Sezatoarea canadiana (76)
Raspunsuri - Pagina 14
Ira spune:
Salutare, Dana, Roxana, fetelor, nu stiu daca vin pentru ca eu pana acum n-am facut absolut nici o cumparatura de Craciun, ca nu am avut timp. ... am realizat cat am de alergat, impachetat, etc, si Ajunul e marti, si o sa fie mare stress we asta, mai ales ca sambata am ore pana la 3 si un sfert si apoi spectacol pana la 2 noaptea, ajung acasa la 3-4 - din centru, pana strangem sistemul de sunet. Deci duminica o sa fiu foarte obosita si va trebui si sa fac cumparaturi. Pana sambata am ore incontinuu, iar vineri seara party-ul de Craciun de la scoala, ne-a pus directoarea sa ne deghizam in japonezi si ne duce pe toti profii sa mancam la un restaurant japonez (ne plateste factura la resto). Sincer va spun ca in toata oboseala asta am un chef sa ma imbrac in chimono si sa ma machiez cu linii lungi la ochi - ca magaru' de bete, dupa o zi intreaga de predat - insa nu o pot refuza ca ea e f draguta si ne iubim mult.
Mai revin dupa ce termin treburile. Sor-mea e bine, iar Sofia e in culmea fericirii, tot o joaca pe ea de cand nu mai merge la gradi.
Sofia
Denisam spune:
Nelia-parere amea ca dai banii degeaba si pe wrap si pecarutz-Tudora e mai mare ca emma care mereu merge (an avut ac.dilema si eu si am renuntzat in aluaceva-spatiu depozitare ciu-ciu,printre altele)pe linga carutz,e drept ca nu ies mereu cu amindoi,dar nu va sta in carutz chiar in picioare mai mult de 10min-maxim.
Iar in wrap nu cred ca il potzi duce decat pina la7-8kg,te rupe apoi,ceea ce ins.4luniBafta cu decizia!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
pitilache spune:
Nelia nici eu nu am avut wrap din ala dar la fel ca si tine am auzit ca este foarte bun. Noi pentru Isabella am avut unul clasic si a fost ok dar tot asa l-am folosit iarna-inaceputul primaverii si dupa am folosit carutul.
Ira imi pare tare rau ca nu o sa ajungi...
Dupa cum v-am primis va pune poze cu cei trei muschetari.
O zi excelenta!
pitilache spune:
Lista inca o data pentru cine nu a confirmat inca:
Intalnire DC Montreal - Duminica 23 decembrie, ora 15:00
www.le1000.com/fr/atrium_intro.asp" target="_blank">Atrium (langa lifturi)
1000, rue De La Gauchetière Ouest (harta)
Simonna - ok
pitilache - ok
cge- ok
Oanagabriela - ok
Podeanu - ok
Nelia - ok
Pepsi
Codritu
Romina
simi
Ktrinel spune:
Dana Podeanu, despre ce serviciu vorbesti? te-ai intors? nu mai esti pe cont propriu?
ce stiti de carmen77???
Daiopri spune:
Vroiam doar sa va urez Sarbatori Fericite si un An Nou cat mai bun.
Carmen77 nastere usoara si bb sanatos si cuminte.
Numai bine tuturor
Denisam spune:
Carmen nu era ieri programata la cezariana,stitzi ceva de ea?
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Selena2002 spune:
Am intrat si eu rapid sa va spun "Craciun Fericit", sa va aduca mosul sanatate multa si tot ce va doriti si distractie placuta montrealezelor.
Noi o sa plecam maine dis de dimineata in Charlotte, North Carolina sa petrecem craciunul cu niste prieteni care s-au mutat in vara acolo, si nu cred ca o sa mai am timp sa intru sa va citesc asa ca va urez de pe acum toate cele bune.
Carmen77 nastere usoara si sa aveti un baietel sanatos, cuminte si mancacios.
Ma duc sa fac bagajele si sa pregatesc totul de plecare.
Numai bine,
Selena
CriPOD spune:
Gata, v-am ajuns din urma, phew!
Sunt cu un picior pe usa afara , sper sa nu fie vreo furtuna iar sa mi se anuleze zborul ca devin "suicidal". Ce vroiam sa zic...
Distractie placuta la intalnire, Montreal, poze, cat de multe. Toronto, pe-aici nimic, nimic?
Sarbatori fericite, imbelsugate, sa va aduca mosul absolut tot ce doriti si o atmosfera magica! nu stiu daca mai am timp sa intru
Ne-au venit appliances, am spalat si io vase, ioi da' ce bine-i! Si-am pus si niste filmulete de la "serbarea" copilei, ca pe mine tare m-au impresionat copiii aia. Nu prea am varietate, ca mi s-a terminat bateria . 'nyways, aici...
amoga, alea 79... erau West, nu North. Daca nici asa nu pushca, atunci sa stii ca doar derutez adversarii . Despre programul de care vorbeam iti raspund dincolo, sa nu plictisim lumea...
Ce-mi mai amintesc din ce-am vazut: ff faine pozele de anul trecut, dar eu le-am mai vazut undeva . Nelia, fetele tale imi dau clasa la bucatarie! Si ce frumusel a crescut Lisandru! Oanagabriela, ai o fetita foarte frumoasa si delicata! AnaStroe, ai un barbatzel in toata regula acolo langa brad. Handsome, too! Am mai vazut doi fratiori dragalasi, nu mai stiu ai cui. Sper ca n-am uitat pe cineva, daca am, a fost din greseala, toti sunt minunati, sorry.
Va pupesc pe toatele, ma duc sa fac bagaje (il astept pe sef sa ma sune de azi dimi si ma tot amana, macar sa-mi vad si eu de treaba).
&
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
amoga spune:
quote:
Originally posted by mQQm
amoga, alea 79... erau West, nu North. Daca nici asa nu pushca, atunci sa stii ca doar derutez adversarii .
Deruta totala... Io nu ziceam de gradele de la Vest (79), care-s ok, ci de minutele de la Nord (76) -- astea nu iasa la socoata. (Iaca! Acu' ca le-am zis si pe nume, minute, parca face si mai mult sens sa nu treaca de 59 :-).)
(Nelia -- nu vorbim cifrat (sau nu neaparat :-)); ci doar dezbatem pe marginea coordonatelor pe care le are mQQm trecute in profil... alea de le vezi in partea stinga a fiecarui mesaj semnat de mQQm, chiar deasupra numarului de mesaje pe care le-a scris.)
quote:
Originally posted by mQQm
Despre programul de care vorbeam iti raspund dincolo, sa nu plictisim lumea...
Da, am vazut; mersi!
Distractie maxima! (Cu sau fara tequila ;-).)
A.M.