* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (85) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Zuzelor si Gina naste???? Gina, si sa iti dea D-zeu o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
De Ginger si Dana stiam si am inceput galeria de azi noapte, dar de Gina nu stiam!!!
Va pup,

Tina 30+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 10 saptamani !!!

Nici noi nu stim exact de Gina. Doar banuim. Ca ultima data cand a scris spunea ca are contractii si nu a mai postat de ceva timp...asa ca...

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 21 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata zuzelor!

Mama mia...si eu care credeam azi noapte ca numai Ceska si cu mine mai suntem pe baricade...ce vad ; anunturi postate la 3, la 5...sunteti zuze insomniace rau...

Fetelor, ne descurcam noi si cu doi copiluti si cu spatiul mic...si eu sunt in aceeasi oala, dar n-avem ce-i face; asa ca daca-i musai-cu placere!

Ven - pupici pentru aprecieri...sunt facute acasuca, inainte de plecarea la cumparaturi...in 5 minute si alea - da' mai vrei, la ce-ti trebuie atatea???, in graba si fara interes...deh, barbatii... ce pot ei sa inteleaga din starea asta minunata???

Sunt nerabdatoare sa aflu vesti de la fete ; sa fie totul bine!

Natalia Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

AMR MAXIM 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

dana vio, iti tinem pumnii. nastere fara probleme si o bebelina sanatoasa si mancacioasa.

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ceska, felicitari pt.cele 37 de sapt.implinite. imi pare rau ca nu te simti bine, cat despre arsuri, v-am spus ca am cumparat ieri o papaya, care se spune ca este buna pt.arsuri, am mancat aseara o jumatate si a fost mult mai bine, parca nu mai aveam nimic in gat. incearca si tu, nu este rea la gust.

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Neata zuzicilor,sunt treaza de mult ,deja sunt obosita ,pana acum am calcat hainutele bebitei mele,v-am tot citit ,am sunat la 8.30 la doc ,nu raspunde ,aseara am primit rez ,dar nu prea inteleg mare lucru poate aveti si voi rez mai recente ...nu stiu ,oricum azi trebuie sa vad sa le citeasca cineva,6 sunt tot pe langa val normale la Hemoleucograma completa si anume
WBC-NR LEUCOCITE 18.2,(4.5-10)
NEU-NEUTROFILE 13.5,(2-7.5)
RBC-NR ERITROCITE 3.86,(4.3-5.5)
HCT HEMATOCRIT 35.1,(36-46)
MCH-HB ERITROCITARA MEDIE 35.4,(27-31.2)
MCHC-CONC.ERITROCITARA MEDIE IN HEMOGLOBINA 38.9(31.8-35.4)
iar Urocultura este pozitiva rezultat -Tulpina izolata :E.coli
Antobiograma :sensibil la Amoxacilina-Ac.clavulanic,Gentamicina,Ac.nalidixic,Ofloxacin,Biseptol
DECI CE SA INTELEG ,ESTE INFECTIE URINARA CARE RASPUNDE PROBABIL LA MEDICAMENTELE DIN ANTIBIOGRAMA
la sange stiu si eu ca valorile la gravidute nu sunt la fel cu standardele nu?
incerc sa mai dau de doc ,revin mai tarziu
Jelimoni sunt din Avrig
Shose multumesc pt link-uri ,am cautat si eu pe google ,rez analize si a gasit tot cam asa ceva dar oricum insist la un medic
pusic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

da' ati avut ceva spor azi-noapte! n-ati avut somnic sau cum? eu vreau sa va spun ca dorm super bine, nu ma doare, injunghie nimic .. chiar ma odihnesc noaptea! Doamne ajuta sa fie asa pana nasc!!

astazi implinim si noi 37 de saptamani .. deci nu mai e mult!

nici nu stiu de ce sa ma apuc acum ..parca n-as huzuri in fata tv-ului .. poate pun masina sa spele. ieri am calcat ce mai aveam ptr bebelusha, sunt toate impachetate si o asteapta pe printesa sa le ude .. hi hi hi ..

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

si desigur .. uitasem sa schimb semnatura .. acum e bine!

37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Nemary, arsurile le tratez cu Rennie si trec repede. Ma deranjeaza ca apar din orice aproape: suc de portocale, fructe etc. Aseara la cina nu am indurat decat o bagheta cu putina sunca. Papaya nu cred ca imi place.....o sa incerc dar nu cred. Banana m-a ajutat pe mine dar acum da si ea rateuri.
Azi imi e ceva mai bine dar sunt f obosita: si am atata treaba. Mutat biblioteca, mutat comoda noastra din dormitor in living ca sa facem loc celei de-a doua comode pt pui, impodobit bradul, rufe etc. La 14:00 vine moasa tre sa ma apuc sa pun pe hartie tot ce vreau sa o intreb. Mai stau putin pe aici pana termin cafeaua...
Fetelor cu zii mare azi le tin pumnii si probabil deseara mai avem clopotei. vreo 3-4????

Ceska, 36 sapt+ cu Benji
AMR 4 Saptamani

"http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" Astia suntem noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Uauuu!!!! Iar facem galerie Dana, GInger si poate GIna sa aveti nasteri usoare si bebici sanatosi!!!

32+ Razvan Gabriel

AMR 8 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Mitshu tampoane pt sani m vazut in Metro si Carrefour la 8 RON 30 buc de la Bella.

32+ Razvan Gabriel

AMR 8 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput