Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

monu, irina a vizitat gradinita, stiai tu bine ce stiai. insa nu poate acum sa intre pe forum, are f multa treaba la serviciu. va intra maine si-ti va da un raspuns.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, sunt si scoli particulare: Arc-en-Ciel, Ada School, Scoala Americana.
De fapt sunt gradinite, care isi pastreaza copiii si la scoala.

Asa ca mai bine faceti si gradi si scoala. Multa bafta!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, o idee foarte buna cu scoala, cred ca e mai usor decit cu gradi, desi spatiul necesar e mult mai mare. Vrei cota parte din profit?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

kristinutza, saru mana.
Irina astept cu interes parerile.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mi-am facut bagajele. plecam maine dimineata la tusnad, eu cu sotul si un grup de prieteni. ne intoarcem in Ajunul Craciunului, la timp cat sa vina Moshul la Radu .

nu stiu sigur daca voi mai intra pe forum pana dupa Anul Nou, asa ca va urez tuturor Sarbatori Fericite! concediu placut! sanatate multa-multa!

eu m-am detasat de probleme, deja sunt f bucuroasa ca plec din bucuresti. o sa-mi fie dor de radu, dar stiu ca e pe maini bune si mai stiu ca merit eu si sotul sa mai gustam un pic din haiducie.

paaaa, sa fiti cuminti si sa scrieti mosului scrisoare!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Drum bun maine Kristinutza!
Distractie maxima si sarbatori fericite!
La fel si pentru Dana Lucia si Alberto!
Evident, daca faceti gradi, o faceti la 500 de mii de km de mine.... Da' ma luati asociat? Vorbesc serios.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sarbatori Fericite la tot piticodromul!

Zino, pai facem lant de gradinite, a doua va fi sigur in meletauri.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, nu vreau profit, vreau doar scoala buna gratis, haha!

Cge, stiu ca sunt dar sunt putine si numai vreo 2-3 sunt cu adevarat bune, alea prohibitive.

Eu am intrat in panica cu gradinita, vreau sa-l inscriu din primavara, sunt in informari dar e jale mare. Basca parerile de pe forum care sunt diametral opuse, acum imi lauda cineva o gradinita, acum primesc 3 PM-uri sa nu cumva sa merg acolo ca e ultima expresie.
Practic, dupa atata timp de cercetari nu am gasit nici una care merita macar vizitata. De data asta vreau langa casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Dragi mamici de pitici

va doresc tuturor sa petreceti sarbatori frumoase
inconjurati de familie si de prieteni, sa va bucurati de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea (astea doua ne cam lipsesc noua).
Vacanta sa va fie frumoasa, sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta cu piticii si sa ne revedem cu bine in 2008, un an pe care il prorocesc (desi astai felia mamei Kristinutza) plin de realizari personale si profesionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ina

Gata, inchidem pravalia pana la anul? Atunci sa va zic si eu sarbatori fericite! Si sa fie 2008 pe gustul nostru.

Antonia, cred ca pana la urma tot trebuie sa te duci si sa vezi cu ochii tai. Intradevar situatia pare naspa.

Am reusit sa fac programare la dr. mea la inceputul lui ianuarie si sunt f fericita. La medicover se fac greu programari la ea, asa ca ma asteptam la ceva nasol. Dar am reusit pt. 4 ianuarie la eco si pt. 8 la consultatie. Pe urma cred ca ma voi duce la Polizu, cum am facut si data trecuta, dar macar la inceput vreau la medicover ca sa putem vorbi mai multe.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput