Sa va fie rusine !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si pe mine ma apuca nervii cand primesc astfel de felicitari de la primarii.E magarie,clar,e inadmisibil ca fac asta pe banii nostri dar iti tot repeta ca nu au bani sa inlocuiasca niste tevi vechi,sa asfalteze,sa amenajeze locuri de joaca,etc...

Saptamana asta ne-am trezit cu niste reclame de la un fond de pensii.Sunt niste hartii mari,rosii,rotunde,cu diametrul de cca 30cm,lipite pe toate usile.Unele stau lipite pe usile apartamentelor de 4-5 zile si exact la asta m-am gandit si eu : cine e interesat poate sa vada care casa e buna de pradat in lipsa stapanilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Azi sunt nervoasa,asa ca voi fi radicala in exprimare: ar trebui ca banii pe care-i arunca primariile pe geam pentru tampenii din astea sa li se traga din salariu tuturor celor implicati! Magari si nesimtiti, pentru hartii/pliante/reclame au bani, pentru alte nevoi ale orasului, pauza!!
Si la noi pe scara, cu tot cu interfon, se gaseste vreun fletz sa le deschida usa si sa ne umple cutiile postale cu porcarii. Desi am scris mare pe usa blocului ca nu suntem curiosi de asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie mi se pare ca sunteti cam caraghioase cu cuvinte asa tari, "sa va fie rusine!". Vezi sa nu le fie rusine Peste tot in lume se primesc inutilitati in posta si vad ca nu apuca pe nimeni rusinea. Si n-am auzit p'aci nici persoane atat de indignate din cauza asta. Poti sa reciclezi hartia dc. iti pasa de mediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Mie mi se pare ca sunteti cam caraghioase cu cuvinte asa tari, "sa va fie rusine!". Vezi sa nu le fie rusine Peste tot in lume se primesc inutilitati in posta si vad ca nu apuca pe nimeni rusinea. Si n-am auzit p'aci nici persoane atat de indignate din cauza asta. Poti sa reciclezi hartia dc. iti pasa de mediu.

E clar: n-ai inteles nimic. Si mai si jignesti....Urat si trist!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Au dreptate fetele din De.Aici se pune un anunt Fara Reclame si ai scapat.Dar in Ro mai este pana sa fie totul ca si in De.Oricum fetelor puteti sa le aruncati linistite ca oricum nu au nici o valoare.Iar promisiunile sunt doar promisiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Sunt 2 chestii distincte: reclamele gen catalog supermarket, pensie privata, etc care nu sunt tiparite pe banii nostri ci ai firmei respective iar cei care le disstribuie - platiti de agentia de publicitate ar trebui sa stie ca nu au voie sa le plaseze acolo unde exista anunturi in acest sens si felicitaril de la primar, prefect, presedinte, Apanova, Colterm, etc. Din cate am inteles eu pe Tzuni astea din urma o enerveaza cel mai rau, astea sunt cele tiparite pe banii nostri iar distribuitori lor nu tin cont de anunturile prin care refuzi reclama pt ca se considera ca ... nu sunt reclama (doar in campania electorala!).

Cat despre caracterizarea de caraghioase ... e tipica pentru mentalitatea "las ca merge si asa": lor nu le pasa de parerea noastra asa ca de ce sa ne mai obosim sa ne-o spunem, mai bine tacem si induram, nu?

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

La un moment dat am vazut un abtibild lipit pe cutia postala a unei vile:
"Respectati legea 677/2001!
Salvati hartia, protejati mediul!"

...si pe mine ma enerveaza informarile din partea tuturor institutiilor publice care NU isi fac datoria, oricat ar incerca sa ma convinga! Si toate pliantele si reclamele pe care tot noi le platim in pretul produselor sau serviciilor promovate, desi nu am cerut sa primim respectivele tiparituri. Dar cel mai mult ma calca pe nervi sutele de astfel de pliante (in special saptamanalele hipermagazinelor de orice profil) care ajung si se pierd prin scarile blocurilor, ignorandu-se faptul ca prea putini mai aduna maculatura pentru a o reda circuitului economic...

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu ma deranjeaza decat ipocrizia, stiu ca-i doare in cot de ce an o sa aiba familia mea pe astia din primarii sai regii. Daca i-ar durea, ar face-o tot anul, nu cu doua saptamani inainte de sfarsit.
Chestia cu reciclarea, insa, tine de educatie; nu suntem obisnuiti si pace sa reciclam si, de altfel, este o treaba complicata (centre, transport, depozitare).
Asa ca...totul la groapa cu gunoi. Le recicleaza amaratii cre traiesc pe-acolo.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

quote:

Mai nou, suna si la interfon,si ii auzi,"acces la cutiile postale,va rog"

bine ca macar spun "va rog"...ca la noi...de cate ori suna la interfon (si destul de des se intampla asta) imi spun pe un ton autoritar "POSTAAAA!"...si chiar am ajuns sa ii intreb daca scrie cumva, in dreptul numelui nostru la interfon "sunati aici, portar de serviciu!"

Adriana si Alexandra (15 apr. 2005)

Mergi la inceput