Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu online intre 21-27 decembrie.
Ina, Ege, sarbatori fericite si voua!!!
Ege, imi pare rau pentru nepotelul tau...sper sa se faca bine. Deocamdata sunteti la capitolul investigatii? Daca e necesara operatie sau tratament in strainatate poti apela la ajutorul umanitar de-aici, de pe forum. Offf...sanatate multa multa!
Bianca, drum bun!
Ruxandra, mai ti-e rau? Baraie-ne!
Ioana, ma bazez pe voi cu gradi.
Medeea? Pe unde umbli?
Sarbatori fericite!!!
Vine Mosu' peste 3 zile!
Ce expeditiva am fost.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Tonnia, sunt ffff. curioasa ce gradi vei alege. Ca te stiu ca nu faci rabat de la calitate.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara,

rog urgent, daca se poate, un link spre un program de masa pentru copii 2-3 ani. am mare nevoie, rog ajutor

iar daca cineva de pe aici s-a mai confruntat cu urmatoare situati, rog mult sfaturi. maia nu prea maninca, adica 2 felii de salam dimineata, nu mult dupa 2-3 biscuiti, apoi pe la 3-3 jumat 150 ml lapte, pe la 6 saratele apoi citeva guri de suc, facut cu lamiie si portocale. pentru mine este alarmant, imi fac griji ca ceva nu e in ordine. bineinteles ca asta nu e mincarea ei de zi cu zi, ci doar pe azi. sunt putin stresata si incerc s ama calmez spunindu-mi ca se poate sa fie de la o masea ceva si ca nu ar trebui sa imi fac prea mari griji. dar daca este cineva....primesc sfaturi. Multumesc mult!

simona

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Simona, la controlul de 1 an pediatrul mi-a spus ca va veni ziua cand va lua 2 linguri de mancare si intr-adevar, nu-i trebuie o a 3-a lingura. Petrutu' a aratat ca un mic luptator de sumo pana in iunie-iulie anul asta, a mancat ca atare. In fiecare zi ma intrebam cand o sa vina ziua aia si daca pediatrul stia ce zice ?! In seara asta a mancat o lingurita in care era o boaba de fasole si o bucatica infima de carnat, apoi 2 lingurite cu piure si pulpa de pui. Adica 3 lingurite ! deci s-a inselat pediatrul I se vad coastele cand se misca, burta i-a disparut complet, insa e activ si vesel, doarme la fel, nu pare sa se fi schimbat ceva la el.
Are acces la mancare, cand vrea isi ia singur mar, banana, iaurt din frigider si lingurita din sertar, insa in ultimul timp o face tot mai rar.
Am crezut ca s-a plictisit de mancarea mea si am incercat sa-i dau chestii noi, de care insa aproape ca nu se atinge, deci nu e plictiseala.
Eu cred ca pediatrul ei va fi cel mai in masura sa stabilesca daca e vreo problema sau de-a dreptul a venit vremea sa se lase de sportul numit mancat si sa se joace mai mult.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari salutari de la noi

traim traim dar nu avem timp de nimic,ieri am intrat sa va fac un mic cucu..........dar ce sa putut ........ a sunat telefoul si am uitata ca am dreschis piticodromu, bineinteles ca a venit sotul a pus monopol pe ordinator

deci in principiu sintem bine poate vorbim si noi pe la 4 ani este un puturos fara pereche zice citeva cuvinte franceza romana amestecate, cit stam de el si efectiv nu vrea nu vrea asta este,el este multumita ca intelege amandoua limbii si sta calm,numai ma-sa si ta-su se agita ca coca-cola

stam bine cu greutatea(13.100),inaltimea(96cm) papa la fel de bine,cind zici ciocolata uite asa ii fac ochiii

noi va pupam pe totii si toate si sper ca mai intru sa aduc si eu felicitari si urari de sf de an, pina atunci multii pupiceiiiiiiiiiiiii de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Poze - David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

gina ce dulce este David ,sa ii dea D-zeu tot ce este mai bun pentru el multa sanatate ,mi_au dat lacrimile de bucuri cind am am vazut pozele, pe fata vostra se vede numai bucurie,ma bucur pentu voi

Mergi la inceput

Gina, sa-ti traiasca copiii, ai o familie f. frumoasa si mare! Sanatate multa si refacere rapida! Cum ai nascut, cum a fost?
Nanadana, haide mai treci pe-aici! Chiar nu mai stiam nimic de gineri-miu. Pana cand si-o da drumul la vorba vorbeste Ana si pentru el. El acum inmagazineaza de zor da' sa te tii cand si-o da drumul!
Simona, nu cred ca-i problema daca nu sunt si alte simptome. Si Ana mea mananca mai putin fata de cat manca, ba mi se pare c-a si slabit nitel, vreo 2-300 de grame. Toti trec prin perioade d-astea, sar mese, iau 2-3 lingurite si totusi cresc vazand cu ochii! Din aer parca. Si mai multa joaca, cum a spus si Diana.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Salutare fetelor..mai intru si eu pe aici dupa o lunga absenta. Sper sa nu ma bateti(prea rau...)!!!
In primul rand, felicitari Ginei pt David si Ruxandrei pt bebe2(atata am pucat sa citesc)..Ruxandra, eu una la ambele sarcini am scapat de greturi pe la 12-13 sapt..adica nu am scapat de tot, da s-au rarit considerabil dupa 12 sapt. Si au inceput pe la 6 sapt.
Eu vreau sa va urez SARBATORI FERICITE si sa aveti grija cu caltabosii/tobe/carnati, si mai ales multa sanatate, ca restul vine pe parcurs!!!
P.S. Noi suntem bine, Alex a fost cam bolnav, dar din fericire nu s-a mai lasat cu mers la spital, iar Bianca da din craci de zor toata ziua.
Pupici si sper sa intru mai des dupa sarbatori, mai ales ca nu mai merg la servici, sunt in CM !!!

Deea18+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna tuturor!

intru pe la voi dupa un car de vreme si ce surprize placute...
gina, felicitari pentru david jonathan!!! sa fie sanatos si sa va aduca multa fericire! ce dar frumos de sarbatori...

ruxi, o ce veste minunata!!! felicitari pentru burtica! n-am reusit sa aflu cate saptamani de sarcina ai, dar am citit ca ai greturi...uf, ce rau mi-a fost si mie in ambele sarcini. pana pe la 12 saptamani am numarat zilele, caci nici apa nu puteam sa beau. si de fiecare data ma gandeam ca n-o sa mai pot manca normal in viata mea . cel mai greu imi era cu pampersul anyei...asta asa ca sa te incurajez . mai ai putintica rabdare...

despre noi n-am mare lucru de spus...anya face ceea ce cu siguranta fac si copilasii vostri. vorbeste mult si corect, spune cantecele si poezii...doar pe "r" nu-l nimereste intotdeauna si il inlocuieste cu "i": televizoi, doctoi, merisoi, victoi..etc.e dulce rau cand foloseste diminutive, asa cum i se pare ei:"mergem la corutza sau la titanutz, bem apitzica si lapticutz". este implicata in treburile casei, ma ajuta sa pun masa, sa duc farfuriile, tacamurile (spre disperarea mea, caci mereu am emotii pana ajunge cu ele pe masa...dar altfel se tine scai dupa mine si maraie).in general e ascultatoare, dar are si momente in care spune "nu vreau" la orice si atunci trebuie sa-i dau variante si s-o distrag, caci altfel nu ne mai intelegem.
pe arina pare ca o iubeste mult, o pupa, o mangaie, ii aduce jucarii, dar o si trage de manute, vrea sa i-o dau in brate, o ciupeste...apoi imi spune:"mami, am ciupit-o pe bebe, am tras-o de pai, am lovit-o la picioius ...". incerc sa fiu cumpatata si echidistanta in momentele astea, dar nu-mi iese intotdeauna .
arina pare mai lipicioasa decat sora-sa. intinde manutele, ma mangaie pe fata, ma trage de nas, ma umple da balute...asa cum imi doream eu de la un bebelus , caci anya nu este genul pupacios.

nu va urez inca de sarbatori, caci sper sa mai intru.

va pup

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput