*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*
Raspunsuri - Pagina 10
irlandeza spune:
Azi am fost si noi la control, bebe e bine, a mai coborat putin, ne-am speriat ca nu se auzeau bataile inimii desi o simteam cum se misca. Intr-un final am reusit sa le auzim. Pt. durerile de picioare n-are ce sa-mi dea , o sa-mi treaca dupa ce nasc. Tensiunea e cam mare 130/80, mai nou asa o am pana pe la pranz, apoi mai scade pana pe la 120.
Noroc ca dr. de fam e la 5 min. de mers pe jos de casa noastra, dar eu si mama am facut 30 min. dus si 30 intors, ca sotul a fost servici si nu m-a putut duce cu masina, iar taxiurile n-au vrut sa ma duca pe asa distanta scurta.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
irinouka spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Irinouka... da, la mine era clar ce voi primi. Nici nu ma asteptam la altceva, dar a fost fun pentru toti, pentru ca nu stiam cine a dat cadoul pana nu-i vedeam reactia :))
Cel caruia i-am dat eu cadou este tipul cu caciulita de mos si cu cele doua sticle de vin in mana. E gay. Cand a vazut pozele zice: "God I am so fat"... Mi-a venit sa rad... dar nu am vrut sa par necioplita sau si mai rau.. rasista.
Monica-Matz 33 si Andreea Bianca
AMR 7 SAPTAMANI
HIHIHI! monica, daca as zice ca, uitandu-ma la poze, chiar m-am gandit ca tipul ar fi cam gay, inseamna ca-s si o persoana homofoba? :-)
irina 36 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Fetele am pus si eu cateva poze cu camera bebelinei. Imi spuneti va rog dc le puteti vedea?
toate zuzicile!
Poze
A venit Bebica!!!
33+
AMR maxim 7 saptamani!
E superba camera micutei. Sa o foloseasca sanatoasa.
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
irinouka spune:
eliza, bine-ai venit. niciodata nu-i tarziu sa te alaturi unui grup atat de misto si de modest cum e al nostru! bafta si pe mai deeparte si vino cu mai multe info despre voi!
irlandeza, scarbosi taximetristii. mai ales ca te-au vazut gravi, fir-ar sa fie! pt tensiune nu ti-a dat doc nimic?
ma gandesc ca mai e atat de putin si ca nu mai trebuie decat sa mai strangi nitel din dinti...uf, de multe neplaceri ai avut parte dar e bine ca totul se va incheia frumos, asa cum meriti.
irina 36 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Felicitari Ginger si sa-ti traiasca puiutii!
Angelique si Irlandeza sa aveti parte de o nastere usoara si bebeluse sanatoase si papacioase.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Multumim din inima. Nu mai e mult.
Ce faceti voi ? Cum te-ai obisnuit cu Sonia?
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Mai fetelor, de ce scrie pe prima pagina ca "suntem 4" (adica bebelusi), cand mie, oricum i-as numara, tot 5 imi ies??
Irina 34+ Ileana
Pai sunt 4 mamici care au nascut 5 bebei. Ginger are gemeni.
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 20 zile !!!
greta4you spune:
.....buna fetelor....in sfarsit v-am ajuns din urma ...
Felicitari Ginger!!! sa-ti traiasca clopoteii si te asteptam sa ne povestesti totul......Dana vio si ginavoi urmati???...va doresc nesteri usoare ..bb sanatosi si frumosi...si Doamne ajuta!!!
...Creata draga...se pare ca suntem putin mai maricele...noi schimbam saptamana in fiecare joi...(dar mai vreau sa spun ca de multe ori mi se intampla sa uit sirul ...si sa mai numar odata saptamanile....cred ca nu am numarat atata in toata viata mea.....)..legat de vaccin...nu l-am facut nici eu...nu stiu daca e bine sau nu...dar poate e cam tarziu acum...sa vedem ce zice doctorul de familie saptamana viitoare....
...pupici fetelor...si...ma i-a cu fioari cand ma gandesc ca mai e doar atat de putin....
AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca
gattasalvaje spune:
Mai , eu sunt un pic ingrijorata , ca pitika mea a fost foarte cuminte azi , niciun picior in ficat , nicio manutza in col ...doar niste sughitzuri si un fundulet bombat din cand in cand in buricul meu.
Pana azi facea gimnastica de ma muta din loc , oare ce-o avea , ca nu cred ca doarme toata ziua...Am mancat acum un Kinder Bueno , poate o trezesc ...
E adevarat...azi am stat eu toata ziua degeaba , chiar mi-a amortit fundul pe scaunul din fatza calculatorului si pe canapea si poate de-asta e si ea asa linistita. Sper ca asta sa fie , vedem maine ...ca avem treaba la greu , mutam mobila prin casa , vine femeia sa spele geamurile , faianta si o sa stau pe langa ea sa faca asa cum vreau eu...daca nici maine nu e mai vioaie , chiar ca ma baga la idei...
36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?