Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)
Raspunsuri - Pagina 12
diplodocus spune:
Nu, nu v-am uitat!
Va pup pe toate, si pe toti piticii...
Sa aveti sarbatori fericite, cu multa zapada si cadouri surpriza...
Ioana si Mosu'
Simona8004 spune:
buna fetelor
Anya20, impresionanta povestea Arianei. abia acum a citit. Dumnezeu sa fie cu voi si sa va binecuvinteze mai departe cu sanatate si credinta in El.
Gina, felicitari pentru David. Dumnezeu sa va dea sanatate si sa va bucurati de fiecare bebe.
fetele, mai este contul de pe yahoo? gasesc acolo retete si liste cu ce maninca copii vostri? nu mai am idei si am nevoie.
O las mai moale acum cu Maia si cu faptul ca nu prea maninca. cred ca este o perioada si o sa ii dau ce vrea. sa vedem cit tine.Oricum ceea ce ati spus m-a ajutat sa ma mai calmez si sa nu ma panichez asa de tare. o sa vb si cu un pediatru, dar acu cu sarbatorile nu cred ca o sa am cu cine, asa ca o sa asteptam prin Ianuarie. Pina atunci o sa ii fac de mincare si os a ma tin de ea sa manince cit vrea.
sper sa mai intru. Va pe toate si ne mai auzim.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 19+
Gina M spune:
Buna fetelor,
Cat inca doarme micutul David, am intrat sa va multumesc pentru felicitari, aprecieri & toate gandurile bune si sa va urez:Sarbatori fericite si un an nou, plin de binecuvantari!
Noi suntem bine.Continuam sa ne acomodam in functie de ritmul puisorului la noua viata si suntem cei mai fericiti parinti.
Dulceata noastra de baietel continua sa fie cumintel,papa laptic de la mami,doarme bine,si zambeste adesea.(In special dupa ce primeste laptic si se relaxeaza!)
Vai de mine fetelor, imi vine sa-l mananc tot de scump ce-mi este cand il vad.Ne topim cu totii dupa el!Pe capul fetelor (surioarelor) cel putin este dragoste mare.Sunt de admirat sa poti vedea cum fac liniste sa doarma BB, cum alearga sa intrebe de ce plange,sa vada cum il schimb, cum mananca etc!!!
Pe langa el acum, le vad ca 2 uriasi ce se maturizeaza cu fiecare zi ce trece,tot mai mult!Privesc la timp, si ma minunez cat de repede a trecut si cat de multe lucruri frumoase in mijlocul tuturor incercarilor au avut/au loc in viata noastra in toti acesti ani!
Va
Poze - David Jonathan!
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Nu v-am mai scris de mult demult, dar v-am citit din cand in cand. Ar fi multe de povestit, sper sa am timp sapt viitoare sa va scriu.
Va doresc Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii, fericire si sanatate atat pt voi cat si pt toti cei dragi.
Gina, felicitari, waw, ai nascut deja, sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi cu totii.
Va pupam, numai bine,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
oaana spune:
Gina,felicitari pentru David scump.
VA DORESC TUTUROR UN CRACIUN BINECUVANTAT,PLIN DE PACE SI DE BUCURII ...
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Tonnia spune:
Gina, ce baietel frumos aveti! Sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii! Felicitari!
Anya20, vino mai des pe la noi, mai povesteste despre fete! Sila noi e la fel, cel mic e foarte cald, pasional asa, ne sufoca cand ne strange in brate.
Simona, fa-i si tu dupa sarbatori niste analize uzuale, asta daca nu ai facut in ultima vreme. Si eu tind sa cred ca sunt fitele specifice varstei,si prin carti sunt descrise, intre 2 si 3 ani.
Craciun fericit, fetelor! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
nanadana spune:
gata fetele, sarmalutle,cozonacii,bradu,cadourile de impachete.......noi aproape ca am terminat,acum sintem intr-o pauza pina diseara, efectiv nu mai puteam asa o agitatie cu toate,azi cred ca dupa ce se trezeste piticu plecam pe afara sa mai vedem si noi decoratile
deci incepem urarile
Craciun fericit cu multe impliniri,sanatate alaturi de cei
dragi si nu in ultimul rand un père noël generos
miflore facemmmmmmmm multiiiiiiiiiiii pupicei lui Ana (asta stie imediat sa faca este un pupacios )
loccafelicitari pt bb2 o sarcina cit mai usoara
pupicei a toata lumea mamici puitii si tatici de ce nu
dilpodulce mos
BiuMil spune:
Pai era vorba ca sunteti "online" de sarbatori!
Ne-am intors si noi aseara de la Tulcea....a fost foarte frumos drumul, o ceata groasa si muuulta chiciura...ca in povesti!
m-am impacientat cand am vazut ce de pregatiri faceti....asa ca am sunat la mama si m-am linistit: a facut si cozonac, si carnati...
cadourile i le-am trimis lui Mos Craciun...ramane sa vedem fata lui Milan cand o da de omul rosu de dimineata
Gina, felicitari!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
marinela79 spune:
Calculatorul meu e deschis mereu pe piticodrom,deci sunt aici....
Gina,felicitari pt baietel,e asa frumusel.....te cred si eu ca nu mai poti de dragul lui....
Cat despre cozonaci si alte bunataturi,sunt aproape gata si la noi ,adik mai avem de pus friptura la cuptor,dar o lasam pe mai tarziu
Va uram si noi un Craciun fericit,cu sanatate din belsug,cu copii cuminti...desi e mai greu.....cu Mos darnic si cadouri pe masura.
Joyeux Noel
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart