Sa va fie rusine !

Sa va fie rusine ! | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

...pentru ca zilnic imi umpleti cutia postala cu tot felul de hartii, fluturasi si felicitari cu urari de tot felul... Ce sa spun? Nu mai pot trai fara ca partidele sa-mi ureze la multi ani pe banii mei, primaria generala, primaria de sector...Ba mai nou pana si Apanova si-a gasit, vezi Doamne, sa-mi spuna ca-mi vrea un an mai bun dupa ce asta vara m-a lasat fara apa in plina canicula. Bani publici...Banii mei...Banii nostri...impozitele pt care stam la coada sa le platim la timp sa nu fim penalizati. Totul se transforma in mii de hartii care ajung - invariabil - la cosul de gunoi de pe scara blocului. Cine credeti ca va recicla hartia asta? Partidele, primariile, Apanova? La naiba...

Sunt groaznic de nervoasa, iertati-ma!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Tzuni, ai putea pune pe cutie o eticheta pe care sa scrii ca nu vrei reclame. Normal ar fi sa tina cont de dorinta ta. Eu asa fac cand plec in concediu si n-am probleme, la intoarcere gasesc cutia goala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

cristina, la voi nu ma mir ca se tine cont dorinta ta... dar la noi, in togo ... m'as mira sa se intample asa...

Sarbatori fericite !

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Ba ar trebui sa tina cont ca pot fi dati in judecata. La noi (ma rog,aici) au fff multi un sticker cu "Va rugam fara reclame" si nimeni nu se incumeta sa bage ceva.

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Stiu cum e (desi nu sunt racita) sa te apuce nervii de toate mizeriile din jur. Nu-ti strica ziua!! Bucura-te, fi fericita, vine Craciunul, ninge, e frumos, miroase a iarna, asculta colinde, detaseza-te de tot ce e rau, nu pune la suflet, nu faci decat sa-ti dai cu stangul in dreptul, lor nu le pasa de protestul tau...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Subscriu protestului. Ba, mai nou, au mai gasit o forma de publicitate: cartonasele atarnate de clanta usii. Mie mi se par de-a dreptul inconstienti pentru ca existenta lor mai mult timp pe clanta este un semn clar pt. hoti ca nu esti acasa, so... e loc de-un "bussines".

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Initial creeata de Tzuni
...pentru ca zilnic imi umpleti cutia postala cu tot felul de hartii, fluturasi si felicitari cu urari de tot felul... Ce sa spun? Nu mai pot trai fara ca partidele sa-mi ureze la multi ani pe banii mei, primaria generala, primaria de sector...Ba mai nou pana si Apanova si-a gasit, vezi Doamne, sa-mi spuna ca-mi vrea un an mai bun dupa ce asta vara m-a lasat fara apa in plina canicula. Bani publici...Banii mei...Banii nostri...impozitele pt care stam la coada sa le platim la timp sa nu fim penalizati. Totul se transforma in mii de hartii care ajung - invariabil - la cosul de gunoi de pe scara blocului. Cine credeti ca va recicla hartia asta? Partidele, primariile, Apanova? La naiba...Sunt groaznic de nervoasa, iertati-ma!Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Noi cei care locuim in Ferentari, Zetari, nu avem "onoarea asta",si nici cos de gunoi in scara blocului, ca veni vorba.Insa revenid la subiect, mare dreptate ai, Tzuni, asa e, sa le fie rusine!
semnat de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Tzuni, ai putea pune pe cutie o eticheta pe care sa scrii ca nu vrei reclame. Normal ar fi sa tina cont de dorinta ta. Eu asa fac cand plec in concediu si n-am probleme, la intoarcere gasesc cutia goala.

La noi, la cutia postala din fata blocului, scrie ca nu vrem publicitate si nu primim nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

de cand m-am mutat la brasov, si cutia mea postala e plina vreau nu vreau... si daca ar fi plina numai cu zire sau reviste de la magazinele gen hipermarket ar mai fi cum ar mai fi, dar cand primesc reclame, de genul celor mentionate de Tzuni, ma apuca pandaliile...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mie-mi pare rau de hartie....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by miki68

Subscriu protestului. Ba, mai nou, au mai gasit o forma de publicitate: cartonasele atarnate de clanta usii. Mie mi se par de-a dreptul inconstienti pentru ca existenta lor mai mult timp pe clanta este un semn clar pt. hoti ca nu esti acasa, so... e loc de-un "bussines".

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Si la noi au adopatat aceiasi metoda!
Mai nou, suna si la interfon,si ii auzi,"acces la cutiile postale,va rog"
Mai pun si deasupra cutiilor cateva teancuri de cataloage de la diverse supermarket-uri si se gasesc unii din lipsa de ocupatie sa le faca bucatele!

Mirela
Our little Miracle!
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput