face control manual, doar eco mai scurt, probabil ca acolo se vede cat de scurt e colul. Dar de cate ori am fost la control, nu mi-a zis cam cand ar fi momentul .Cica poate fi oricand. Si eu am fost curioasa, dar astora nu le prea pasa. Cand oi avea contractii sa vin la spital. Cam asta e cu sistemul medical in "strainezia".
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
creata2008 spune:
Lumea zice ca suntem un club elitilist, dar evident ca va primim si pe voi! Dar sa ne zici ce si cum despre tine, sa nu ramai "intarziata" si la capitolul informatii! Bine ai venit!
quote:
Originally posted by Eliza
Sper sa mai primiti inca un membru "intarziat". Sunt Eliza si in februarie anul viitor o sa avem o fetita. Datele mele : DN: 10.06.1975, UM: 07.05.2007, DPN: 10.02.2008. Va rog sa ma adaugati si pe mine la listuta. Pana acum totul a mers bine, doar o anemie descoperita la inceputul trimestrului trei ne-a cam necajit, dar speram sa o rezolvam. Va pup!
Eliza
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by creata2008
La specificatiile carutului scria (pe site-ul de ni l-ai dat) ca are si shopping basket included. Incercam sa fac o gluma, probabil nu tocmai reusita, ca ai luat carutul ala ca sa te duci si la cumparaturi cu bebelul. Sa o plimbi si pe Patricia si sa iti satisfaci si niste pofte. Cred ca exprimarea mea a lasat de dorit...quote:
by Creata2008
Irlandeza, spune drept. De fapt d-asta ti-ai luat carutul asta "Shopping basket included". Ca vad ca asa scrie la specificatii. Si ne spui noua ca, de fapt, sotu' a vrut!!
Nu prea inteleg ce-ai vrut sa zici cu acest mesaj.
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
Aha. Acum am inteles. Nu prea am baut lapte in ultima vreme si de aceea nu m-am prins. Nici nu vazusem chestia cu baschetul.
Laura draga, stai cumintica in pat daca asa trebuie. O sa vezi ca te ajuta Dumnezeu sa treci si peste asta si bebele sa mai stea macar 2 sapt. la caldurica. Hai ca nu mai e mult.
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
creata2008 spune:
Depinde si cum a pus Doppler-ul pe burtica si cum statea gaza. Daca tu o simteai, era clar ca trebuie sa ii capteze si bataile inimii pana la urma. E o chestie de unde... Important e ca sunteti bine amandoua! Ca cu durerea e clar ca nu se va rezolva!
quote:
Azi am fost si noi la control, bebe e bine, a mai coborat putin, ne-am speriat ca nu se auzeau bataile inimii desi o simteam cum se misca. Intr-un final am reusit sa le auzim. Pt. durerile de picioare n-are ce sa-mi dea , o sa-mi treaca dupa ce nasc. Tensiunea e cam mare 130/80, mai nou asa o am pana pe la pranz, apoi mai scade pana pe la 120.
Noroc ca dr. de fam e la 5 min. de mers pe jos de casa noastra, dar eu si mama am facut 30 min. dus si 30 intors, ca sotul a fost servici si nu m-a putut duce cu masina, iar taxiurile n-au vrut sa ma duca pe asa distanta scurta.
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
creata2008 spune:
N-ai de ce sa intri la idei. E normal ca miscarile sa fie mai usoare si mai rare. Important e sa o simti cel putin o data pe ora sau o data la 2 ore, depinde de activitatile tale. Si ai grja ce-ti doresti! Ca asa ma gandeam si eu alaltaieri, iar aseara, probabil stimulata de faptul ca eu eram extrem de fericita ca am intrat in concediu, a dat din toate cele cel mai mult de pana acum. De la ora 5 la 10-11 si super puternic!
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Mai , eu sunt un pic ingrijorata , ca pitika mea a fost foarte cuminte azi , niciun picior in ficat , nicio manutza in col ...doar niste sughitzuri si un fundulet bombat din cand in cand in buricul meu.
Pana azi facea gimnastica de ma muta din loc , oare ce-o avea , ca nu cred ca doarme toata ziua...Am mancat acum un Kinder Bueno , poate o trezesc ...
E adevarat...azi am stat eu toata ziua degeaba , chiar mi-a amortit fundul pe scaunul din fatza calculatorului si pe canapea si poate de-asta e si ea asa linistita. Sper ca asta sa fie , vedem maine ...ca avem treaba la greu , mutam mobila prin casa , vine femeia sa spele geamurile , faianta si o sa stau pe langa ea sa faca asa cum vreau eu...daca nici maine nu e mai vioaie , chiar ca ma baga la idei...
36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
carmen e spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat de cateva zile pt ca la munca nu imi merge netul iar acasa ajung numai seara tarziu si nu mai pot sa intru si pe net pt ca vin rupta de oboseala si cu picoarele super umflate si acum vad am de recuperat cateva capitole bun.
Am vazut ca mai avem o mamica Ginger felicitari pt cei 2 baietei sa fie sanatosi si mancaciosi si tu sa te refaci repede. .
Angi si eu am stari din astea si imi vine sa plang oricand si cat mai mult si nu mai pot sta in casa, daca la inceputul sarcinii, nu imi venea sa ies din casa acum am un chef de duca.
Kalosalina, e super camera bebelinei!
Lala incearca sa stai cat mai linistita , eu am o prietena careia i sa rupt apa la 33 - 34 de sapt si a fost tinuta in spital numai pe perfuzii 2 sapt si a nascut o fetita perfect sanatoasa pe la 35 - 36 de sapt. Ai grija de tine si de bb .
Acum merg sa citesc din urma.
cum creste
Carmen 33 + David Alexandru
AMR 7 SAPTAMANI
nemary spune:
quote:
Originally posted by virgo
Drajelor , eu cred c-am sa fiu cea mai dilie dintre voi toate , am sa iau frumusel laptopul cu mine , la spital , si va dau nastere in direct pe forum !
asa sa faci
Mari 33+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
rlc_sandor spune:
Buna fetelor!vesti despre mine nu am,merg la gine dupa rev iar pana at trebuie sa fac un consult cardiologic.
Bantuiam pe capitolele de mijloc ale odiseii si am obs f multe nume de care nu mai stim nimic,cum veti incheia odiseea?Eu maca din an in pasti mai dau un semn de viata...
Va rog sa treceti in prima pag si numele fetitei mele SONIA ANDREEA mersi
30,SONIA ANDREEA