Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, ai avut noroc cu programarea! Iti tin pumnii sa te lase greturile repede!

Gata, ne uram?

Sarbatori fericiteeeee!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, nu inchidem pravalia, eu cel putin o sa fiu online. Ma bucur ca ai gasit programare, te asteptam pe 4 cu rezultatul de la eco. Te-ai inscris la Odisee?
Antonia, sa-mi zici cind te hotarasti cu gradi, sint curioasa. Tin pumnii sa gasesti ceva bun pentru Dinu.
Ina, sarbatori fericite si voua!
Medeea, ne mai citesti? Cum a fost la serbare la scoala? Sa stii ca body-ul ii vine foarte bine Smarandei.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, m-am inscris , dar cred ca tot pe voi o sa va barai mai mult.

Cu aceasta ocazie va multumesc pt. sustinere . Vad ca azi n-am dat inca la boboci dar sunt cu greata in gat. Nici nu mai stiu pana la ce saptamana sunt greturile vedete.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Sunt pe ultima suta de metri la serviciu...
Mai am putin si incep cele 2 saptamani de huzur alaturi de Briana...

Nu stiu daca o sa mai intru pe DC, asa ca va urez de acum

SARBATORI FERICITE

MOS CRACIUN SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI

AN NOU CU SANATATE SI MULT BELSUG IN CASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

De fapt nici eu nu inchid pravalia. Ioana, cred ca ramanem amandoua si ne uram la cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Si eu sunt si voi fi in zona.
Sarbatori fericite!fetelor care pleaca!(din zona cu urari la cald)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

si eu sunt pe aici

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

fetele cu gand de gradinita privata, va dau link-ul gradinitei (anul viitor) lui Petrut www.kccns.com/Home.php" target="_blank">Kids Corner .
Gasiti la meniu, in josul paginii orice informatie doriti, inclusiv cum vor fi disciplinati copiii ce fac probleme, cand poti aduce un copil bolnavior la scoala, etc. Ca pret e o gradinita de mijloc, Montessori e 6000$ pe an, o scoala presbiteriana pe langa o biserica e 1200$.
Editez ca sa mai pun o www.cranburypres.org/cpns.html" target="_blank">gradinita , are mai clar explicat discipline policy . Pe asta o prefera sotul meu, dar pana la urma m-a lasat pe mine sa aleg. Am ales Kids Corner pentru ca o data la 10 saptamani sunt parinte ajutator si asa pot sa vad ce face, plus ca invat si eu cum sa-mi educ copilul, nu ?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

deci va tineti de urari....

Ruxadra draga, mii de scuze ca nu te-am felicitat pentru bb cand ne-am intalnit. Am vazut eu ca esti cam palida, dar in capul meu nu s-a facut conexiunea cu viata virtuala!!!!

si noi sunte "online" de sarbatori, asa ca nu va urez nimic de pe acum

Maine plecam la Tulcea sa recuperam Milanul...duminica trecuta am facut 6 ore..sper ca maine sa fie ok!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

am trecut si eu pe aici sa va urez sarbatori fericite tuturor!sa va aduca mosul tot ce va doriti!

locca,felicitari pt sarcina!

noi suntem tot asa cum ne stiti,plini de energie,abia acum am inceput sa ne reglam somnul de noapte,adica a inceput sa doarma toata noaptea.racim f des aproape luna de luna.pediatrul crede ca are o alergiesi din aceasta cauza raceste des.
saptamana trecuta am fost cu nepotelul de 6luni la spitalul grigore alexandtrescu.are probl de la nstere..nu isi tine capul,nu sta in fundulet,manuta stanga nu o prea muisca.am fost la dr neurolog bogdan ciocea,apoi la chinoterapeut apoi la oftalmologie la infosan.mi-au placut medicii din bucuresti.sunt programati la rmn.toate astea sunt din cauza ca a inghitit lichid amniotic.

asta e.sper sa revin cu vesti mai bune in ianuarie

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput