*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*
Raspunsuri - Pagina 14
greta4you spune:
...matgravidut...pai cum vine asta???...doi se bat si a treilea castiga???...cam asa ceva??.....ei..acum fie cum o fi...noi sa fim sanatoase si cu bb frumosi si sanatosi...Doamne ajuta !!! la toata lumea...
AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca
nemary spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Azi este ultima mea zi de munca. Abia astept sa stau acasa si sa ma ocup de altele.
Va atasez si niste poze de la Secret Santa de care va spuneam ieri.
http://picasaweb.google.com/M.Creanga/SecretSantaSISystems
Sa stiti ca m-am si tuns...
O sa va pun o poza cand ajung acasa.
Monica-Matz 33 si Andreea Bianca
AMR 7 SAPTAMANI
inca o graviduta intra in concediu asteptam si poza cu tunsoarea
Mari 33+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Shose spune:
Imi mai amintesc si io cate una:
Natalia ce frumoase sunteti amandoua...sau toate 3 mai bine zis. Mi'au dat lacrimile cand am vazut'o pe Ana cum pupa burtika.
Oare Pipe a mea va avea ocazia asta? Cine stie ce si cum...cum vrea Doamne Doamne.
Kalosalina ce camera frumoasa....si toata in ton!
32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
breaz spune:
Salutare la toate fetele,
intru si eu ca nu cumva sa uitati de mine, am facut o scurta pauza ca nu am avut internet dar am reusit sa ajung la zi cu cititul.
In primul rind FELICITARI GINGER, SA-TI TRAIASCA BEBELUSII SI SA TE BUCURI DE EI.
Despre mine pot sa va spun ca am implinit azi 37 de saptamini, si nu par sa dau vreun semn ca se apropie nasterea, burta nu mi-e coborita deloc si nici contractii nu am de nici un fel. Am fost la dr si m-a trimis la monitorizare, am vazut ca la un moment dat i-a crescut pulsu la bebelusa la peste 200, m-am speriat. Dr a zis ca e ok ca atunci s-a miscat.
Am intrat si eu in prenatal din 3 decembrie da am mai dat pe la serviciu ca parca trece timpu mai repede, si e asa frumoasa atmosfera de Craciun de la birou. Mi-au facut colegii poze imbracata in costum de mos si cu coarne de ren in cap.
daca va rog sa-mi dati si mie parola de la adresa comuna.
M-am bucurat f tare pt Miri ca a scapat de insulina.
Si apropo Greta4you sintem si vecine de cartier, si eu tot in gheorgheni stau, aproape de HERMES, pe Zambilei daca stii unde vine, linga postul de politie de pe Albac.
pupici la toate
Carmen 37 Carla Alexia
nemary spune:
quote:
Originally posted by Eliza
Sper sa mai primiti inca un membru "intarziat". Sunt Eliza si in februarie anul viitor o sa avem o fetita. Datele mele : DN: 10.06.1975, UM: 07.05.2007, DPN: 10.02.2008. Va rog sa ma adaugati si pe mine la listuta. Pana acum totul a mers bine, doar o anemie descoperita la inceputul trimestrului trei ne-a cam necajit, dar speram sa o rezolvam. Va pup!
Eliza
stii cum se spune, mai bine mai tarziu decat niciodata. Bine ai venit printre noi si sarcin ausoara in continuare.
Mari 33+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mitsu-bishu spune:
Na, ca a miscat potarnichea... I-am dat niste nectarutz de piersici si ii plaaace... Hihi... Mami se baga acum la dus, ca maine ne asteapta o zi grea - o sa calatorim cu u - u - u !!! (trenuletzul) Pupici si noapte buna!
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!
Mai e un pic si iesim!
nemary spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
ginger felicitari pt flacai...sa-ti traiasca...
zuzici eu am revenit de la eco dar cu vesti proaste...o sa va vizitez f rar...pt ca desi bebe e bine...e chiar mai mare cu o saptamana juma...colul e sters...si eu am obligatia sa stau numai numai si numai in pat ca s-o mai tin makr 2 saptamani...dar nu si snase sa mai stea atata bebe in burta
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
draga de tine, stai cumintica in patut si sigur vor trece mai mult de 2 sapt pana vine bebe. si roaga-l pe sotul tau sa ne mai scrie cat un scurt mesaj despre tine, sa stim ca este totul in regula.
Mari 33+ bebe
odiseea
irlandeza spune:
Stie cineva cum se numesc CD-urile cu cantecele de leagan pt. copii ? "Cutiuta muzicala" sau altfel ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
irinouka spune:
fetele, am o intrebare aplicata. si cumva tampita, mi se pare.
mi-am luat vata si comprese sterile ca sa-mi fac tampoane pt la spital. nu inteleg insa cum e mai bine sa procedez cu tampo astfel confectionate, ca sa ramana, cat de cat, sterile. bun, portionez vata, o invelesc in faza cu pricina si pe urma...ce? in ce le bag? vi cum ati facut?
irina 36 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png