Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
isabeluta spune:
Io is amatoare, dar ii cam greu miscatu` pe zapada asta...hihihi
Tocmai ce am iesit din grota...a mea...Am incercat sa dorm cu puiu...dar ce crezi cand am reusit si eu sa adorm s-a trezit el. asa ca sunt "fresh" pentru papa de 6 si ceva curatenie in ce a mai ramas din ziua asta.
Si eu am fugit de vreo 2 sau 3 ori fara bebe cam 2 ore sa zic in medie. nu va spun ce agitata eram...nu ma mai vedeam ajunsa acasa.
Eu m-am tuns recunosc, dar numai atat cat sa-l aduc intr-o forma de "strada" nu de "casa"...hihihi
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
sim_stoian spune:
Luy, pai unde e coaforul nene? Eu la epilat ma duc alone, las pe tati dadaca acasa ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
isabeluta spune:
Si al meu a mers singurel la petrecerea de Craciun la job. Tare as mai fi mers si eu, dar ce sa fac...
isabeluta
de
fecioru` mamei
luy spune:
Oricum merg pe mana ei, de fiecare data cand am fost la ea am plecat incantata. Ma si penseaza + machiaza, e f.buna, ma intinereste de fiecare data cu cativa ani.
Si zau ca nu-mi face vreo operatie estetica
Pur si simplu se pricepe la treaba asta.
Asa ca maine am sesiune foto cu printzesa, ca o sa aibe si ea mami frumoasa ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
sim_stoian spune:
Si vreau si eu la coafor, dar nu vreau sa tund decat varfurile pt ca sunt arse. Hmmmm, cred ca o sa imi fac o programare pt sapt viitoare sa fiu in forma la Craciun. O sa ma duc singurica cu Stefan, il pun in scoica acolo si isi face de lucru sa se legene singur ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Annisia spune:
Ete fleosc, are ea un fix! Adica pe banii tai face ea ce vrea? Coafeza asta e ruda cu tine sau cum? Nu e bai, ca mai sunt si alte coafeze pe lumea asta... Iti spun eu o tarla intreaga. Daca vrei, vin si acasa la matale...
In fine, eu zic sa nu te tunzi... Incearca niste fasii (sunt ca niste suvite, numai ca mult mai late, se fac pe folie de aluminiu). Asaaaa, cu diferite tonuri de la brun, ciocolatiu, saten, blond inchis etc... O freza dura, tunsa in franjuri si apoi parul intins cu placa, putin tapat in crestet. Eventual si un breton stramb, intr-un colt... O sa iasa o nebunie!!!
Micul Yannis creste mare
isabeluta spune:
Pai Luy important e produsul final. adica una bucata mamica fericita, aranjata si pozata. Hihihi
isabeluta
de
fecioru` mamei
isabeluta spune:
Mai copilul meu mai nou nu mai urla de foame, ci scoate niste "uee...aie...aini...eee...nee". Nu am ce face trebuie sa multumesc flacaul...
isabeluta
de
fecioru` mamei
sim_stoian spune:
Deci, mai sunt amatoare?
Luy, cand iti convine?
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Roxana_G spune:
Repejor ca a venit micuta behaitoare, imi vine sa ma iau cu mainile de cap.
Annisia, cred ca ti-ar sta bine bruneta, insa initial o sa ai un soc ca e diferenta mare.
Sabina, iti recomand salata boeuf aia de am mancat eu, 2 zile pe buda, si mai scapi de un kil.
Luy, eu vreau par lung si drept si eu am dat numai de cocoane care o tin una si buna cu treptele si filatul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze