* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (85) *
Raspunsuri - Pagina 13
Ven spune:
Mai sunt eu, care m-am trezit pt. ca Markus tuseste si am pt. prima data niste arsuri infioratoare
Ginger, tinem pumnii, Doamne ajuta sa fie bine cu gemenii si mamica lor!
Danavio are maine cezariana, iar Gina n-a mai aparut de ceva vreme, si ne gandeam ca.........poate-poate!
Mitsu- vezi ca iei bataie si de la mine! Bebe e CHIAR frumos, clar???
Natalia, esti graviduta foarte misto. Pe bune-pe bune. Pozele sunt facute la studio sau aks? Pupam si Ana cea dulcica foc!
Venera , mama lui Markus
AMR 12 zile
Markus e mare!
Anca.Diana spune:
Hai fetele!!! GIN-GER! DA-NA! GIN-GER! DA-NA!
Abia astept sa intru maine sa aflu vesti despre bebeii si mamaicile noi noute:)
Sunt fericita! mi-am recapatat calculatorul. acum functioneaza perfect!
Mitsu-Bishu felicitari pentru baietel! mie imi place poza lui de la eco, sa stii.
si o melodie (de care eu m-am indragostit) pentru voi si bebeii vostri:
http://www.youtube.com/watch?v=s8oqKyVW978
Anca D.
33+ Luca Alexandru
AMR 7 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
matgravidut spune:
Anca, cum de nu dormi la 5 dimineata?
Monica-Matz 33 si Andreea Bianca
AMR 7 SAPTAMANI
Lala_D spune:
GINGER, DANA, GINA nasteri usoare, refacere rapida si bebelusi sanatosi si mancaciosi !!!
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
beinazutza spune:
neata!
creata, cred ca avem acelasi medic ,sunt in 33sapt.si 3zile,nu stiu daca si tie nu ti-a spus acelasi lucru cu nasterea provocata. am vazut ca tu ai DPN 21 ian ,iar eu 28 ian .dar asa mi-a spus la ultimul control.
miki_baby spune:
GINGER,DANA SI GINA
BAFTA MULTA!SUNTEM ALATURI DE VOI!!!
Miki 37+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 21 ZILE!!!
miki_baby spune:
Mai, nu stiu ce se intampla cu mine in ultima vreme, dar nu mai pot sa dorm. Acum m-am trezit si am dormit doar 4 ore. Mor de ciuda!!
VA
Miki 37+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 21 ZILE!!!
Tinna S. spune:
Neata' fetelor!
M-am trezit si eu da's cu mintea in ceata... Ca m-am culcat la 1 jumate si m-am trezit pe la 6 si ceva... sa pregatesc copilu' sa plece la scoala...
Stau sa ma gandesc cum o sa fie cu bebe mic si cu Andrei care e clasa I... offf, o sa fie greu... desi stiu eu in sufletul meu ca o sa fie bine si o sa ne descurcam...
Si mai am si alte griji... trebuie sa facem modificari prin casa, ca in felul cum e aranjata mobila acum patutul lui bebe nu are loc sub nici o forma ... Casa noastra e destul de mica... si din pacate bebe nu o sa aiba camera lui...
Ma rog, hai ca va las in pace cu grijile mele asa dis de dimineata...
Va dati seama ca in urmatoarele doua-trei saptamani o sa fie plin pe-aici de bebici si de mamici fericite?? Doamne cum a trecut timpul... eu parca nici nu realizez ce putin mai e...
Tina 30+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 saptamani !!!
Tinna S. spune:
Zuzelor si Gina naste???? Gina, si sa iti dea D-zeu o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
De Ginger si Dana stiam si am inceput galeria de azi noapte, dar de Gina nu stiam!!!
Va pup,
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 saptamani !!!
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Neata' fetelor!
M-am trezit si eu da's cu mintea in ceata... Ca m-am culcat la 1 jumate si m-am trezit pe la 6 si ceva... sa pregatesc copilu' sa plece la scoala...
Stau sa ma gandesc cum o sa fie cu bebe mic si cu Andrei care e clasa I... offf, o sa fie greu... desi stiu eu in sufletul meu ca o sa fie bine si o sa ne descurcam...
Si mai am si alte griji... trebuie sa facem modificari prin casa, ca in felul cum e aranjata mobila acum patutul lui bebe nu are loc sub nici o forma ... Casa noastra e destul de mica... si din pacate bebe nu o sa aiba camera lui...
Ma rog, hai ca va las in pace cu grijile mele asa dis de dimineata...
Va dati seama ca in urmatoarele doua-trei saptamani o sa fie plin pe-aici de bebici si de mamici fericite?? Doamne cum a trecut timpul... eu parca nici nu realizez ce putin mai e...
Bb2 e tot baietel!
AMR 10 saptamani !!!
Tinna, nici eu parca nu realizez ce aproape sunt, si vorba aia eu sunt in prag de nascare. Nu-ti face probleme, o sa te descurci perfect! Iar cu spatiul..ce sa facem? GAndeste-te ca multe dintre noi n-am avut camera noastra, ci am impartit-o cu fratii si nu a fost rau. Copiii n-au nevoie asa multa de intimitate , ci de dragoste, si sunt convinsa ca ai tau nu duc lipsa de asa ceva. Cand devin adolescenti treburile se schimba, dar pana atunci aveti mult timp si sa va ajute Dumnezeu sa aveti o casa mai mare! Te imbratisez cu drag!
Miki 37+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 21 ZILE!!!