*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eliza , bine ai venit printre noi si sa ai o nastere usoara.

Irinouka, intredevar scarbosi taximetristii. Dar pt. 5 min. de mers pe jos nu s-a sinchisit nimeni sa ma duca, nu e rentabil.
Cat despre tensiune, nu mi-a dat nimic. Cica nu e ingrijorator de mare, mai ales ca a inceput sa creasca doar de vreo sapt. si jumate'. Pana acum ajunsesem la 110/70. De la subtensiune in afara sarcinii. Vad ca azi si picioarele mi s-au desumflat, dar ma dor ca naiba. Imi trebuie carje de acuma, ca nu ma mai pot misca.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Kalosalina , foarte faina camera bebelinei , vesela si colorata...
Spune-mi si mie de unde ai luat braul acela decorativ de pe perete ?
Mi se pare tare misto cum vine...am luat si eu niste decoratiuni din-alea ca ale tale , cu personaje din desene animate si cu braul ala dau super.
Din pacate , nici Sara nu va avea camarutza ei , insa ne straduim sa creem macar un colt in dormitorul nostru , care sa arate cat de cat a spatiu pt bebe...

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Monica matz, super pozele, oricum eu le astept pe cele cu noua tunsoare. Multumesc de aprecieri pt pozele mele!

Irinouka, nu am fost ff vesela in Orasel pt ca era si fff slabut, adica nimic interesant. oricum cele 3 poze pe care le am imi plac tare mult asa ca a meritat deplasarea. pacat ca nu am gasit penimeni sa ne faca poze impreuna.

Eliza, bine ai venit in mijlocul nostru!!! Scrie-ne despre tine, despre bebe, cum te simti, ce faci, ce preocupari ai!

Irlandeza, stii cum e, mult a fost, putin a mai ramas. Dar chiar ca ai tras o gramada cu sarcina asta. Conteaza ca bebe e bine!

Gatta, o fi luand si bubulina ta o pauza de relash, sau o fi facut febra musculara de la atata sport si acum se reface!

Greta, si eu simt la fel cand ma gandesc ca mai e asa de putin!

Mi-am facut si pt maine program de plecat in oras!!!! acum am vb cu o prietena pe mess si m-a intrebat daca nu merg maine cu ea in oras. Si eu ce credeti ca i-am spus: Plimbare????????????? Da, da, daaaaa!!!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 13 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Irlandeza , doctorul tau nu s-a aventurat cu niciun pronostic ...cam cand ar veni bebelina ? Cum stai cu colul , cu placenta ?
Nu ai facut si eco , numai consult si monitorizare de cord fetal ?

Esti doar cu 5 zile mai inaintata decat mine si sunt curioasa cum sunt alte mamici cu aceeasi varsta a sarcinii..

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

IRINOUKA, Welcome Back!!! Ti-am simtit lipsa ieri!

Eliza Welcome to the club!

Monica Matz, foarte frumos cadoul primit. Probabil si eu voi primi acelasi lucru maine. Avem si noi Secret Santa, numai ca la noi petrecerea o sa fie la restaurant si o sa vina chiar Mosu.Asta cu mersul la restaurant, club este traditie in Finlanda...se numesc petreceri de Micul Craciun si fiecare firma le organizeaza. E frumos, mai ales cand iti vezi seful ca merge pe 3 carari

AAA..maine au copiii mei de la gradi serbare si ma duc sa-i vad. Abia astept!

Va

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 21 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Mai , eu sunt un pic ingrijorata , ca pitika mea a fost foarte cuminte azi , niciun picior in ficat , nicio manutza in col ...doar niste sughitzuri si un fundulet bombat din cand in cand in buricul meu.
Pana azi facea gimnastica de ma muta din loc , oare ce-o avea , ca nu cred ca doarme toata ziua...Am mancat acum un Kinder Bueno , poate o trezesc ...
E adevarat...azi am stat eu toata ziua degeaba , chiar mi-a amortit fundul pe scaunul din fatza calculatorului si pe canapea si poate de-asta e si ea asa linistita. Sper ca asta sa fie , vedem maine ...ca avem treaba la greu , mutam mobila prin casa , vine femeia sa spele geamurile , faianta si o sa stau pe langa ea sa faca asa cum vreau eu...daca nici maine nu e mai vioaie , chiar ca ma baga la idei...

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

gatta, bebelina ta e bine, doar ca are o zi mai putin agitata. la fel ca tine, de altfel. si eu remarc ca intr-o zi palugel misca mai mult decat in altele, asta e, imi dau seama si de faptul ca nici mult loc nu mai e pe-acolo. or avea si ei toane, zile mai proaste, poate azi o fi vrut fata sa zaca toata ziua, sa nu faca nimic, ce ai cu ea? :-) si, sincer, conteaza si ce faci tu pe ziua respectiva, ce stare ai. pup fata, pliz rilex.

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ginger felicitari pt flacai...sa-ti traiasca...
zuzici eu am revenit de la eco dar cu vesti proaste...o sa va vizitez f rar...pt ca desi bebe e bine...e chiar mai mare cu o saptamana juma...colul e sters...si eu am obligatia sa stau numai numai si numai in pat ca s-o mai tin makr 2 saptamani...dar nu si snase sa mai stea atata bebe in burta

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...Angelique draga...pai tu intr-adevar mai ai putin....woaw...doar 13 zile...parca nu pot sa-mi imaginez cam ce ganduri "nasoale" o sa-mi treaca prin minte....sper doar sa nu ma gandesc la nimic...asa cum am incercat si pana acum sa fac...si totusi ,unele ganduri revin...si revin in mintea mea......iti doresc nastere usoara si un bb sanatos si frumos...si sa te intorci repede sa ne povestesti...(asta daca nu cumva se schimba rolurile...)...

AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki_baby

IRINOUKA, Welcome Back!!! Ti-am simtit lipsa ieri!

Eliza Welcome to the club!

Monica Matz, foarte frumos cadoul primit. Probabil si eu voi primi acelasi lucru maine. Avem si noi Secret Santa, numai ca la noi petrecerea o sa fie la restaurant si o sa vina chiar Mosu.Asta cu mersul la restaurant, club este traditie in Finlanda...se numesc petreceri de Micul Craciun si fiecare firma le organizeaza. E frumos, mai ales cand iti vezi seful ca merge pe 3 carari

AAA..maine au copiii mei de la gradi serbare si ma duc sa-i vad. Abia astept!

Va

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 21 ZILE!!!

seful pe 3 carari, mos craciun-santa claus pe 3 carari, renii pe 3 carari...doamne, ce-mi plac petrecerile de craciun!!!

irina 36 Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

ginger felicitari pt flacai...sa-ti traiasca...
zuzici eu am revenit de la eco dar cu vesti proaste...o sa va vizitez f rar...pt ca desi bebe e bine...e chiar mai mare cu o saptamana juma...colul e sters...si eu am obligatia sa stau numai numai si numai in pat ca s-o mai tin makr 2 saptamani...dar nu si snase sa mai stea atata bebe in burta

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

ooooof, lala...ai toate motivele sa fii suparici. e foarte neplacuta situatia, dar nu atat de grava. cum ai zis si tu, cel mai important e ca bebe este bine. iar pe forum snt o multime de gravi care au stat multe luni in pat (unele chiar in spital) si altele care stau si acum. pana acum a fost totul bine si pt ele, desi au facut sacrificii mari. din fericire, tu esti aproape de termen. trebuie sa te mobilizezi, sa pui la bataie toate resursele tale de cea mai optimista gravidutza si sa respecti tot ce ti-a spus medicul. noi iti tinem pumnii si te pupam chiar daca ne vom vedea mai rar pe-aici. ai grija de voi!!!

irina 36 Rares

Mergi la inceput