Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Annisia, cred ca o sa fii o bruneta tare "mishtoloaca"
Si eu merg maine dimineata la coafor , uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, imi pare rau ca a fost asa maraita Maria. Sa stii ca si eu imi doresc uneori cateva momente de libertate (si nu alea cand merg cu masina la spalatorie ), dar hai sa iti povestesc ceva. Cand a fost mama la noi pt botez, am plecat pana la Mall singura sa iau cadou nasilor. Nu mi-a fost deloc bine fara Stefan, am fost tare agitata si abia asteptam sa ma intorc. Uite, te invit la niste papanasi la Thalia, iar pe tatici ii trimitem in timpul asta sa plimbe bebeii in parc la Tineretului. Ce zici?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Luy, eu ies cu gandacelul dupa mine si e ok. Nu ma abtin de la nimic. Si la coafor il iau cu mine. Il pun in brate la cate o tanti si eu imi vad de treaba. Acu' daca am plod, io tre' sa ma pun la pastrare pana creste el mai marisor?
De tati nu ma pot plange, ca ii las des singurei acasa si nu comenteaza de fel... Numa ca de multe ori nici nu vreau sa ma insoteasca pe ici pe colo... Ete numa el nu statea cucuvea in capul meu sa inceapata cu d'alea - da' la ce-ti trebuie asta, da' din astea mai ai o suta, da' nu vezi cat costa???!!!! Lasaaaa, mai bine imi iau eu gagicul asta mic si hoinarim amandoi...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bre astea cu papanasii, mai usor
annisia, nu ma pricep la vopseluri, da cred ca ti-ar sta bine!
io in schimb mi-as trage niste suvite blonde...insa nu stiu daca se pupa cu alaptatu.
o singura data mi-am facut, ff finut, la L'oreal, la Laurent Tourette. Insa salonul de pe calea victoriei s-a desfiintat.
daca l-as gasi, m-as duce din nou la el.
aaah, si m-as tunde scurt. dar mai incolo, cand mai slabesc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

S-a trezit deja printzesa, e la mine in brate Isi suge degetele de zor si se uita fix la mine
Asa ca o sa scriu mesaje mai scurte.
Ana, jos palaria in fata ta si a Mariei, si ea e cu serviciu + 2 copii. Si celelalte fete cu 2 copii... Tot respectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabinelu, io nu te intrebam daca ma primesti in pestera. Ma oferisem sa te dau eu afara... Hihihihihi...
In legatura cu suvitele... Si eu am tinut cont de vopseala in timpul sarcinii. Totusi, m-am suvitat la numai 7 zile de la nastere. Am fost la salon si mi-au pus fetele o chestie din nu stiu ce ulei care decolora, fara amoniac. Am stat foarte putin si au iesit bine. Ideea e sa nu te stresezi. O data nu se pune!
Apoi cu tunsul... Cred ca toate femeile gravi sau proaspat fatate au tembeliia asta cu tunsul. Nu o face! Esti foarte frumoasa asa! Ai tu timp sa te tunzi pe la 50-60 de ani...
Concluzie - fugi si baga suvitele alea si simte-te bine! Esti tanara, esti frumoasa si nimic nu-ti sta in cale!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Sim, bineinteles ca zic DA !
Poate mai cooptam si alte mamici la papanashi, Teo, te bagi ? Hai ca stai aproape si te plangeai ca te-am trecut cu vederea . Adevarul e ca plimbarile mele de obicei trec si prin fata blocului tau si m-a tot tentat sa-ti fac o serenada , dar pe urma mi-am zis ca nu vreau sa te deranjez, si-am renuntat.
Alte amatoare de papanashi ?

Mergi la inceput

Annisia, pai stii cum merg eu maine la coafor ? Cu tot familionul mami cu printzesa atasata + tati soferul&bodyguardul&dadaca

Mergi la inceput

Si zici sa nu ma tund nici eu ? Ca tare mi-as trage o tunsoare scurta , parul imi cade intr-o veselie, zici ca intr-o saptamana raman cheala.
Eeee, degeaba i-as spune eu sa ma tunda scurt, pana la urma tot cum vrea ea ma face - si asta inseamna par lung si drept ( are ea un fix )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by luy

Sim, bineinteles ca zic DA !
Poate mai cooptam si alte mamici la papanashi, Teo, te bagi ? Hai ca stai aproape si te plangeai ca te-am trecut cu vederea . Adevarul e ca plimbarile mele de obicei trec si prin fata blocului tau si m-a tot tentat sa-ti fac o serenada , dar pe urma mi-am zis ca nu vreau sa te deranjez, si-am renuntat.
Alte amatoare de papanashi ?

Hi,hi,hi! Daca vrei sa trimitem taticii in parc la plimbat bebeii, trebuie sa fie in we, daca ii tinem cu noi, anytime. Eu cu placere l-as trimite pe al meu, avand in vedere ca in seara asta se duce la bere si a mai fost la 2 nunti singur si se duce si la petrecerea de Craciun singurel

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput